Dubravka šuica...
Page 1 of 1
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Dubravka šuica...
Bit će gleda jel' sila kakva uplata...
dio kadra koji misli da može kako hoće uz to hdz
2014-04-16
Može kako oće al ne i dokle oće...mortal wrote:dio kadra koji misli da može kako hoće uz to hdz
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:Može kako oće al ne i dokle oće...mortal wrote:dio kadra koji misli da može kako hoće uz to hdz
već su nas dosta sve izjeli
samo da nam život ne prođe dok im svima ne dočekamo kraj
immortal-
2014-04-16
cetri najodvratnije zene u hr politici dubravka šuica,anka mrak paprikaš,jadranka kosor i milanka opacic..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
baš, s tim da bi ja izbacio opačićku iz ovog društva a za ostale tri veliki zbljuvvuksadinare wrote:cetri najodvratnije zene u hr politici dubravka šuica,anka mrak paprikaš,jadranka kosor i milanka opacic..
Milanka je ekstra pičokara. Gđa Kosor je već starija,ali je u mladosti bila avion. Avion. Puino ljepša od Kolinde.vuksadinare wrote:cetri najodvratnije zene u hr politici dubravka šuica,anka mrak paprikaš,jadranka kosor i milanka opacic..
Kosorica u mladosti.
Mlada Koli.
Meni je Jaca bila puno ljevša.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nisam mislio na seksizam...nego karakterjastreb wrote:Milanka je ekstra pičokara. Gđa Kosor je već starija,ali je u mladosti bila avion. Avion. Puino ljepša od Kolinde.vuksadinare wrote:cetri najodvratnije zene u hr politici dubravka šuica,anka mrak paprikaš,jadranka kosor i milanka opacic..
Kosorica u mladosti.
Mlada Koli.
2015-09-08
mislim da ne aludira na ljepotu nego na karakterjastreb wrote:Milanka je ekstra pičokara. Gđa Kosor je već starija,ali je u mladosti bila avion. Avion. Puino ljepša od Kolinde.vuksadinare wrote:cetri najodvratnije zene u hr politici dubravka šuica,anka mrak paprikaš,jadranka kosor i milanka opacic..
Kosorica u mladosti.
Mlada Koli.
pa dobro, mora se priznati, Kosorica je bila stvarno lijepa..izvana
...pa lijepo je to iskoristila...navukla je ćiru koji je ubacio u hdz i kod tuđmana...Noor wrote:pa dobro, mora se priznati, Kosorica je bila stvarno lijepa..izvana
2015-09-08
Similar topics
» Što će konkretno raditi Dubravka Šuica?
» Dubravka Šuica dobila zeleno svjetlo Odbora za ustavna pitanja EP . Petokolonaši na respiratorima
» Umrla Dubravka Ugresic
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
» Šuica se iskenjala po feminizmu : Priznajmo , ne želimo odgovornost
» Dubravka Šuica dobila zeleno svjetlo Odbora za ustavna pitanja EP . Petokolonaši na respiratorima
» Umrla Dubravka Ugresic
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
» Šuica se iskenjala po feminizmu : Priznajmo , ne želimo odgovornost
Page 1 of 1