Narod će reći svoje
Page 1 of 1
Narod će reći svoje
Posebni savjetnik ministra obrane Ante Gotovina izjavio je u petak, odgovarajući na pitanje kojeg predsjedničkog kandidata podupire, kako se “svatko ima pravo kandidirati, a narod će reći na izborima kome daje prioritet”. Na pitanje hoće li poduprijeti Zorana Milanovića, Kolindu Grabar-Kitarović ili možda Miroslava Škoru, Gotovina je odgovorio da - što je više prijatelja, čovjeku neprijatelj ne treba. Na pitanje zašto je neutralan, odgovorio je da je sada bivši vojnik te da se bavi poslom koji je odabrao.
http://www.glas-slavonije.hr/410567/1/Gotovina-Narod-ce-reci-svoje
http://www.glas-slavonije.hr/410567/1/Gotovina-Narod-ce-reci-svoje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Narod će reći svoje
jos jedan + anti biljezim mastiljavom olovkom
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vjerojatno Zokija pošto je sa njime frend ali nesmi to reć
plus preko SDPa je riješio business i firmu.. itd
Similar topics
» Varao narod, punio svoje džepove
» Narod odlučuje : HDZ i SDP ukrali referendum da zaštite svoje privilegije
» Njemačka, Chemnitz : Narod uzeo zakon u svoje ruke-policija protjerana s ulica
» PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Narod odlučuje : HDZ i SDP ukrali referendum da zaštite svoje privilegije
» Njemačka, Chemnitz : Narod uzeo zakon u svoje ruke-policija protjerana s ulica
» PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
Page 1 of 1