Jesenski kakao (chat)
Page 2 of 55
Page 2 of 55 • 1, 2, 3 ... 28 ... 55
Re: Jesenski kakao (chat)
Veber gleda oči a ja dupe. Rasporedili smo se.kaja wrote:Pa kako možes u dupe gledati, a oci?dzango wrote:Viđam i po Beogradu njih nekoliko. Odlična dupeta.veber wrote:Nisam, ali su prelijepe.dzango wrote:Jesi jebo rrnkinje ili si samo gledao?veber wrote:Ali ima neke ljepote u toj ogromnosti, neopisivo.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
na starom nisam pisala, a na Cybirtiji nick Gitanadzango wrote:Koji je bio tvoj nick? Ne sećam se.Noor wrote:californiamen, viola, witch, heretic, slobodna, frida...itdepikur37 wrote:Noor wrote:mislim da da..znaš je?dzango wrote:
Ona je u Njujorku?
Begiška je drugarica s podforuma prijatelji još iz 2005 :)
Bili su tu eryngium, aloneinspace, erinade, ja, wiena, znala i aimee svratiti ...
ti si epikur uvijek i oduvijek bio?
aloneinthespace je i tu na forumu!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
I Melaniju nemoj zaboraviti. Ona je ipak ljepša od cika trumpa.dzango wrote:Moja drugarica iz detinjstva baš u subotu sletela na Getvik. Video sam na Fejsu. Rekao sam joj da svrati do čika Trampa i da ga pozdravi. Obećala je pod obavezno.kaja wrote:NY..maggie13 wrote:Vratij se Shime (veber), di je bija..
:-D
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bio ženin brat. Obišli motorima ceo Route 66.kaja wrote:Al meni je veća fora nešto drugo, nisam bila ali bi rado išla jednom
Road 66 , kad uzmu auto ili motor ( dobro to je bas za avanturiste ) i prođu onu cijelu turu, kanjone Itd.
To je bas prava Amerika , NY su stranci
2014-04-19
Birtija kod Gazde, mali forum, kao i ovaj sadaepikur37 wrote:Noor wrote:nisam pisala na starom forumu, samo kod Iznoguda..i od tamo znam sve pobrojaneepikur37 wrote:Noor wrote:californiamen, viola, witch, heretic, slobodna, frida...itdepikur37 wrote:
Begiška je drugarica s podforuma prijatelji još iz 2005 :)
Bili su tu eryngium, aloneinspace, erinade, ja, wiena, znala i aimee svratiti ...
Bio je tam i johnny, te cabrona.
Ja sam uvijek epikur samo sam nakon 10 godina zamijenio s 27 na 37 :)
A sad bome za koji tjedan i 40 :D
to je bila sociologija/filozofija?
To nešto kao magnetska , sa svih strana.dzango wrote:Veber gleda oči a ja dupe. Rasporedili smo se.kaja wrote:Pa kako možes u dupe gledati, a oci?dzango wrote:Viđam i po Beogradu njih nekoliko. Odlična dupeta.veber wrote:Nisam, ali su prelijepe.dzango wrote:
Jesi jebo rrnkinje ili si samo gledao?
2015-08-15
Noor wrote:Birtija kod Gazde, mali forum, kao i ovaj sadaepikur37 wrote:Noor wrote:nisam pisala na starom forumu, samo kod Iznoguda..i od tamo znam sve pobrojaneepikur37 wrote:Noor wrote:
californiamen, viola, witch, heretic, slobodna, frida...itd
Bio je tam i johnny, te cabrona.
Ja sam uvijek epikur samo sam nakon 10 godina zamijenio s 27 na 37 :)
A sad bome za koji tjedan i 40 :D
to je bila sociologija/filozofija?
Da, bio sam i tam...galerija likova :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma Trampa. Ona je liberalna. Umetnica iz Londona.kaja wrote:I Melaniju nemoj zaboraviti. Ona je ipak ljepša od cika trumpa.dzango wrote:Moja drugarica iz detinjstva baš u subotu sletela na Getvik. Video sam na Fejsu. Rekao sam joj da svrati do čika Trampa i da ga pozdravi. Obećala je pod obavezno.kaja wrote:NY..maggie13 wrote:Vratij se Shime (veber), di je bija..
2014-04-19
Posle upoređujemo beleške.kaja wrote:To nešto kao magnetska , sa svih strana.dzango wrote:Veber gleda oči a ja dupe. Rasporedili smo se.kaja wrote:Pa kako možes u dupe gledati, a oci?dzango wrote:Viđam i po Beogradu njih nekoliko. Odlična dupeta.veber wrote:
Nisam, ali su prelijepe.
2014-04-19
E pa to je vrhunski. Tako zapravo vidis Ameriku a zezanje cijelo vrijeme .dzango wrote:Bio ženin brat. Obišli motorima ceo Route 66.kaja wrote:Al meni je veća fora nešto drugo, nisam bila ali bi rado išla jednom
Road 66 , kad uzmu auto ili motor ( dobro to je bas za avanturiste ) i prođu onu cijelu turu, kanjone Itd.
