RAHMETLI ASHDOWN PREDLAŽE BELGIJSKI MODEL: Bez preuređenja zemlje BIH će se raspasti
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: RAHMETLI ASHDOWN PREDLAŽE BELGIJSKI MODEL: Bez preuređenja zemlje BIH će se raspasti
Možda ne drži ali radi za nas, a to je najbitnije.vuksadinare wrote:kakve veze hercegovci imaju sa plenkijem?..kontra pitanje...sto ti doista mislis da on drzi do vas?...onda si teski naivac..Eroo wrote:Opet ti...mama liječnica, qratz palac, o Plenkoviću pričamo i ne o njegovoj mam, baki i deki.vuksadinare wrote:...da je ero gledao jucer ili nekidan andriju hebranga i sto je rekao u svezi plenkija(ali i drugih) ne bi tako zlabrao bezveze ovdje...a hebrang je rekao da plenkijeva mama koja je bila doktorica u vojnoj bolnici u jna u zagrebackoj dubravi kada je hebrang tamo odlazio kao pregovarac jos od ljeta 1991 i kada je plenkijevu mamu molio da prijeđe na hrvatsku stranu kao lijecnica koja je uzgred bila i specijalizirana za ozljede nastale u ratu...jer je tada hrvatskoj trebalo takvih doktora..ona ga je odbila tri puta...tek je presla u 11 mjesecu kada se jna povukla iz vojne bolnice...jedna od rijetkih hrvatskih lijecnika koji su ostali u toj bolnici do samog kraja...dok je jos jna bila u toj bolnici..90% doktora hrvata je jos u ljeto a neki i u proljece 1991 napustilo tu bolnicu..
Ne smaraj više na taj način. I Srbi su vaši. I Romi, ako baš hoćeš...No, dobro, vama ni Hercegovci
nisu dobri...Progonozirao sam vam da će vam biti dobri Arapi, Pakistanci, Indijci i sad to gledate.
Nisam ja ništa zaboravio, pa ni svoja predviđanja u koja spadai ovo šta sam spomenuo.
Kako je ono išlo, vratite nam Srbe evo vam Hercegovci. Čak ste i besramne spotove vrtili na TV
na račun nas. Jesi li prosvjedovao na Jelačić placu i koliko vas je bilo? Ta znamo se, jebiga...
Za nas radi i Dodik, što posebno cijenimo.
Šta ti još nije jasno, samo pitaj.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: RAHMETLI ASHDOWN PREDLAŽE BELGIJSKI MODEL: Bez preuređenja zemlje BIH će se raspasti
a sto radi za vas?... ..ima li kakve koristi osim sto vam ukrca dvadesetak milijuna kuna..ali to su radili jaca i sanader i zoki..je'l se raspravlja o pravima hrvata u bh-a npr.u briselu?...ne osim sto gle najvise to potencira ruza i potencirala petirka...koji uzgred nisu clanovi hdz-a...e moj ero...to sto plenki nesto promrlja da komsic nije pravi predstavnik hrvata pa to ionako kaze i boriša falatar...kad bude javno dosla prava hrvata na glavnim raspravama u briselu...kada se bude razmatrala i tema treceg na pravim mjestima onda se moze reci da je stogod ucinio korisnoga..do tad je sve prazno mlacenje slame po sistemu da nesto kazem pa mozda uberem koji postotak glasova tamoEroo wrote:Možda ne drži ali radi za nas, a to je najbitnije.vuksadinare wrote:kakve veze hercegovci imaju sa plenkijem?..kontra pitanje...sto ti doista mislis da on drzi do vas?...onda si teski naivac..Eroo wrote:Opet ti...mama liječnica, qratz palac, o Plenkoviću pričamo i ne o njegovoj mam, baki i deki.vuksadinare wrote:...da je ero gledao jucer ili nekidan andriju hebranga i sto je rekao u svezi plenkija(ali i drugih) ne bi tako zlabrao bezveze ovdje...a hebrang je rekao da plenkijeva mama koja je bila doktorica u vojnoj bolnici u jna u zagrebackoj dubravi kada je hebrang tamo odlazio kao pregovarac jos od ljeta 1991 i kada je plenkijevu mamu molio da prijeđe na hrvatsku stranu kao lijecnica koja je uzgred bila i specijalizirana za ozljede nastale u ratu...jer je tada hrvatskoj trebalo takvih doktora..ona ga je odbila tri puta...tek je presla u 11 mjesecu kada se jna povukla iz vojne bolnice...jedna od rijetkih hrvatskih lijecnika koji su ostali u toj bolnici do samog kraja...dok je jos jna bila u toj bolnici..90% doktora hrvata je jos u ljeto a neki i u proljece 1991 napustilo tu bolnicu..
