Umro vrag i hrvatomrzac Paddy Ashdown
Page 1 of 1
Umro vrag i hrvatomrzac Paddy Ashdown
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/581170/preminuo-paddy-ashdown-bivsi-visoki-predstavnik-u-bosni-i-hercegovini
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Re: Umro vrag i hrvatomrzac Paddy Ashdown
Jos da se pakao otvori za lord owena i bildta...taman..a mogu i po svarcsilinga....kad se sjetim kako je ovaj pady iz lord owena rovario protiv nas 91 i 92...i jos ga postave za namjesnika u bh-a...da nam jos papri...i kad mi tvrde da je medjun.zajednica uz nas hvatam se za pistolj...
2015-09-08
....i onda se pita zasto se radikaliziramo..eto dijelom zbog ovakvih gnjida...cisto samoobrambeni instikt se probudi
2015-09-08
Ima tema :D
Mislim da pokojni barun britanskog carstva ipak ne zaslužuje više :D
Mislim da pokojni barun britanskog carstva ipak ne zaslužuje više :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuksadinare wrote:Jos da se pakao otvori za lord owena i bildta...taman..a mogu i po svarcsilinga....kad se sjetim kako je ovaj pady iz lord owena rovario protiv nas 91 i 92...i jos ga postave za namjesnika u bh-a...da nam jos papri...i kad mi tvrde da je medjun.zajednica uz nas hvatam se za pistolj...
Ne znam zašto me Šverc-Šiling uvijek podsjeti na Mesića. Isti stil, isti način aganja, šta li.
kad takav umre Bogu se zahvaljuje ... mislim
2014-04-16
Regoč-
2015-08-21
Similar topics
» Mesić: BiH fali Paddy Ashdown, Čović i Dodik moraju dobiti crveni karton
» RAHMETLI ASHDOWN PREDLAŽE BELGIJSKI MODEL: Bez preuređenja zemlje BIH će se raspasti
» Bog i vrag bivše časne sestre Bernardice Juretić
» Vrag odnija prišu
» Bildt, Ashdown i Šilling: Trgovina teritorijem između Kosova i Srbije dovodi u pitanje Bosnu i Hercegovinu
» RAHMETLI ASHDOWN PREDLAŽE BELGIJSKI MODEL: Bez preuređenja zemlje BIH će se raspasti
» Bog i vrag bivše časne sestre Bernardice Juretić
» Vrag odnija prišu
» Bildt, Ashdown i Šilling: Trgovina teritorijem između Kosova i Srbije dovodi u pitanje Bosnu i Hercegovinu
Page 1 of 1