RAHMETLI ASHDOWN PREDLAŽE BELGIJSKI MODEL: Bez preuređenja zemlje BIH će se raspasti
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: RAHMETLI ASHDOWN PREDLAŽE BELGIJSKI MODEL: Bez preuređenja zemlje BIH će se raspasti
Ne znam o čemu pričaš. Problem je već u nekom smislu globalan. Hrvatska ima mehanizme da utječe na buduća rješenja i bez plaćanja.vuksadinare wrote:..valjda covic i ekipa ocekuju d ac enetko iz humanih ili idealistickih razloga samo lobirati..hoce kako nece...daj lovu i lobirat cu..pa cemo onda o idealizmu..
Zahvaljujući Plenkoviću, pa se to vama sviđalo ili ne. I predsjednici, naravno.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: RAHMETLI ASHDOWN PREDLAŽE BELGIJSKI MODEL: Bez preuređenja zemlje BIH će se raspasti
ero..koliko imamo ugleda ili 'ugleda' da moramo moljakati da sklopimo neki posao u svezi oruzja ili se uzdamo u kakvu donatorsku milostinju..pusti to 'ugled'..ako mislis ovo šuica i buricka nista od toga..pisi propalo gledaju one svoj interes...šuica je sad dosla na 150 000 kuna placeno mjesto i moze kopati nos...malo ce putovati,kenjati sto je briselski interes i to je to...bas me zanimaju koliki ce biti rezultati u korist hrvatskih interesa od buricek i šujice..to s etreba osjetiti bilo na politickom bilo na ekonomskom planu..ali bojim se ko do sad ne puno pretjerane koristi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Opet ti o plaćanju...HR sve to ima i bez plaćanja.vuksadinare wrote:jesi gledao tomislava sunica na z1..?...covjeka naucnika koji je svoje znanje i diplome ali i utjecaj stekao u americi..veli on kad aje endavno bio u vasingtonu u state departmentu vidim tamo albanske,srpske,bosnjacke,slovenske lobiste a nigdje hrvatskih...ni za lijek...nastavlja on..kazu dođu albanski predstavnici sa kosova sa lovom i lijepo iskesiraju svije lobiste u state departmentu...Eroo wrote:Pusti Karamatića...Ne treba Hrvatima ništa više plaćati. Nisu to činili ni prije rata, a posebno danas nema nikave potrebe za to.vuksadinare wrote:...nekidan je karamatic kritizirao i hrvatske predstavnike u bh-a(bez komsica i slicnih) vec iz hnv-a i hdz-a da se premalo ulaze za lobiranje hrvatskih interesa u bh-a i da ocekuju da ce probleme hrvata u bh-a rijesiti hrvatska ili dodik...i tu se slazem sa karamaticem...lobiranje je najvaznija stvar ako hoces ostvariti svoje interese i to lobiranje u međun.institucijama..imati svoje lobiste koje moras naravno dobro platiti ali vrag je kod nasih u novcaniku...kad treba nesto platiti onda se svi izmotavaju ili ocekuju da ce onaj drugi platiti...samo snazno lobiranje moze promjeniti neke stvari na terenu...tu su realno u prednosti i bosnjacka strana ali i srpska koji dobro kesiraju svoje lobiste vani..prosle godien je dodik iskesirao cini mi se 3 milijuna eura za lobiste...sarajevo jos puno vise..a hrvatska strana?...cisto sumnjam i ako jesu to je neka mizernija svota
Hrvatska nikad nije bila jača (diplomatski) nego što je danas...Ima sva vrata širom otvorena.
Eno se i Al Jazeera uključila u nekakav specijalni rat protiv HR, ali, avaj...sve to zaman, što bi u'bosni rekli.
Nisu Hrvati ni Kurdi, ni Albanci, ni Bošnjaci, Palestici ili tome slično.
Hrvatska je završena država, s jakom diplomatskom strukturom.
PLenkoviću i KGG su u svakom trenutku dostupni državnici iz prve lige.