Ne smaraj više na taj način. I Srbi su vaši. I Romi, ako baš hoćeš...No, dobro, vama ni Hercegovci
nisu dobri...Progonozirao sam vam da će vam biti dobri Arapi, Pakistanci, Indijci i sad to gledate.
Nisam ja ništa zaboravio, pa ni svoja predviđanja u koja spadai ovo šta sam spomenuo.
Kako je ono išlo, vratite nam Srbe evo vam Hercegovci. Čak ste i besramne spotove vrtili na TV
na račun nas. Jesi li prosvjedovao na Jelačić placu i koliko vas je bilo? Ta znamo se, jebiga...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne razumiješ se ti ni na politiku, a još manje u diplomaciju.vuksadinare wrote:a sto radi za vas?... ..ima li kakve koristi osim sto vam ukrca dvadesetak milijuna kuna..ali to su radili jaca i sanader i zoki..je'l se raspravlja o pravima hrvata u bh-a npr.u briselu?...ne osim sto gle najvise to potencira ruza i potencirala petirka...koji uzgred nisu clanovi hdz-a...e moj ero...to sto plenki nesto promrlja da komsic nije pravi predstavnik hrvata pa to ionako kaze i boriša falatar...kad bude javno dosla prava hrvata na glavnim raspravama u briselu...kada se bude razmatrala i tema treceg na pravim mjestima onda se moze reci da je stogod ucinio korisnoga..do tad je sve prazno mlacenje slame po sistemu da nesto kazem pa mozda uberem koji postotak glasova tamoEroo wrote:Možda ne drži ali radi za nas, a to je najbitnije.vuksadinare wrote:kakve veze hercegovci imaju sa plenkijem?..kontra pitanje...sto ti doista mislis da on drzi do vas?...onda si teski naivac..Eroo wrote:Opet ti...mama liječnica, qratz palac, o Plenkoviću pričamo i ne o njegovoj mam, baki i deki.vuksadinare wrote:...da je ero gledao jucer ili nekidan andriju hebranga i sto je rekao u svezi plenkija(ali i drugih) ne bi tako zlabrao bezveze ovdje...a hebrang je rekao da plenkijeva mama koja je bila doktorica u vojnoj bolnici u jna u zagrebackoj dubravi kada je hebrang tamo odlazio kao pregovarac jos od ljeta 1991 i kada je plenkijevu mamu molio da prijeđe na hrvatsku stranu kao lijecnica koja je uzgred bila i specijalizirana za ozljede nastale u ratu...jer je tada hrvatskoj trebalo takvih doktora..ona ga je odbila tri puta...tek je presla u 11 mjesecu kada se jna povukla iz vojne bolnice...jedna od rijetkih hrvatskih lijecnika koji su ostali u toj bolnici do samog kraja...dok je jos jna bila u toj bolnici..90% doktora hrvata je jos u ljeto a neki i u proljece 1991 napustilo tu bolnicu..
Ne misliš valjda da se o takvim stvarima raspravlja u parlamentu? Misliš onako kao o ribama?
ero...ako se tvoje razumijevanje za politiku svodi na tome i da je to rjesenje tipa sa izjavom 'komsic nije pravi predstavnik hrvata'..ili..'hrvati u bh-a su obespravljeni'...i to ponavljas iz zagreba onda ti dosita ne kuzis politiku..to treba reci npr.plenki(a i svi drugi) kad im nasuprot stupe npr.juncker,merkel i slicni...i to da se cuje glasno i jasno a ne u rukavicama po sistemu..malo cu i prikocit u svezi toga u razgovorima s anjima onda nikakve koristi za hrvate bh-a...cisto vise sistem a eto da vas utjesim ali ne mogu(ne smijem) vise od togaEroo wrote:Ne razumiješ se ti ni na politiku, a još manje u diplomaciju.vuksadinare wrote:a sto radi za vas?... ..ima li kakve koristi osim sto vam ukrca dvadesetak milijuna kuna..ali to su radili jaca i sanader i zoki..je'l se raspravlja o pravima hrvata u bh-a npr.u briselu?...ne osim sto gle najvise to potencira ruza i potencirala petirka...koji uzgred nisu clanovi hdz-a...e moj ero...to sto plenki nesto promrlja da komsic nije pravi predstavnik hrvata pa to ionako kaze i boriša falatar...kad bude javno dosla prava hrvata na glavnim raspravama u briselu...kada se bude razmatrala i tema treceg na pravim mjestima onda se moze reci da je stogod ucinio korisnoga..do tad je sve prazno mlacenje slame po sistemu da nesto kazem pa mozda uberem koji postotak glasova tamoEroo wrote:Možda ne drži ali radi za nas, a to je najbitnije.vuksadinare wrote:kakve veze hercegovci imaju sa plenkijem?..kontra pitanje...sto ti doista mislis da on drzi do vas?...onda si teski naivac..Eroo wrote:
Opet ti...mama liječnica, qratz palac, o Plenkoviću pričamo i ne o njegovoj mam, baki i deki.
