Izbor za moderatora ViP-a
Page 6 of 19
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
dajem glas:
Re: Izbor za moderatora ViP-a
ne navodno, zaista. pa nisil ono ti, i to tu frisko u tu nekoj temi, napao ad hominem, osobno na osobnoj razini, sve osobno, iznosim prljavi ves, osobno osobno, bez argumenata tu ovdje negdje tu i sada, ukljucujuci i muzeve ovo ono, ad hommimi samo takvi, tamo neki bivsi nick koji ti potznat, i sad te to odjednom strasno nest smeta? Sta bio na ispovjedi pa okreces novu stranicu, nes vise nikad a ni tad, casne titove pionirske?£otk@ wrote:
Ja sam [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] navodno [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] sklon nekakvom pristupu, ali ti si ta koja me rasclanjujes.
Svasta si napisala osim bivseg nicka.
Ja nemam bivse nickove, a i da imam, sto trazis taj podatak? Da mos adhomunculus homimi radit ovo ono? Nije valjda zbog toga tako necaga nest, ovo ono, ne bi mi neki to nikad, to sve samo navodi navoda navodnog +/-
Guest- Guest
mortal wrote:Lekadol je blag, ali ako moraš onda je dobar izbor, bolje od toga je bez ikakvih kemija£otk@ wrote:mortal wrote:stvarno bolno ..£otk@ wrote:Leteca Pegla wrote:
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
ovo otlicna ideja! Otlicna! Kic to malo pre demokratski shvaca. Trebao bi vise drzati ovaj forum ko u onoj igri dungeon keeper. El tako, tamo imas tamnog princa koji vodi svoje tamno carstvo. A to podrazumjeva da povremeno isamaras nekog, zasluznog, a u nedostatku takvih onda ne toliko zasluznog. Nije tolko bitno. To tako funkcionira, to je tako, moras modus operandi prilagodit svojima podanicima, ovo ono, ne mos sad izigravat preveliku neku demokraciju, jer ako imas posla sa pisulincima, ispisat ce se po sebi, po tebi, po drugima, uokolo i tako....
Odoh na Nogomet.
kako se riješiti konkurencije
prihvati "parodiju" koja ti podilazi i plješće, okruži se takvima
na tren ti ne može nitko ništa ali niti će vječno niti
ni to ne može svatko
Marcel bevandu i u krevet.
Ja lekadol.
Morti, ja tebe nisam razumio, mozes li mi pojasniti?
a.. ne mogu .. ispao bi cirkus kad bi otvoreno rekla
uglavnom slično kao vas dvoje
Koje nas dvoje, ako smijem barem to znati?
£otk@-
2019-02-12
zar nisi naveo marcela pa sebe£otk@ wrote:mortal wrote:Lekadol je blag, ali ako moraš onda je dobar izbor, bolje od toga je bez ikakvih kemija£otk@ wrote:mortal wrote:stvarno bolno ..£otk@ wrote:
Odoh na Nogomet.
ni to ne može svatko
Ja lekadol.
immortal-
2014-04-16
kaj si razrednica?mortal wrote:mogu prozivativeber wrote:moraš u stožer trčat?mortal wrote:koliko ima korisnika VIPa ili će se dopustiti da glasaju i ostali... protiv sam takve politike glasanja
da li epikur ostaje u epicentru glasanja ili čekamo nešto treće
inače nas ima najviše 14 na stranici a glasalo 22
tko još nije
koga se čeka
duple nickove ??
2014-12-30
:-) nisamveber wrote:kaj si razrednica?mortal wrote:mogu prozivativeber wrote:moraš u stožer trčat?mortal wrote:koliko ima korisnika VIPa ili će se dopustiti da glasaju i ostali... protiv sam takve politike glasanja
da li epikur ostaje u epicentru glasanja ili čekamo nešto treće
inače nas ima najviše 14 na stranici a glasalo 22
tko još nije
koga se čeka
duple nickove ??
2014-04-16
ne mislim da je ovo sve sa VipaHektorović wrote:kad će taj vip?
može li se znati tko sve glasa ??
immortal-
2014-04-16
treba si je pustit da sve plati..kad vec inzistira, jel'te..:-Pveber wrote:ja sam postao ko longi. ne duplonka ni derpe, već emančipiran.Maggie19 wrote:hehe, ne volim biti zlocesta, ali jos manje nepravdu B-@
Tako je, women power..uvijek vjerne ;-D
Moras prezivjeti u muskom svijetu ;-))
ona naruči salaicu sa škampima i deci vina. ja naručim biftek, salatu, njoke i velikodušno kolač.
konobar dođe i pita; zajedno ili čudna riječ njemačka koja se može prevesti kao lapolapo.
džentelmenski velim da bum sve platio, a dama veli; nikako! pola-pola.
ok. lapolapo.
tako da mi nije baš jasno longijevo protivljenje emančipačiji.
rekla je pola polaMaggie19 wrote:treba si je pustit da sve plati..kad vec inzistira, jel'te..:-Pveber wrote:ja sam postao ko longi. ne duplonka ni derpe, već emančipiran.Maggie19 wrote:hehe, ne volim biti zlocesta, ali jos manje nepravdu B-@
ona naruči salaicu sa škampima i deci vina. ja naručim biftek, salatu, njoke i velikodušno kolač.
konobar dođe i pita; zajedno ili čudna riječ njemačka koja se može prevesti kao lapolapo.
ok. lapolapo.
immortal-
2014-04-16
Leteca Pegla wrote:ne navodno, zaista. pa nisil ono ti, i to tu frisko u tu nekoj temi, napao ad hominem, osobno na osobnoj razini, sve osobno, iznosim prljavi ves, osobno osobno, bez argumenata tu ovdje negdje tu i sada, ukljucujuci i muzeve ovo ono, ad hommimi samo takvi, tamo neki bivsi nick koji ti potznat, i sad te to odjednom strasno nest smeta? Sta bio na ispovjedi pa okreces novu stranicu, nes vise nikad a ni tad, casne titove pionirske?£otk@ wrote:
Ja sam [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] navodno [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] sklon nekakvom pristupu, ali ti si ta koja me rasclanjujes.