Lobisti su treća liga, čovječe.
jedini koji do sad koristi od plenkija imaju su šuica i buricka...vidim hrvati u bh-a se ubise od koristi plenkija i ove dvojke..bas me zanima koliko c eupravo hrvati u bh-a imati 'koristi'..zivo me zanima..a i hrvatska sa druge straneEroo wrote:Ne znam o čemu pričaš. Problem je već u nekom smislu globalan. Hrvatska ima mehanizme da utječe na buduća rješenja i bez plaćanja.vuksadinare wrote:..valjda covic i ekipa ocekuju d ac enetko iz humanih ili idealistickih razloga samo lobirati..hoce kako nece...daj lovu i lobirat cu..pa cemo onda o idealizmu..
2015-09-08
Ništa ne treba moljakat, oružje se kupi ito po izboru.vuksadinare wrote:ero..koliko imamo ugleda ili 'ugleda' da moramo moljakati da sklopimo neki posao u svezi oruzja ili se uzdamo u kakvu donatorsku milostinju..pusti to 'ugled'..ako mislis ovo šuica i buricka nista od toga..pisi propalo gledaju one svoj interes...šuica je sad dosla na 150 000 kuna placeno mjesto i moze kopati nos...malo ce putovati,kenjati sto je briselski interes i to je to...bas me zanimaju koliki ce biti rezultati u korist hrvatskih interesa od buricek i šujice..to s etreba osjetiti bilo na politickom bilo na ekonomskom planu..ali bojim se ko do sad ne puno pretjerane koristi
Druga je stvar što vi Mesića birate 2x , plus Josipovića, koji su vas doslovce razoružali.
..vidim..koliko 'koristi'...sto eu ne pritisne onda srbiju da nas verbalno i svakako drugacije prestane napadati..ovo da su nasi vojnci napravili kao sto su srbijanski vec bi imao debele samare od merkel i ekipe u briselu..Eroo wrote:Opet ti o plaćanju...HR sve to ima i bez plaćanja.vuksadinare wrote:jesi gledao tomislava sunica na z1..?...covjeka naucnika koji je svoje znanje i diplome ali i utjecaj stekao u americi..veli on kad aje endavno bio u vasingtonu u state departmentu vidim tamo albanske,srpske,bosnjacke,slovenske lobiste a nigdje hrvatskih...ni za lijek...nastavlja on..kazu dođu albanski predstavnici sa kosova sa lovom i lijepo iskesiraju svije lobiste u state departmentu...Eroo wrote:Pusti Karamatića...Ne treba Hrvatima ništa više plaćati. Nisu to činili ni prije rata, a posebno danas nema nikave potrebe za to.vuksadinare wrote:...nekidan je karamatic kritizirao i hrvatske predstavnike u bh-a(bez komsica i slicnih) vec iz hnv-a i hdz-a da se premalo ulaze za lobiranje hrvatskih interesa u bh-a i da ocekuju da ce probleme hrvata u bh-a rijesiti hrvatska ili dodik...i tu se slazem sa karamaticem...lobiranje je najvaznija stvar ako hoces ostvariti svoje interese i to lobiranje u međun.institucijama..imati svoje lobiste koje moras naravno dobro platiti ali vrag je kod nasih u novcaniku...kad treba nesto platiti onda se svi izmotavaju ili ocekuju da ce onaj drugi platiti...samo snazno lobiranje moze promjeniti neke stvari na terenu...tu su realno u prednosti i bosnjacka strana ali i srpska koji dobro kesiraju svoje lobiste vani..prosle godien je dodik iskesirao cini mi se 3 milijuna eura za lobiste...sarajevo jos puno vise..a hrvatska strana?...cisto sumnjam i ako jesu to je neka mizernija svota
Hrvatska nikad nije bila jača (diplomatski) nego što je danas...Ima sva vrata širom otvorena.
Eno se i Al Jazeera uključila u nekakav specijalni rat protiv HR, ali, avaj...sve to zaman, što bi u'bosni rekli.
Nisu Hrvati ni Kurdi, ni Albanci, ni Bošnjaci, Palestici ili tome slično.
Hrvatska je završena država, s jakom diplomatskom strukturom.