Ne misliš valjda da se o takvim stvarima raspravlja u parlamentu? Misliš onako kao o ribama?
2015-09-08
..i zato ero kazem osim usmene podrske ili utjehe kako god hoces plenki(a i drugi slicni njemu) nece poduzeti nikakve konkretnije korake u tom smjeru...zasto?..zato sto je premijer hrvatske i zato sto svako direktno mjesanje i inzistiranje na trecem u međun.zajednici bice shvaceno kao podjela bh-a..osim mozda u ponekim drzavama koji to gledaju kao na rjesenje u bh-a...ali plenkiju je vaznije kako na to gledaju oni u briselu...pravi potez npr.od plenkija ali i drugih je poruka sarajevu da cemo blokirati svaki pristup bh-a eu-a...dok se ne rjesi pitanje prava hrvata u bh-a i pravo izbora...i to je to...ali to se nece desiti bar ne dok je plenki na celu...i zato jebes usmenu podrsku kad nema opipljive,konkretne podrske i ucinka
2015-09-08
čemu ovaj upitnik?Sora wrote:Dobro je ovo čuti
Govornik PADDY je iskritizirao sva 3 naroda u bih
Oluju
Srbe
Muslimanski radikslizam (?)
Bila sam u Bosni ovaj vikend
Kupila na pijaci rakiju od kruške i spek od svinje
Meni je daleka rodica kod kpje sam nocila rekla : a sad Poruci Kolindi jesmo li mi islamska drzava ...
Moje je zapazanje samo ovo: nema islamskog radikalizma ako ima jačanja religije
Jer to je prisutno kod svih
Prestanite te ljude iz te religije vise ocrnjivati
Nitko kao oni ne zele postanak Bosne na načelima mirnog suživota
Meni je daleka rodica kod kpje sam nocila rekla : a sad Poruci Kolindi jesmo li mi islamska drzava ...
U bodni je samo jefno pitanje vazno
Tko je za opstanak Bosne a tko za smrt te drzave
Niste nazalost svjesni da opstanak donosi vise Zivita nego smrt drzave Bosne
Bit ce to smrt za mnoge ljude a nista bolje necete dobiti nakon tog
Tko je za opstanak Bosne a tko za smrt te drzave
Niste nazalost svjesni da opstanak donosi vise Zivita nego smrt drzave Bosne
Bit ce to smrt za mnoge ljude a nista bolje necete dobiti nakon tog
S rozim naocalama,ha?!Sora wrote:Bila sam u Bosni ovaj vikend
Ima sunca jos.
dok BIH do temelja riješi vehabijske rasadnike u vidu raznih Maoča, onda se javiSora wrote:Bila sam u Bosni ovaj vikend
Šta bilo kome rade ti ipvehsbije iz maoca ?
Sora, smiri dozivljaje.
Malo zenstvenosti i pristojnosti ukljuci, rezerva jos gori.
Malo zenstvenosti i pristojnosti ukljuci, rezerva jos gori.
Pogledaj CIA i UN godišnje izvještaje.Sora wrote:Šta bilo kome rade ti ipvehsbije iz maoca ?
Možeš pogledati i onaj video sa zasjedanja lordova. Tamo su također nešto rekli o tome.
Vremena kad se moglo prodavati priču "neka policija radi svoj posao" su prošla.
Sve se zna.
https://zurnal.info/novost/21065/objavljujemo-spisak-76-drzavljana-bih-koji-su-poginuli-u-sirijiSora wrote:Šta bilo kome rade ti ipvehsbije iz maoca ?
"maočka škola".
A ovima dosadilo u Siriji, pa bi malo kući:
https://www.dnevnik.ba/teme/pogledajte-cjeloviti-spisak-isil-ovaca-koji-se-uskoro-vracaju-u-bih
Eroo wrote:
Najbolja mi je ona od Pady-a, kad komentira ponašanje eu birokrata i balkanskih "lidera", parafraziram:
- kad im balkanski "lideri" lažu da su sve napravili, ovi iz EU se prave kao da im vjeruju.
na čemu si ti?Sora wrote:Šta bilo kome rade ti ipvehsbije iz maoca ?
