Jesenski kakao (chat)
Page 41 of 55
Page 41 of 55 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 48 ... 55
Re: Jesenski kakao (chat)
Paz se mala, kod mene to izaziva strašne reakcijeNoor wrote:aha, onda nista...mislila sam ponuditi dinju s rumomtre wrote:Ja sam za obični gembaćMaggie19 wrote:Nestali decki?!Noor wrote:i to iznenadniMaggie19 wrote:Opet neki party u planu? ;-@
Ocekuju da mi pravimo kolace u1 po ponoci ;-D
Šandor Winnetou- Posts : 19786
2017-12-31
Haha, eto, otisao lec..k'o da cemo.mi do ujutro ;-DNoor wrote:čuj...manga s kolačomMaggie19 wrote:HahahaNoor wrote:nemoj bolje, vec ga je sastaviloMaggie19 wrote:Ti mozes samo konjak dobit, da se smiris ;-@epikur37 wrote:Maggie19 wrote:
Nestali decki?!
ja sam manga...daj kolač :)
masaža stopala ...mda, vrlo sigurna stvarMaggie19 wrote:Cini se meni da bi ti mogao dobit stopala na masiranje ;-))epikur37 wrote:tre wrote:Buuuu piz*o, megi ne slušaj papka i serviraj mu tromotoracepikur37 wrote:Maggie19 wrote:
Nestali decki?!
koji papak i kakav tromotorac...
megi je moja cura
Norka i tre su tu, pa si siguran ;-P
A ništa, idem si onda sam natočiti!! :PMaggie19 wrote:ti si nezahtjevan;-))tre wrote:Ja sam za obični gembaćMaggie19 wrote:Nestali decki?!Noor wrote:i to iznenadniMaggie19 wrote:Opet neki party u planu? ;-@
Samo sam ja u polulezecem i trebat ce meni caj dodat ;-D
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ae, treba ustat u 5 i otrčat koji maraton dok mi spavamo :)Maggie19 wrote:Haha, eto, otisao lec..k'o da cemo.mi do ujutro ;-DNoor wrote:čuj...manga s kolačomMaggie19 wrote:HahahaNoor wrote:nemoj bolje, vec ga je sastaviloMaggie19 wrote:
Ti mozes samo konjak dobit, da se smiris ;-@
Vidis da je pobjegao ;-PNoor wrote:masaža stopala ...mda, vrlo sigurna stvarMaggie19 wrote:Cini se meni da bi ti mogao dobit stopala na masiranje ;-))epikur37 wrote:tre wrote:Buuuu piz*o, megi ne slušaj papka i serviraj mu tromotoracepikur37 wrote:Maggie19 wrote:
Nestali decki?!
megi je moja cura
Pametno..vise se ne dizem ;-Dtre wrote:A ništa, idem si onda sam natočiti!! :PMaggie19 wrote:ti si nezahtjevan;-))tre wrote:Ja sam za obični gembaćMaggie19 wrote:Nestali decki?!Noor wrote:i to iznenadniMaggie19 wrote:Opet neki party u planu? ;-@
Samo sam ja u polulezecem i trebat ce meni caj dodat ;-D
Haha, mi se zezamo, a on u kondiciji 8-))Noor wrote:Ae, treba ustat u 5 i otrčat koji maraton dok mi spavamo :)Maggie19 wrote:Haha, eto, otisao lec..k'o da cemo.mi do ujutro ;-DNoor wrote:čuj...manga s kolačomMaggie19 wrote:HahahaNoor wrote:nemoj bolje, vec ga je sastaviloMaggie19 wrote:
Ti mozes samo konjak dobit, da se smiris ;-@
e..zna on da to svakako moze zavrsiti :))Maggie19 wrote:Vidis da je pobjegao ;-PNoor wrote:masaža stopala ...mda, vrlo sigurna stvarMaggie19 wrote:Cini se meni da bi ti mogao dobit stopala na masiranje ;-))epikur37 wrote:tre wrote:
Buuuu piz*o, megi ne slušaj papka i serviraj mu tromotorac
megi je moja cura
dva deci vina i jedan dc mineralne(jamnica najbolja, prolazi i radenska) i vjerojatno si to probala. Hebote kad sam bio na fišijadi tamo kod tebe zaključio sam da oni tvoji nisu normalni, pa oni piju vino ko mi rakiju!!!Noor wrote:Šta je tromotorac? Jesam to probala? :)tre wrote:Buuuu piz*o, megi ne slušaj papka i serviraj mu tromotoracepikur37 wrote:Maggie19 wrote:Nestali decki?!Noor wrote:
i to iznenadni
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Pa, da..lako za mene, ili tebe, ali sto ako treu bude trebao masirati ;-DNoor wrote:e..zna on da to svakako moze zavrsiti :))Maggie19 wrote:Vidis da je pobjegao ;-PNoor wrote:masaža stopala ...mda, vrlo sigurna stvarMaggie19 wrote:Cini se meni da bi ti mogao dobit stopala na masiranje ;-))epikur37 wrote:tre wrote:
megi je moja cura
punu čašu čistog? :)tre wrote:dva deci vina i jedan dc mineralne(jamnica najbolja, prolazi i radenska) i vjerojatno si to probala. Hebote kad sam bio na fišijadi tamo kod tebe zaključio sam da oni tvoji nisu normalni, pa oni piju vino ko mi rakiju!!!Noor wrote:Šta je tromotorac? Jesam to probala? :)tre wrote:Buuuu piz*o, megi ne slušaj papka i serviraj mu tromotoracepikur37 wrote:Maggie19 wrote:
Nestali decki?!
