Što će konkretno raditi Dubravka Šuica?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Što će konkretno raditi Dubravka Šuica?
RayMabus wrote:Čim čuješ da je netko HDZ to odma znaš da je lopov i podguzica.
Ova se obogatila i bogati se i dalje i brige nju za išta. Takvi su svi u tom HDZ. Nije Plenkovic uša u HdZ radi ideala nego radi karijere i bogaćenja.
To su profesionalni lopovi i muljatori.
Zato AfD jedini koji ih može razbucat kad im uzme glasove po Njemačkoj pa nek se misle sa Merkelicom di će i šta će.
Puno hvala longi
£otk@- Posts : 1907
2019-02-12
Nije ono sve šta ima raditi. Ima dvojnu funkciju, em je komesar, em podpresjednica.
Ima i jedan dvogodišnji projekat....itd
Inače, nadređena je komesaru za proširenje.
Ima i jedan dvogodišnji projekat....itd
Inače, nadređena je komesaru za proširenje.
£otk@ wrote:Vidim ja da vi ne poznajete vlastitog premijera.
Naravno da neće raditi ništa, niti će imati proračun, da se ne bi razmahala. Plenki ju drži na kratkoj uzici, samo ju je javno zadužio.
Dube je bila uz Pašalića, Sanadera, Kosor, Karamarka i sad Plenkovića.
Njonjo u suknji. Čini mi se da takvi suncokret kadrovi u nas i najbolje prolaze.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Njonjo u hlačama.Hektorović wrote:£otk@ wrote:Vidim ja da vi ne poznajete vlastitog premijera.
Naravno da neće raditi ništa, niti će imati proračun, da se ne bi razmahala. Plenki ju drži na kratkoj uzici, samo ju je javno zadužio.
Njonjo u suknji. Čini mi se da takvi suncokret kadrovi u nas i najbolje prolaze.
£otk@-
2019-02-12
bogami, jadronković u suknji.. uvlači se u šupak navrijeme novom velikom vođi, a bivšem velikom vođi zabija nož u leđa.. doslovno kao familija Kikaš iz Prosijaka i Sinova.Hektorović wrote:£otk@ wrote:Vidim ja da vi ne poznajete vlastitog premijera.
u cijeloj političkoj karijeri doslovno ništa nije napravila, osim namještala poslove, gdje je uzimala proviziju i tako se obogatila..
tipičan veliki hrvatski domoljub katolik, iz bosansko-vlaške(i1b) pozadine, mentalitetom use-nase-podase, prosijaci i sinovi.
i ona će glasovati da se u školama svako jutro pušta himna, i da svi moraju to slušati, a bez problema će opljačkati tu školu i djecu ostaviti gladnu ako to znači nova torbica ili štikle.. ove ženske tipa ona Knol, prema ovakvima su primjeri morala i međugorja, tu riješiš tarifu i adio.. svi zadovoljni.. ovoj su apetiti pitaj boga gdje
Last edited by AssadNaPodmornici on 12/9/2019, 20:38; edited 1 time in total
Napravila je dakle sve što je trebala...AssadNaPodmornici wrote:bogami, jadronković u suknji.. uvlači se u šupak navrijeme novom velikom vođi, a bivšem velikom vođi zabija nož u leđa.. doslovno kao familija Kikaš iz Prosijaka i Sinova.Hektorović wrote:£otk@ wrote:Vidim ja da vi ne poznajete vlastitog premijera.
u cijeloj političkoj karijeri doslovno ništa nije napravila, osim namještala poslove, gdje je uzimala proviziju i tako se obogatila..
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Navodno soroš izjavio da ce se eu raspast
Izgleda bice i tu ko je jamio jamio
Izgleda bice i tu ko je jamio jamio
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dubravka šuica...
» Dubravka Šuica dobila zeleno svjetlo Odbora za ustavna pitanja EP . Petokolonaši na respiratorima
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» Umrla Dubravka Ugresic
» Pa, ako je se čisto, objavite sve imovinske kartice. U čemu je problem? I odgovorite konkretno i detaljno na pitanja. Za to vas i plaćamo.
» Dubravka Šuica dobila zeleno svjetlo Odbora za ustavna pitanja EP . Petokolonaši na respiratorima
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» Umrla Dubravka Ugresic
» Pa, ako je se čisto, objavite sve imovinske kartice. U čemu je problem? I odgovorite konkretno i detaljno na pitanja. Za to vas i plaćamo.
Page 2 of 2