U neovisnoj BiH postojala su dva povijesna vala radikalne islamizacije. Prvi val dogodio se tijekom rata u BiH. U vrijeme rata oformljena je vehabijska vojna postrojba Armije RBiH El Mudžahid. U El Mudžahidu bilo je stranih i domaćih pripadnika vehabijskog, odnosno selefijskog pokreta. Postrojba je bila poznata po svojim zlodjelima izvršenim nad Hrvatima i Srbima, ali i fanatičnoj borbi. Pretpostavlja se da je u odredu El Mudžahid bilo oko 2000 arapskih vehabija, nakon rata, neki od njih su odlučili ostati i uzeti bosanskohercegovačko državljanstvo.
Također, tijekom rata u BiH su bili prisutni pripadnici Iranske revolucionarne garde kao vojni instruktori za Armiju RBiH, kojoj su pomogli i da se ustroji. Pripadnici Iranske revolucionarne garde bili su šijitski islamistički radikali, a ostvarili su i značajan utjecaj na muslimanske elite u BiH unutar vojnih i sigurnosnih struktura.
Drugi val islamizacije došao je nakon 2000. Procjenjuje se da je drugi val unutar BiH zahvatio oko 10% bosanskohercegovačkog muslimanskog pučanstva. U to vrijeme u BiH se dogodio slučaj bez presedana - postala je točka neformalne suradnje Saudijske Arabije, sunita, i Irana, šijita. Stručnjaci smatraju da se trenutno odvija tzv. treći val islamizma ostvaren zbog utjecaja vanjske politike neoosmanizma koju vodi Turska.
Vehabije imaju svoje džemate u Tuzli, Gradačcu, Kalesiji, Lukavcu, Zenici, Sarajevu, Goraždama, Bihaću, Bužimu. U Gornjoj Maoči imaju i svoje naselje. Vehabije su izgradnju svojih naselja započele i u Gornjoj Dubnici, Ošvama i Mačevićima kod Maglaja, Gračanici kod Živinica, Bivolicama kod Goražda, Kamenjači kod Donjeg Vakufa te na širem području općine Hadžići kod Sarajeva. Prisutni su i na području Travnika, Bugojna, Zavidovića, Tešnja, Brčkog, Sarajeva, Mostara, Konjica, Jablanice, Sanskog Mosta, Teslića, Doboja i Doboja Istok. Smatra se da čine oko 5%-10% muslimanske populacije u BiH.
Vehabije u BiH organizirale su i slanje dobrovoljaca za Islamsku Državu u Siriju i Irak. Pretpostavlja se da se u Siriji i Iraku za ISIL bori oko 350 bosanskohercegovačkih vehabija.
Nakon rata, 1996., al Kaida je ponovno uspostavila svoju vezu u BiH preko Saudijskog visikog povjerenstva (SVP) i njegove dobrotvorne organizacije. Tu dobrotvornu organizaciju osnovao je 1993. saudijski princ Salman bin Abdul-Aziz. Organizacija je bila usko povezana i financirana od saudijske vlade, pa ju je američki sudac proglasio imunom nakon napada 11. rujna 2001., zaključivši da je tijelo saudijske vlade.
U vrijeme rata, 1994., britanski djelatnik Paul Goodall bio je ubijen u BiH s nekoliko metaka u leđa. Zaposlenik SVP-a, Abdul Hadi al Gatani, bio je uhićen zbog ubojstva, nakon čega je priznao da je pištolj kojim je ubijen Goodall njegov. Međutim, bosanskohercegovače vlasti pustile su ga bez suđenja. Al Gatani je poslije poginuo u redovima al Kaide i talibana u Afganistanu.
Iduće godine, nakon okončanja rata, Federalno ministarstvo financija je izvršilo raciju u uredima SVP-a i otkrilo dokumente koji su ukazali da je SVP "očito fronta radikala i terorizmu bliskih aktivnosti". Iste godine, ubijen je zaposlenik US Aida William Jefferson. Jedan od osumnjičenih bio je Ahmed Zuhair Handala, povezan sa SVP-om. No i on je pušten, unatoč dokazu da je masakrirao civile tijekom rata.
Američka Nacionalna sigurnosna agencija (NSA) je 1996. otkrila preko uređaja za prisluškivanje da princ Salaman financira islamističke militante preko fonda dobrotvornih organizacija. Izvješće CIA-e od iste godine kaže da "CIA ima dokaze da čak i visoki dužnosnici dobrotvornih i nadzornih organizacija u Saudijskoj Arabiji, Kuvajtu i Pakistanu, kao što je Saudijsko visoko povjerenstvo, sudjeluju u protuzakonitim aktivnostima, uključujući podržavanje terorista."