Svasta si napisala osim bivseg nicka.
Ja nemam bivse nickove, a i da imam, sto trazis taj podatak? Da mos adhomunculus homimi radit ovo ono? Nije valjda zbog toga tako necaga nest, ovo ono, ne bi mi neki to nikad, to sve samo navodi navoda navodnog +/-
Eto, jos pred par dana bi poceo napipavati tko si, sto si, koje su ti slabe tocke...
Ali, srecom, obecao sam danas nesto kicu, pa imam prilike odmah demonstrirati kako cu se toga drzati.
Sve najbolje i ugodan zivot ti zelim, Leteca Peglo!
£otk@-
2019-02-12
Čekamo da Epikur dođe i odbije moderaturu, što bi bilo savjesno i odgovorno, obzirom na njegov dnevni raspored raznih obaveza, pa trčanja, pisanja priprema i tako to, onda palicu preuzima Megi
je, drugi tjedanMaggie19 wrote:treba si je pustit da sve plati..kad vec inzistira, jel'te..:-Pveber wrote:ja sam postao ko longi. ne duplonka ni derpe, već emančipiran.Maggie19 wrote:hehe, ne volim biti zlocesta, ali jos manje nepravdu B-@
ok. lapolapo.
ali o tome nekom drugom prilikom.
obožavam emančipačiju.
2014-12-30
rado bi se ta istrsila..pokazala muskost ;-Dmortal wrote:rekla je pola polaMaggie19 wrote:treba si je pustit da sve plati..kad vec inzistira, jel'te..:-Pveber wrote:ja sam postao ko longi. ne duplonka ni derpe, već emančipiran.Maggie19 wrote:hehe, ne volim biti zlocesta, ali jos manje nepravdu B-@
ok. lapolapo.
a ako ona radi dnevnih obaveza te pedikure, manikure i manjka slobodnog vremena također odbije palicuNoor wrote:Čekamo da Epikur dođe i odbije moderaturu, što bi bilo savjesno i odgovorno, obzirom na njegov dnevni raspored raznih obaveza, pa trčanja, pisanja priprema i tako to, onda palicu preuzima Megi
2014-04-16
mortal wrote:zar nisi naveo marcela pa sebe£otk@ wrote:mortal wrote:Lekadol je blag, ali ako moraš onda je dobar izbor, bolje od toga je bez ikakvih kemija£otk@ wrote:mortal wrote:
stvarno bolno ..
ni to ne može svatko
Ja lekadol.
Nisam. U kojem kontekstu i kada?
£otk@-
2019-02-12
da :)mortal wrote:ne mislim da je ovo sve sa VipaHektorović wrote:kad će taj vip?
i može li se znati kako glasovi preskaču između kandidata, pa se onda opet vraćaju
par puta sam izašla sa dugogodišnjim znancima.. prijateljima.. ja plaćala.. zašto .. to me i pitao... zato jer tada nemam osjećaj da sam nešto dužnaMaggie19 wrote:rado bi se ta istrsila..pokazala muskost ;-Dmortal wrote:rekla je pola polaMaggie19 wrote:treba si je pustit da sve plati..kad vec inzistira, jel'te..:-Pveber wrote:ja sam postao ko longi. ne duplonka ni derpe, već emančipiran.Maggie19 wrote:hehe, ne volim biti zlocesta, ali jos manje nepravdu B-@
ok. lapolapo.
najodurnija stvar na svijetu kad te netko želi izvest pa misli da te kupio s onim što ti ponudi za piće ili jelo
ljubav je drugo
znanci su drugo
Last edited by mortal on Tue 10 Sep - 18:57; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
pa nisam bio na tajlandu.Maggie19 wrote:rado bi se ta istrsila..pokazala muskost ;-Dmortal wrote:rekla je pola polaMaggie19 wrote:treba si je pustit da sve plati..kad vec inzistira, jel'te..:-Pveber wrote:ja sam postao ko longi. ne duplonka ni derpe, već emančipiran.Maggie19 wrote:hehe, ne volim biti zlocesta, ali jos manje nepravdu B-@
ok. lapolapo.
ali realno gledajuć ima ionako 2×veću plaću od moje.
2014-12-30
nisam primjetila da netko preskače pa vraćaNoor wrote:da :)mortal wrote:ne mislim da je ovo sve sa VipaHektorović wrote:kad će taj vip?
i može li se znati kako glasovi preskaču između kandidata, pa se onda opet vraćaju
ne znam o čem govoriš
2014-04-16
debotoijusto wrote:Hektorović wrote:kad će taj vip?
immortal-
2014-04-16
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Page 6 of 19