Izbor za moderatora ViP-a
Page 13 of 19
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
dajem glas:
Re: Izbor za moderatora ViP-a
thnx ;-))red wolf wrote:Moj glas ide Maggie19...Čini mi se O.K.
Pa ima...Demokratski, to su Epi i Maggie19...Ja osobno nemam ništa protiv Epi-a, ali moj izbor je Maggie19...kic wrote:
glasanje nema smisla dakle :D
red wolf-
2016-02-10
Maggie19 wrote:Ionako ce kic odlucit.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Ajde, epi, imam i ja djecice ;-@
Umoran sam...ne mogu.
A ti ne zezaj, računam da ipak nisi u ovakvom kaosu poput mene, a staložena si i odmjerena.
:-)
Nisam u kaosu, no i ti bi mogao.
Udruzene snage stalozenosti i odmjerenosti.
:-D
Sve ok, ali nema nas puno forumaša i svi se znamo. Jedan ok moderator je posve dovoljan.
A i da se otčepi ovaj forum, navikneš se na njega kao i na prošlom.
Bolje da oživi nego da ostane strvina s koje se teško skidamo.
Aj kic, riješi to.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Treba na sve mislit, da..;-))Hektorović wrote:Maggie19 wrote:Ajde, epi, imam i ja djecice ;-@
Moj je prijedlog da oboje budete :)
Rodna ravnoravnost.
No, evo, navodno glasanje nije regularno.
bogtejeba škrta. meni svaki četvrtak dođe ženska, opere prozore, posauga, potjera maćketine na terasu. stari joj uvali pitu od jabuka i to je to.epikur37 wrote:Cure i dečki,
Ja perem kupatila, škola počela i nastava, otkazalo sidreno vitlo ljudi čekaju, moja djeca kmeče počeli vrtići......
ali svejedno sam polaskan i hvala
Moj glas je za meggi, nekako mi se čini politički neostrašćena i balansirana, ima utakmica i zna foprumaše.
ti rentaš i mrljaš sam. nije čudo da je medicina u kikiju.
2014-12-30
megi, šta kažeš?
na temi ispod si napisala di nisi da bude moderator na vipu, i bez opcije baniranja, pa?
mortal wrote:Nema smisla brisanje vipa, kaos, glasanje ako se radi na ovakav način
cirkus bio
cirkus ostao i nepoštenje
laku noć
Ok, lijepo je marcel rekao kicu da sam odluči.
Imali smo anketu. Ali nitko ni nije pitao te ljude prihvaćaju li nominaciju ili ne.
Nije odredjeno tko može glasovati: korisnici, korisnici sa barem 350 upisa ukupno, itd. Dakle, dok god nije odredjeno, na anketi se lijepo vidi - svaki registrirani korisnik je mogao pristupiti glasovanju i punopravno glasovati. Njegov/njezin glas jednako vrijede kao i moj i svačiji.
Prljavo jest, poznavajući kandidate, sumnjam da bi tako nešto odobrili, ali ni mi ne možemo uvoditi naknadna pravila izbora u zadnjih pola sata.
Ili neka kic odredi moderatora (ali ako odbije neka pojede sve što je govorio kicu o važnosti ViP-a, forum bi svi imali, ali eto moderirao ne bi nitko) ili neka pobjednik ili slijedeća voljna osoba po broju glasova postane moderator.
Toliko.
£otk@-
2019-02-12
veber wrote:bogtejeba škrta. meni svaki četvrtak dođe ženska, opere prozore, posauga, potjera maćketine na terasu. stari joj uvali pitu od jabuka i to je to.epikur37 wrote:Cure i dečki,
Ja perem kupatila, škola počela i nastava, otkazalo sidreno vitlo ljudi čekaju, moja djeca kmeče počeli vrtići......
ali svejedno sam polaskan i hvala
Moj glas je za meggi, nekako mi se čini politički neostrašćena i balansirana, ima utakmica i zna foprumaše.
ti rentaš i mrljaš sam. nije čudo da je medicina u kikiju.