Jacquard tvrdi da je većina dužnosnika SVP-a podržavala Osamu bin Ladena. SVP je, iako je sudjelovao u legitimnim dobrotvornim aktivnostima, iskoristio svoj dobrotvorni karakter za slanje protuzakonitih roba, droga i oružja u BiH. U svibnju 1997. u francuskom vojnom izvješću stoji: "Saudijsko visoko povjerenstvo pod pokrićem humanitarne pomoći, pomaže gajiti trajnu islamizaciju BiH djelujući na mladež zemlje. Uspješno okončanje ovog plana dalo bi islamskom fundamentalizmu savršenu pozicijsku platformu u Europi i pružilo pokriće pirpadnicima bin Ladenove organizacije.
U Mostaru je 1997. izvršen teroristički napad, a izvršitelj je bio Handala i njegova dva pomoćnika, takoer povezana sa SVP-om. Uspjeli su pobjeći, no Handala je uhićen nakon napada 11. rujna i priveden u zatvor u Guantanamu. Iste godine, zaposlenik SVP-a Saber Lahman, bio je uhićen pod sumnjom da je planirao raznijeti američko veleposlanstvo u Sarajevu. Osuđen je, no kasnije mu je oprošteno te je pušten nakon odsluženja dvije godine kazne u zatvoru. Ponovno je bio uhićen 2002. za sudjelovanje u al Kaidinom planu u BiH te je poslan u zatvor u Guantanamo.
Međutim, SAD nije poduzeo ništa sve do netom prije napada 11. rujna kada je izvršena racija na urede SVP-a u BiH. Pronađeni su inkriminirajući dokumenti, uključujući i upute kako krivotvoriti iskaznice Državnog tajništva SAD-a i rukopisne bilješke o sastancima s bin Ladenom. Pronađen je i dokaz o planiranom napadu poljoprivrednim zrakoplovom. Čak i nakon ovoga, bosanskohercegovačka vlada odbila je zatvoriti urede SVP-a.
Jebo vas vehabije
Izbjeglice
Muslimani
Sve je to dio iste agende: islamofobije
Americi trebaju neprijatelji
Ako nisu rusi ili kina svakako su muslimsni
Izbjeglice
Muslimani
Sve je to dio iste agende: islamofobije
Americi trebaju neprijatelji
Ako nisu rusi ili kina svakako su muslimsni
Sora, danas sam ti izbrisala djelove poruke s neprimjerenim rjecnikom i osobnim vrijedjanjem noor.
Molim te da se to ne ponavlja.
Hvala.
Hvala.
Vidjet cu
Nisu gore moje psovke od vasih mrznji u celofanu
Meni idu na jetricu dvoličnosti tipične za nase doba
Nisu gore moje psovke od vasih mrznji u celofanu
Meni idu na jetricu dvoličnosti tipične za nase doba
Nitko ne mrzi.
Svi imamo svoja misljenja i trebamo ih moci iznijeti bez vrijedjanja i vulgarnosti.
Uvazavam tvoju dob, ali racunam i da ces ti uvaziti moj zahtjev.
Svi imamo svoja misljenja i trebamo ih moci iznijeti bez vrijedjanja i vulgarnosti.
Uvazavam tvoju dob, ali racunam i da ces ti uvaziti moj zahtjev.
nisam to ni vidjela, inace bi brisala i moje :)Maggie19 wrote:Sora, danas sam ti izbrisala djelove poruke s neprimjerenim rjecnikom i osobnim vrijedjanjem noor.
Hvala.
ali, pitala sam se kako to da je sora preko noći postala tako pristojna
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Komšiluk: Fon der Lajen - Hrvatska je model za mnoge zemlje
» '' Hrvatska VELIKI INTERVJU KOLAKUŠIĆ OTKRIO KAKO BI ‘RAZBUCAO’ SUSTAV, KOPIRAO BI MODEL JEDNE MOĆNE ZEMLJE: ‘To je republika svih republika’''
» Dženaza za rahmetli Vladu
» Umro vrag i hrvatomrzac Paddy Ashdown
» Izrešetan belgijski F16
» '' Hrvatska VELIKI INTERVJU KOLAKUŠIĆ OTKRIO KAKO BI ‘RAZBUCAO’ SUSTAV, KOPIRAO BI MODEL JEDNE MOĆNE ZEMLJE: ‘To je republika svih republika’''
» Dženaza za rahmetli Vladu
» Umro vrag i hrvatomrzac Paddy Ashdown
» Izrešetan belgijski F16
Page 4 of 5