nakon nekoliko gemišteka nece ni skužiti razliku ;)Maggie19 wrote:Pa, da..lako za mene, ili tebe, ali sto ako treu bude trebao masirati ;-DNoor wrote:e..zna on da to svakako moze zavrsiti :))Maggie19 wrote:Vidis da je pobjegao ;-PNoor wrote:masaža stopala ...mda, vrlo sigurna stvarMaggie19 wrote:
Cini se meni da bi ti mogao dobit stopala na masiranje ;-))
Tu sam zakon, kad sam pokazao masažerki kako se to radi skoro je došlo o hepiendaNoor wrote:masaža stopala ...mda, vrlo sigurna stvarMaggie19 wrote:Cini se meni da bi ti mogao dobit stopala na masiranje ;-))epikur37 wrote:tre wrote:Buuuu piz*o, megi ne slušaj papka i serviraj mu tromotoracepikur37 wrote:
megi je moja cura
Šandor Winnetou-
2017-12-31
zamalo ste svršili :)tre wrote:Tu sam zakon, kad sam pokazao masažerki kako se to radi skoro je došlo o hepiendaNoor wrote:masaža stopala ...mda, vrlo sigurna stvarMaggie19 wrote:Cini se meni da bi ti mogao dobit stopala na masiranje ;-))epikur37 wrote:tre wrote:
megi je moja cura
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kažem ja, opasan terentre wrote:Tu sam zakon, kad sam pokazao masažerki kako se to radi skoro je došlo o hepiendaNoor wrote:masaža stopala ...mda, vrlo sigurna stvarMaggie19 wrote:Cini se meni da bi ti mogao dobit stopala na masiranje ;-))epikur37 wrote:tre wrote:
megi je moja cura
Hrabro ću izdržati svaki mogući nalet i ništa me neće pokolebati u tomeMaggie19 wrote:Pa, da..lako za mene, ili tebe, ali sto ako treu bude trebao masirati ;-DNoor wrote:e..zna on da to svakako moze zavrsiti :))Maggie19 wrote:Vidis da je pobjegao ;-PNoor wrote:masaža stopala ...mda, vrlo sigurna stvarMaggie19 wrote:
Šandor Winnetou-
2017-12-31
da, kažem ti da nemaju mjere :DDNoor wrote:punu čašu čistog? :)tre wrote:dva deci vina i jedan dc mineralne(jamnica najbolja, prolazi i radenska) i vjerojatno si to probala. Hebote kad sam bio na fišijadi tamo kod tebe zaključio sam da oni tvoji nisu normalni, pa oni piju vino ko mi rakiju!!!Noor wrote:Šta je tromotorac? Jesam to probala? :)tre wrote:Buuuu piz*o, megi ne slušaj papka i serviraj mu tromotoracepikur37 wrote:
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Zato se to i zove hepiend :DDepikur37 wrote:zamalo ste svršili :)tre wrote:Tu sam zakon, kad sam pokazao masažerki kako se to radi skoro je došlo o hepiendaNoor wrote:masaža stopala ...mda, vrlo sigurna stvarMaggie19 wrote:Cini se meni da bi ti mogao dobit stopala na masiranje ;-))epikur37 wrote:
megi je moja cura
Šandor Winnetou-
2017-12-31
I to je istina..moze ga samo njuh spasit ;-PNoor wrote:nakon nekoliko gemišteka nece ni skužiti razliku ;)Maggie19 wrote:Pa, da..lako za mene, ili tebe, ali sto ako treu bude trebao masirati ;-DNoor wrote:e..zna on da to svakako moze zavrsiti :))Maggie19 wrote:Vidis da je pobjegao ;-PNoor wrote:masaža stopala ...mda, vrlo sigurna stvarMaggie19 wrote:
Haha, sorry, tre..okrutna istina ;-D
mojima ste vi daleko najjača konkurencija :)tre wrote:da, kažem ti da nemaju mjere :DDNoor wrote:punu čašu čistog? :)tre wrote:dva deci vina i jedan dc mineralne(jamnica najbolja, prolazi i radenska) i vjerojatno si to probala. Hebote kad sam bio na fišijadi tamo kod tebe zaključio sam da oni tvoji nisu normalni, pa oni piju vino ko mi rakiju!!!Noor wrote:Šta je tromotorac? Jesam to probala? :)tre wrote:
svako malo netko napuše iznad 3
Page 41 of 55 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 48 ... 55
Page 41 of 55