PLenkoviću i KGG su u svakom trenutku dostupni državnici iz prve lige.
Lobisti su treća liga, čovječe.
2015-09-08
...pa vidim ubismo se od 'kupnje'..vrag je i dalje u novcanikuEroo wrote:Ništa ne treba moljakat, oružje se kupi ito po izboru.vuksadinare wrote:ero..koliko imamo ugleda ili 'ugleda' da moramo moljakati da sklopimo neki posao u svezi oruzja ili se uzdamo u kakvu donatorsku milostinju..pusti to 'ugled'..ako mislis ovo šuica i buricka nista od toga..pisi propalo gledaju one svoj interes...šuica je sad dosla na 150 000 kuna placeno mjesto i moze kopati nos...malo ce putovati,kenjati sto je briselski interes i to je to...bas me zanimaju koliki ce biti rezultati u korist hrvatskih interesa od buricek i šujice..to s etreba osjetiti bilo na politickom bilo na ekonomskom planu..ali bojim se ko do sad ne puno pretjerane koristi
Druga je stvar što vi Mesića birate 2x , plus Josipovića, koji su vas doslovce razoružali.
2015-09-08
eto tvoj plenki je stavio krsticevica na led..jedini koji je imao inicijativu za jacanje vojske...sada ga je iskljucio iz navodne kupnje zrakoplova i ukljucio 'crnog labuda'..ma bjez isusati tako bedastog
2015-09-08
Ma ti si se pogubio.vuksadinare wrote:jedini koji do sad koristi od plenkija imaju su šuica i buricka...vidim hrvati u bh-a se ubise od koristi plenkija i ove dvojke..bas me zanima koliko c eupravo hrvati u bh-a imati 'koristi'..zivo me zanima..a i hrvatska sa druge straneEroo wrote:Ne znam o čemu pričaš. Problem je već u nekom smislu globalan. Hrvatska ima mehanizme da utječe na buduća rješenja i bez plaćanja.vuksadinare wrote:..valjda covic i ekipa ocekuju d ac enetko iz humanih ili idealistickih razloga samo lobirati..hoce kako nece...daj lovu i lobirat cu..pa cemo onda o idealizmu..
Netko te dođe iz Amerike uvjeravati kako lobiste treba plaćati i ti mu vjeruješ. To je tako prozirno...
Znaš šta, ne podcjenjuj Plenkovića, kao ni Pejčinović Burić i Zovko....Matića ti neću spominjati, on vam je kralj.
...ma daj ajde...dobro su oni naplatili i uhljebili svoje lizanje šupka plenkiju..znas tko su proglaseni kao najbolji zastupnici sa hravstek strane u eu parlamentu?..ruža i petir...i ovi u briselu kakvi jesu znaju prepoznati tko radi i tko se bori za nacionalne interse bez uguzivanjaEroo wrote:Ma ti si se pogubio.vuksadinare wrote:jedini koji do sad koristi od plenkija imaju su šuica i buricka...vidim hrvati u bh-a se ubise od koristi plenkija i ove dvojke..bas me zanima koliko c eupravo hrvati u bh-a imati 'koristi'..zivo me zanima..a i hrvatska sa druge straneEroo wrote:Ne znam o čemu pričaš. Problem je već u nekom smislu globalan. Hrvatska ima mehanizme da utječe na buduća rješenja i bez plaćanja.vuksadinare wrote:..valjda covic i ekipa ocekuju d ac enetko iz humanih ili idealistickih razloga samo lobirati..hoce kako nece...daj lovu i lobirat cu..pa cemo onda o idealizmu..
Netko te dođe iz Amerike uvjeravati kako lobiste treba plaćati i ti mu vjeruješ. To je tako prozirno...
Znaš šta, ne podcjenjuj Plenkovića, kao ni Pejčinović Burić i Zovko....Matića ti neću spominjati, on vam je kralj.
