Jesenski kakao (chat)
Page 5 of 55
Page 5 of 55 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30 ... 55
Re: Jesenski kakao (chat)
Sad ce braco...moram i njega izljubit za koji dan :-))veber wrote:Pitaj marca ili dijagrama. Mlađi sam od njih...epikur37 wrote:Sretan rockas veberu, koliko jos do 60?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
E jube, hvala.maggie13 wrote:Sretan rodjendan, veberu..uz dvije socne puse, na svaki obraz po jednu, a godina barem jos toliko :-)) ;-*veber wrote:Ko longi sam. Sam sa sobom tipkam. No danas mi je ročkas, sutra je beti, a uskoro i dijagramu i još jednoj forumašici.
2014-12-30
Ja sam samo pijun u crnoj igri života
bacaka me naokolo ko zadnjeg idiota.
bacaka me naokolo ko zadnjeg idiota.
crvenkasti-
2014-04-17
veberu, daj bar neku fotkicu...znamo da imaš
Nemoj biti tuzan, crveni, i ti ces dobit puse na ljeto kad ti bude rockas ;-@
2014-04-12
Celo telo ili samo gornji dio?Noor wrote:veberu, daj bar neku fotkicu...znamo da imaš
2014-12-30
a nisam mislila curku...nego općenito, kaj si fotkal..a možeš i nju, dečki se neće buniitveber wrote:Celo telo ili samo gornji dio?Noor wrote:veberu, daj bar neku fotkicu...znamo da imaš
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nisam sklon fotkanju, a većunom je zabranjeno. Sve moraš ostaviti na ulazu. U jednom klubu dobiješ smartwatch, braclet, koji rega sve kaj si uzeo i na izlazu platiš. U sto dolara upada je sat. Fotkanje je općenito zabranjeno u svim javnim prostorima. Kada se dokopam lapa na pp pošaljem neke slike.Noor wrote:a nisam mislila curku...nego općenito, kaj si fotkal..a možeš i nju, dečki se neće buniitveber wrote:Celo telo ili samo gornji dio?Noor wrote:veberu, daj bar neku fotkicu...znamo da imaš
2014-12-30
Morao sam i sat skinut jer ima kameru. Zaštitar skužio sat i rekao mi, ili sat pod brojem u sef s ostalim dokumentima ili van. Pravila igre.
2014-12-30
U kakve ti to jebene kafane ideš?veber wrote:Morao sam i sat skinut jer ima kameru. Zaštitar skužio sat i rekao mi, ili sat pod brojem u sef s ostalim dokumentima ili van. Pravila igre.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jebene. Pivo ne buš popil. U biti preseravanje bogatih. Kolač 150kn, neki snack 600kn, ali topla đukela 10-20, giros 10, kebab 12kn i bolji nego u restoranu.
2014-12-30
A kavu možeš samo kod Arapa popit, čaj je užas a paštetu ne bi kod nas ni žohari jeli. Juhe topla voda, dao sam amerima recept za supu koju mi je stanojko proslijedio.
2014-12-30
Šta im smetaju telefonske kamere u kafani?veber wrote:Jebene. Pivo ne buš popil. U biti preseravanje bogatih. Kolač 150kn, neki snack 600kn, ali topla đukela 10-20, giros 10, kebab 12kn i bolji nego u
restoranu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Šta im smetaju telefonske kamere u kafani?veber wrote:Jebene. Pivo ne buš popil. U biti preseravanje bogatih. Kolač 150kn, neki snack 600kn, ali topla đukela 10-20, giros 10, kebab 12kn i bolji nego u
restoranu.
To ja napisao da bi nam dao do znanja da ima kameru na satu. Nema to svatko ni u Americi.
crvenkasti-
2014-04-17
Ajde, ti, malo o sebi..napiši koji stih..za ravnotežucrvenkasti wrote:dzango wrote:Šta im smetaju telefonske kamere u kafani?veber wrote:Jebene. Pivo ne buš popil. U biti preseravanje bogatih. Kolač 150kn, neki snack 600kn, ali topla đukela 10-20, giros 10, kebab 12kn i bolji nego u
restoranu.
To ja napisao da bi nam dao do znanja da ima kameru na satu. Nema to svatko ni u Americi.
2014-04-12
Nikaj što može snimit ne smiješ unosit. Sve ide u sef, na izlasku dobiješ sve. Ključeve ti uzmu. U biti sve, nemreš ni keš unjet. A žene ....dzango wrote:Šta im smetaju telefonske kamere u kafani?veber wrote:Jebene. Pivo ne buš popil. U biti preseravanje bogatih. Kolač 150kn, neki snack 600kn, ali topla đukela 10-20, giros 10, kebab 12kn i bolji nego u
restoranu.
2014-12-30
Veberu, di je to čašćenje?!
pa izvadi, da se poslužimo..
2014-04-12
maggie13 wrote:Ajde, ti, malo o sebi..napiši koji stih..za ravnotežucrvenkasti wrote:dzango wrote:Šta im smetaju telefonske kamere u kafani?veber wrote:Jebene. Pivo ne buš popil. U biti preseravanje bogatih. Kolač 150kn, neki snack 600kn, ali topla đukela 10-20, giros 10, kebab 12kn i bolji nego u
restoranu.
Samo jedno dobro znam
i samo jedno sad ću reći
od svih nas ja računam
moj je pimpek ponajveći.
crvenkasti-
2014-04-17
Draga, svrati. A slijedeći tjedan sam vjerovatno u Šibeniku pa nije ni Imotski na kraju svijeta.maggie13 wrote:Veberu, di je to čašćenje?!
2014-12-30
Eto ga sad..kad nema drugoga, ni rođendana, ni čašćenja, ni putovanja, ti vadiš zadnji adut iz rukava..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Ajde, ti, malo o sebi..napiši koji stih..za ravnotežucrvenkasti wrote:dzango wrote:Šta im smetaju telefonske kamere u kafani?veber wrote:Jebene. Pivo ne buš popil. U biti preseravanje bogatih. Kolač 150kn, neki snack 600kn, ali topla đukela 10-20, giros 10, kebab 12kn i bolji nego u
restoranu.
Samo jedno dobro znam
i samo jedno sad ću reći
od svih nas ja računam
moj je pimpek ponajveći.
crveni, nepopravljiv si.
2014-04-12
Page 5 of 55 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30 ... 55
Page 5 of 55