Nije stvar škrtosti, nego nemam povjerenja niti mi se da kilaviti u pojašnjavanju gdje, što i kako. A ja znam sve i djelujem odmah, kako treba.
Doduše dogodine više ne....ovo je kalvarija.
2015-08-06
Eto, Megi neka bude... mada sam Abenu glas zbog laissez faire pristupa svi drugi ste latentni diktatori...a Megi, ha... nasekira je recimo frizerka i spiči ti ban za dobro jutro , a da niti ne znaš zašto si kriv...
darth_vader-
2014-04-17
Prijedlog. Dva moderatora. Maggie19 i Epikur. Što se baniranja tiče, ne tiče me se.
Last edited by red wolf on 10/9/2019, 23:36; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Ja bih podržao opciju baniranja, svakako :)
2015-08-06
napisala sam mozda ako budu forumasi birali.kic wrote:
megi, šta kažeš?
na temi ispod si napisala di nisi da bude moderator na vipu, i bez opcije baniranja, pa?
I, da, bez opcije baniranja.
To su moja razmisljanja.
Slažem se. No, moramo naći rješenje kad su u pitanju ekstremi.Maggie19 wrote:napisala sam mozda ako budu forumasi birali.kic wrote:
megi, šta kažeš?
To su moja razmisljanja.
Dakle, ostaviti li ban za ekstremne slučajeve?
Last edited by red wolf on 10/9/2019, 23:37; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Maggie19 wrote:Treba na sve mislit, da..;-))Hektorović wrote:Maggie19 wrote:Ajde, epi, imam i ja djecice ;-@
Rodna ravnoravnost.
Regularno je.
Možda je trebalo regulirati glasovanje pravilima, ali nije i glasovali su isključivo registrirani korisnici.
Epikur je nedvosmisleno odstupio, megi, na tebi je...
£otk@-
2019-02-12
haha, tesko mene nasekirat..naljutit jos i teze :-)jasambrend wrote:Eto, Megi neka bude... mada sam Abenu glas zbog laissez faire pristupa svi drugi ste latentni diktatori...a Megi, ha... nasekira je recimo frizerka i spiči ti ban za dobro jutro , a da niti ne znaš zašto si kriv...
Regularno je, ja sam svoj grijeh javno priznao no taj glas nije uticao na rezultate u završniciMaggie19 wrote:Treba na sve mislit, da..;-))Hektorović wrote:Maggie19 wrote:Ajde, epi, imam i ja djecice ;-@
Rodna ravnoravnost.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Kic je sef.red wolf wrote:Slažem se. No, moramo naći rješenje kad su u pitanju ekstremi.Maggie19 wrote:napisala sam mozda ako budu forumasi birali.kic wrote:
megi, šta kažeš?
To su moja razmisljanja.
Dakle, ostaviti li ban za ekstremne slučajeve?
Oko baniranja se većina unaprijed složila, kic je složio zasebno pitanje. Pa što će mod bez baniranja?
£otk@-
2019-02-12
Maggie19 wrote:napisala sam mozda ako budu forumasi birali.kic wrote:
megi, šta kažeš?
To su moja razmisljanja.
dobro, ima li itko išta protiv da megi bude onda mod?
Spremna sam ulozit trud i vrijeme na VIP-u te pridonijeti kvaliteti, vjerujem.£otk@ wrote:Maggie19 wrote:Treba na sve mislit, da..;-))Hektorović wrote:Maggie19 wrote:Ajde, epi, imam i ja djecice ;-@
Rodna ravnoravnost.
Regularno je.
Možda je trebalo regulirati glasovanje pravilima, ali nije i glasovali su isključivo registrirani korisnici.
Epikur je nedvosmisleno odstupio, megi, na tebi je...
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Page 13 of 19