2015-09-08
Nije ga isključio, ministar obrane je i dalje...Krstičeviću fali komunikativnost, posebno kad su takvi poslovi u pitanju.vuksadinare wrote:eto tvoj plenki je stavio krsticevica na led..jedini koji je imao inicijativu za jacanje vojske...sada ga je iskljucio iz navodne kupnje zrakoplova i ukljucio 'crnog labuda'..ma bjez isusati tako bedastog
Pusti me s tim partizanskim forama...
Kenwood Kenon nekome smeta, a boaremi i Prdsjednica. Čak su se u to uključili i mediji (čiji li su?). Upitaj se zašto.
Slomiš li njih imaš Bakaniju sutra na vratu. POslušaj kako o z. Balkanu pričaju lordovi. Polako i s razumom, nikud se ti ne žuri.
Ne razumiješ ti materije, ne da mi se više, oprosti...vuksadinare wrote:...ma daj ajde...dobro su oni naplatili i uhljebili svoje lizanje šupka plenkiju..znas tko su proglaseni kao najbolji zastupnici sa hravstek strane u eu parlamentu?..ruža i petir...i ovi u briselu kakvi jesu znaju prepoznati tko radi i tko se bori za nacionalne interse bez uguzivanjaEroo wrote:Ma ti si se pogubio.vuksadinare wrote:jedini koji do sad koristi od plenkija imaju su šuica i buricka...vidim hrvati u bh-a se ubise od koristi plenkija i ove dvojke..bas me zanima koliko c eupravo hrvati u bh-a imati 'koristi'..zivo me zanima..a i hrvatska sa druge straneEroo wrote:Ne znam o čemu pričaš. Problem je već u nekom smislu globalan. Hrvatska ima mehanizme da utječe na buduća rješenja i bez plaćanja.vuksadinare wrote:..valjda covic i ekipa ocekuju d ac enetko iz humanih ili idealistickih razloga samo lobirati..hoce kako nece...daj lovu i lobirat cu..pa cemo onda o idealizmu..
Sad su se sjetili.
pa logicno je da je ministar i dalje..da ga smijeni moze potpisati gubitak izbora..nije krsticevic iskljucen zbog komunikativnosti vec sto je u nabavci oruzja zaobisao amere ali i brisel..krsticevic nije cekao da se amer i brisel smiluju hoce li nam prodati ili donirati oruzje...nego je isoa jednostavnijim putem preko izraela najvise..ali i nekih drugih...i zato je plenki a i kolinda dobili naputak da ga neutralizira....ako crni labud napravi vise po tom pitanju od krsticevica dat cu plus plenkiju..samo cisto sumnjam..mazanje ocijuEroo wrote:Nije ga isključio, ministar obrane je i dalje...Krstičeviću fali komunikativnost, posebno kad su takvi poslovi u pitanju.vuksadinare wrote:eto tvoj plenki je stavio krsticevica na led..jedini koji je imao inicijativu za jacanje vojske...sada ga je iskljucio iz navodne kupnje zrakoplova i ukljucio 'crnog labuda'..ma bjez isusati tako bedastog
Kenwood Kenon nekome smeta, a boaremi i Prdsjednica. Čak su se u to uključili i mediji (čiji li su?). Upitaj se zašto.
Slomiš li njih imaš Bakaniju sutra na vratu. POslušaj kako o z. Balkanu pričaju lordovi. Polako i s razumom, nikud se ti ne žuri.
2015-09-08
e nasao s epravi koji razumije 'materiju'..od tvog prognoziranja sve se hrvatska 'usrecila'...sto se i vidi na rezultatima...svaki zeko poceo kurac siljit na nasEroo wrote:Ne razumiješ ti materije, ne da mi se više, oprosti...vuksadinare wrote:...ma daj ajde...dobro su oni naplatili i uhljebili svoje lizanje šupka plenkiju..znas tko su proglaseni kao najbolji zastupnici sa hravstek strane u eu parlamentu?..ruža i petir...i ovi u briselu kakvi jesu znaju prepoznati tko radi i tko se bori za nacionalne interse bez uguzivanjaEroo wrote:Ma ti si se pogubio.vuksadinare wrote:jedini koji do sad koristi od plenkija imaju su šuica i buricka...vidim hrvati u bh-a se ubise od koristi plenkija i ove dvojke..bas me zanima koliko c eupravo hrvati u bh-a imati 'koristi'..zivo me zanima..a i hrvatska sa druge straneEroo wrote:
Ne znam o čemu pričaš. Problem je već u nekom smislu globalan. Hrvatska ima mehanizme da utječe na buduća rješenja i bez plaćanja.
