Jesenski kakao (chat)
Page 8 of 55
Page 8 of 55 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 31 ... 55
Re: Jesenski kakao (chat)
Reanimacija u najavi, 1005... :)crvenkasti wrote:Stanojko s pretopom i kajmakom. Užička komplet lepinja. Čisti kolesterol.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Ma da budu i malo ruby, briga me, ha haNoor wrote:hoćemaggie13 wrote:daj recept, pls..da vidim hoće li meni ispast dobroNoor wrote:hvala, i okus je jako fini :)maggie13 wrote:Super izgledaju, a vjerujem i da okus ne bi razocarao :~
kad sam ih prvi puta radila po tom receptu nisam mogla vjerovati kakvi su bili...juškala sam po kući ...ajme, napravila sam konačno krafne...ne 'krafne' nego The Krafne
sve do tada bili su ko rođeni za gađanje..ahaha
2014-04-12
more, ću gi pečem!Stanojko wrote:Sele, ce se dogovorimo...ja nabavljam gudu a ti peces krofni!
maggie13 wrote:Ma da budu i malo ruby, briga me, ha haNoor wrote:hoćemaggie13 wrote:daj recept, pls..da vidim hoće li meni ispast dobroNoor wrote:hvala, i okus je jako fini :)maggie13 wrote:Super izgledaju, a vjerujem i da okus ne bi razocarao :~
kad sam ih prvi puta radila po tom receptu nisam mogla vjerovati kakvi su bili...juškala sam po kući ...ajme, napravila sam konačno krafne...ne 'krafne' nego The Krafne
hehe, javi
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
na oko sigurno neće bolitNoor wrote:maggie13 wrote:Ma da budu i malo ruby, briga me, ha haNoor wrote:hoćemaggie13 wrote:daj recept, pls..da vidim hoće li meni ispast dobroNoor wrote:
hvala, i okus je jako fini :)
hehe, javi
2014-04-12
To lutko!Noor wrote:more, ću gi pečem!Stanojko wrote:Sele, ce se dogovorimo...ja nabavljam gudu a ti peces krofni!
2014-05-05
de bre stanojko, sora te silovala dabogda, jesi dobarStanojko wrote:To lutko!Noor wrote:more, ću gi pečem!Stanojko wrote:Sele, ce se dogovorimo...ja nabavljam gudu a ti peces krofni!
A ove, nitko ne voli?[You must be registered and logged in to see this image.]
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Meni su te u pravilu preslatke.
2014-04-12
Ja bih te drzala na pladnju, da :-D
Za ukras :-P
Za ukras :-P
2014-04-12
A đem?kaja wrote:A ove, nitko ne voli?[You must be registered and logged in to see this image.]
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A džem je unutra isto . Ili neka krema od jagode na primjer.dzango wrote:A đem?kaja wrote:A ove, nitko ne voli?[You must be registered and logged in to see this image.]
Istina nisu bas fine ali te namame
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:
A džem je unutra isto . Ili neka krema od jagode na primjer.
Istina nisu bas fine ali te namame
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
to je zakon prirode, i cvijeće se opitura i izdepilira da bi namamilo pčelu i vjetar za razmnožiti..
samo što smo mi slatkišima kao, end pit.. :^^
Pu, pu, pu...pomeri se s mesta... Eve me, dobar ki leba... :)Leviathan2 wrote:de bre stanojko, sora te silovala dabogda, jesi dobarStanojko wrote:To lutko!Noor wrote:more, ću gi pečem!Stanojko wrote:Sele, ce se dogovorimo...ja nabavljam gudu a ti peces krofni!
2014-05-05
cStanojko wrote:
Eve me, dobar ki leba...
crvenkasti-
2014-04-17
Jasno, ali u igri su i drugi parametri.maggie13 wrote:Za dizana tijesta je najvažnija toplinaRegoč wrote:Neće. Kontinentalni je zrak drukčije vlažnosti od primorskog.maggie13 wrote:daj recept, pls..da vidim hoće li meni ispast dobroNoor wrote:hvala, i okus je jako fini :)maggie13 wrote:Super izgledaju, a vjerujem i da okus ne bi razocarao :~
Regoč-
2015-08-21
Industrija!kaja wrote:A ove, nitko ne voli?[You must be registered and logged in to see this image.]
Regoč-
2015-08-21
Jesu...treba imat "ruku" ;-)Regoč wrote:Jasno, ali u igri su i drugi parametri.maggie13 wrote:Za dizana tijesta je najvažnija toplinaRegoč wrote:Neće. Kontinentalni je zrak drukčije vlažnosti od primorskog.maggie13 wrote:daj recept, pls..da vidim hoće li meni ispast dobroNoor wrote:
hvala, i okus je jako fini :)
2014-04-12
Page 8 of 55 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 31 ... 55
Page 8 of 55