A love, nemam predodžbu uopće koliko treba.
Koliko im je vremenski trebalo?
2015-08-15
Mislim mesec dana. Nismo pričali. Lova im nije problem.kaja wrote:E pa to je vrhunski. Tako zapravo vidis Ameriku a zezanje cijelo vrijeme .dzango wrote:Bio ženin brat. Obišli motorima ceo Route 66.kaja wrote:Al meni je veća fora nešto drugo, nisam bila ali bi rado išla jednom
2014-04-19
Ma zanima me čisto koliko dođe taj sport. Znaci mjesec dana treba .dzango wrote:Mislim mesec dana. Nismo pričali. Lova im nije problem.kaja wrote:E pa to je vrhunski. Tako zapravo vidis Ameriku a zezanje cijelo vrijeme .dzango wrote:Bio ženin brat. Obišli motorima ceo Route 66.kaja wrote:Al meni je veća fora nešto drugo, nisam bila ali bi rado išla jednom
2015-08-15
Znam, ali pjevam mu:-Pkaja wrote:NY..maggie13 wrote:Vratij se Shime (veber), di je bija..
2014-04-12
Ja bih od Amerike voleo da vidim Nju Orleans.kaja wrote:Ma zanima me čisto koliko dođe taj sport. Znaci mjesec dana treba .dzango wrote:Mislim mesec dana. Nismo pričali. Lova im nije problem.kaja wrote:E pa to je vrhunski. Tako zapravo vidis Ameriku a zezanje cijelo vrijeme .dzango wrote:Bio ženin brat. Obišli motorima ceo Route 66.kaja wrote:Al meni je veća fora nešto drugo, nisam bila ali bi rado išla jednom
2014-04-19
Louisiana, ima neku priču isto Orleans . To im je mislim najstariji grad ili jedan od najstarijih.dzango wrote:Ja bih od Amerike voleo da vidim Nju Orleans.kaja wrote:Ma zanima me čisto koliko dođe taj sport. Znaci mjesec dana treba .dzango wrote:Mislim mesec dana. Nismo pričali. Lova im nije problem.kaja wrote:E pa to je vrhunski. Tako zapravo vidis Ameriku a zezanje cijelo vrijeme .dzango wrote:
Bio ženin brat. Obišli motorima ceo Route 66.
Meni je isto to fora, veća nego na primjer da vidim Miami ili tako nešto.
Ono volim mjesta s nekom pričom
2015-08-15
ni mrtav u ameriku
zemlja gdje se krese ljudska prava , gdje te policajac moze upucat na ulici jel mu zena ima menzes
to gore od idi amina
zemlja gdje se krese ljudska prava , gdje te policajac moze upucat na ulici jel mu zena ima menzes
to gore od idi amina
Four Rouses, tako nekaj. Cijena ubi Bože, a hrana još gora. Ali recpcionarka...Isuse, Amerika ima tako zgodne žene, neke su tako lijepe. Baš lijepe.kaja wrote:Veber, sigurno si bio u Astoriji, tamo su svi naši koliko znam , mislim s ovih prostora.
Imam ja par prijateljica tamo ..
2014-12-30
Veber zagoreo skroz.veber wrote:Four Rouses, tako nekaj. Cijena ubi Bože, a hrana još gora. Ali recpcionarka...Isuse, Amerika ima tako zgodne žene, neke su tako lijepe. Baš lijepe.kaja wrote:Veber, sigurno si bio u Astoriji, tamo su svi naši koliko znam , mislim s ovih prostora.
2014-04-19
veber-
2014-12-30
Da ih vidiš, ti bi zagoreo. Prekrasne ženedzango wrote:Veber zagoreo skroz.veber wrote:Four Rouses, tako nekaj. Cijena ubi Bože, a hrana još gora. Ali recpcionarka...Isuse, Amerika ima tako zgodne žene, neke su tako lijepe. Baš lijepe.kaja wrote:Veber, sigurno si bio u Astoriji, tamo su svi naši koliko znam , mislim s ovih prostora.
2014-12-30
nije vrag da nisi opalio koji selfi s bar jednom od njihveber wrote:Da ih vidiš, ti bi zagoreo. Prekrasne ženedzango wrote:Veber zagoreo skroz.veber wrote:Four Rouses, tako nekaj. Cijena ubi Bože, a hrana još gora. Ali recpcionarka...Isuse, Amerika ima tako zgodne žene, neke su tako lijepe. Baš lijepe.kaja wrote:Veber, sigurno si bio u Astoriji, tamo su svi naši koliko znam , mislim s ovih prostora.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 2 of 55 • 1, 2, 3 ... 28 ... 55
Page 2 of 55