2015-09-08
prica ero kako lobiranje nije potrebno jer je hrvatska sređena drzava i navodno postovana..a slovenija to nije uzgred u kojoj zivis..pa ima svoje lobiste i placa ih...lobiste moras uvijek imati..i placati ih...to ima svaka ozbiljnija drzava i koja nema vraga u novcaniku
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa logicno je da je ministar i dalje..da ga smijeni moze potpisati gubitak izbora..nije krsticevic iskljucen zbog komunikativnosti vec sto je u nabavci oruzja zaobisao amere ali i brisel..krsticevic nije cekao da se amer i brisel smiluju hoce li nam prodati ili donirati oruzje...nego je isoa jednostavnijim putem preko izraela najvise..ali i nekih drugih...i zato je plenki a i kolinda dobili naputak da ga neutralizira....ako crni labud napravi vise po tom pitanju od krsticevica dat cu plus plenkiju..samo cisto sumnjam..mazanje ocijuEroo wrote:Nije ga isključio, ministar obrane je i dalje...Krstičeviću fali komunikativnost, posebno kad su takvi poslovi u pitanju.vuksadinare wrote:eto tvoj plenki je stavio krsticevica na led..jedini koji je imao inicijativu za jacanje vojske...sada ga je iskljucio iz navodne kupnje zrakoplova i ukljucio 'crnog labuda'..ma bjez isusati tako bedastog
I dalje se oružje i tehnologija nabavlja u Izraelu. Strateško partnerstvo je podpisano i to se neće mijenjati.
Podpisao ga je Kenwood Kenon, a ne Krstičević. Ništa se nije desilo bez znanja i mimo Plenkovića.
Trump i Obama nisu isti tip državnika.
nije vrag da plenkija uspoređujes sa trumpomEroo wrote:vuksadinare wrote:pa logicno je da je ministar i dalje..da ga smijeni moze potpisati gubitak izbora..nije krsticevic iskljucen zbog komunikativnosti vec sto je u nabavci oruzja zaobisao amere ali i brisel..krsticevic nije cekao da se amer i brisel smiluju hoce li nam prodati ili donirati oruzje...nego je isoa jednostavnijim putem preko izraela najvise..ali i nekih drugih...i zato je plenki a i kolinda dobili naputak da ga neutralizira....ako crni labud napravi vise po tom pitanju od krsticevica dat cu plus plenkiju..samo cisto sumnjam..mazanje ocijuEroo wrote:Nije ga isključio, ministar obrane je i dalje...Krstičeviću fali komunikativnost, posebno kad su takvi poslovi u pitanju.vuksadinare wrote:eto tvoj plenki je stavio krsticevica na led..jedini koji je imao inicijativu za jacanje vojske...sada ga je iskljucio iz navodne kupnje zrakoplova i ukljucio 'crnog labuda'..ma bjez isusati tako bedastog
I dalje se oružje i tehnologija nabavlja u Izraelu. Strateško partnerstvo je podpisano i to se neće mijenjati.
Podpisao ga je Kenwood Kenon, a ne Krstičević. Ništa se nije desilo bez znanja i mimo Plenkovića.
2015-09-08
Ništa ti od ovoga nisi razumio. Čak ni video nisi odgledao...u to sam 100% siguran.vuksadinare wrote:e nasao s epravi koji razumije 'materiju'..od tvog prognoziranja sve se hrvatska 'usrecila'...sto se i vidi na rezultatima...svaki zeko poceo kurac siljit na nasEroo wrote:Ne razumiješ ti materije, ne da mi se više, oprosti...vuksadinare wrote:...ma daj ajde...dobro su oni naplatili i uhljebili svoje lizanje šupka plenkiju..znas tko su proglaseni kao najbolji zastupnici sa hravstek strane u eu parlamentu?..ruža i petir...i ovi u briselu kakvi jesu znaju prepoznati tko radi i tko se bori za nacionalne interse bez uguzivanjaEroo wrote:Ma ti si se pogubio.vuksadinare wrote:
jedini koji do sad koristi od plenkija imaju su šuica i buricka...vidim hrvati u bh-a se ubise od koristi plenkija i ove dvojke..bas me zanima koliko c eupravo hrvati u bh-a imati 'koristi'..zivo me zanima..a i hrvatska sa druge strane
A za "šiljenje kurca" se zahvali Mesiću i Josipoviću.
A to da ga šilji Adem Vuchiqi, Vulin i Komšić, ma hajte molin vas...
Odgleda video u miru.
Sad si počeo i gluposti pričat. Bio sam sasvim jasan.vuksadinare wrote:nije vrag da plenkija uspoređujes sa trumpomEroo wrote:vuksadinare wrote:pa logicno je da je ministar i dalje..da ga smijeni moze potpisati gubitak izbora..nije krsticevic iskljucen zbog komunikativnosti vec sto je u nabavci oruzja zaobisao amere ali i brisel..krsticevic nije cekao da se amer i brisel smiluju hoce li nam prodati ili donirati oruzje...nego je isoa jednostavnijim putem preko izraela najvise..ali i nekih drugih...i zato je plenki a i kolinda dobili naputak da ga neutralizira....ako crni labud napravi vise po tom pitanju od krsticevica dat cu plus plenkiju..samo cisto sumnjam..mazanje ocijuEroo wrote:Nije ga isključio, ministar obrane je i dalje...Krstičeviću fali komunikativnost, posebno kad su takvi poslovi u pitanju.vuksadinare wrote:eto tvoj plenki je stavio krsticevica na led..jedini koji je imao inicijativu za jacanje vojske...sada ga je iskljucio iz navodne kupnje zrakoplova i ukljucio 'crnog labuda'..ma bjez isusati tako bedastog
...ok..Eroo wrote:Ništa ti od ovoga nisi razumio. Čak ni video nisi odgledao...u to sam 100% siguran.vuksadinare wrote:e nasao s epravi koji razumije 'materiju'..od tvog prognoziranja sve se hrvatska 'usrecila'...sto se i vidi na rezultatima...svaki zeko poceo kurac siljit na nasEroo wrote:Ne razumiješ ti materije, ne da mi se više, oprosti...vuksadinare wrote:...ma daj ajde...dobro su oni naplatili i uhljebili svoje lizanje šupka plenkiju..znas tko su proglaseni kao najbolji zastupnici sa hravstek strane u eu parlamentu?..ruža i petir...i ovi u briselu kakvi jesu znaju prepoznati tko radi i tko se bori za nacionalne interse bez uguzivanjaEroo wrote:
Ma ti si se pogubio.
A za "šiljenje kurca" se zahvali Mesiću i Josipoviću.
A to da ga šilji Adem Vuchiqi, Vulin i Komšić, ma hajte molin vas...
Odgleda video u miru.
2015-09-08
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Komšiluk: Fon der Lajen - Hrvatska je model za mnoge zemlje
» '' Hrvatska VELIKI INTERVJU KOLAKUŠIĆ OTKRIO KAKO BI ‘RAZBUCAO’ SUSTAV, KOPIRAO BI MODEL JEDNE MOĆNE ZEMLJE: ‘To je republika svih republika’''
» Dženaza za rahmetli Vladu
» Umro vrag i hrvatomrzac Paddy Ashdown
» Izrešetan belgijski F16
» '' Hrvatska VELIKI INTERVJU KOLAKUŠIĆ OTKRIO KAKO BI ‘RAZBUCAO’ SUSTAV, KOPIRAO BI MODEL JEDNE MOĆNE ZEMLJE: ‘To je republika svih republika’''
» Dženaza za rahmetli Vladu
» Umro vrag i hrvatomrzac Paddy Ashdown
» Izrešetan belgijski F16
Page 2 of 5