7 uvjeta Mosta zakucano na vrata Banskih dvora!
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 7 uvjeta Mosta zakucano na vrata Banskih dvora!
Izgleda da božja providnost ni ovaj link ne da otvorit. Poruka s nebesa, Sotono, ostavi se Bože
Guest- Guest
whatever evo ti iznad linkEva wrote:
A prije njega je bil Eldorado. Nemoj mene hranit HDZ napojem, please.
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Tsssss....smijesno ovo za regije...sibenik,zadar,dubrovnik ne zele da im se iz splita zapovida....istrani ne zele da im rijeka kroji kapu....a ni vinkovcani i vukovarci ne bi da im glavas i osijek kroje sudbinu...nema teorije da prodje ovo sa regijama....previse lokalpatriotizma i interesa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hahaha ista ta koalicija je državu dovela do potpunog rasula, stoga ne hvala, neka Vama u Kanadi koalicije...rigbi wrote:price za mase, od metkovica nije napravio nista, a sad bi kao uredjivao drzavu, bolje i crveno-crna koalicija nego skupina nekontroliranih pojedinaca
Kermit-
2014-04-17
dizanje penzija na 60% plaće? jesu li oni ludi? to je skok u proračunu nekih 20ak milijardi kuna
Guest- Guest
problem i Hrvatske i jest gomila nezarađenih penzija, počevši od socijalizma do 90tih, do uhljeba u državnom sektoru
Guest- Guest
stenjalica wrote:U Metković je došlo oko 1000 hercegovaca na glasovanje od Gabele i okolnih sela koji imaju socijalu u Metkovićuzgdosada wrote:Koliko ja znam u Metkoviću most nije pobijedio na izborima.
Pa pošteno recimo Zagreb Jug glasa skupa a Makarskom ne znam što bi ti htio.
Guest- Guest
obični socijalisti.epikur37 wrote:3. Nema novih poreza, reži postojeće
Rezanje poreza, pa čak i ako prodube rupu u proračunu. Time će se potaknuti gospodarstvo. Treba imati samo četiri poreza: na plaću, PDV, onaj kojim se stimulira i onaj kojim će se jače oporezovati bogatstvo.5. Veće izdvajanje za mirovine
Umjesto pet posto, za drugi mirovinski stup izdvajati iz plaće šest posto.
.
pazi ti to, porez kojim se stimulira. to je ka silovanjem do bolje borbene spremnosti žena.
gremo, pravac venecuela.
2014-04-16
Jbg.. kad svi hoce ladit guzicu u uredima i grijat guzicu....tu je pomalo kriv odgoj koji je obezvrjedjivao poslove...u realnom sektoru.. tipa...'sinko moj skoluj se bit ces direktor ili bar negdje u kancelariji a ako neces ucit kopat ces kanale,bit zidar ili nekakav tvornicki sljaker'...eto to je mene jako vrijedjalo i vrijedja i onda se cudimo sto hoce svi radit u uredima...sve od odgoja pocinje
2015-09-08
inače ove priče u Metkoviću nije napravio ništa, objesite mačku od rep.
Spasio je grad od bankrota, što je dovoljno. I nemože ništa više napraviti, jer standard građana se odlučuje na državnoj razini, + država je centralizirana za popizdit, pa i nemože ništa..
dovoljno je da grad ne bankrotira i da umjesto za uhljebe ostane za koju cestu ili igralište to su ovlasti gradova..
Spasio je grad od bankrota, što je dovoljno. I nemože ništa više napraviti, jer standard građana se odlučuje na državnoj razini, + država je centralizirana za popizdit, pa i nemože ništa..
dovoljno je da grad ne bankrotira i da umjesto za uhljebe ostane za koju cestu ili igralište to su ovlasti gradova..
Guest- Guest
naglasak gdje su ti uredi..vuksadinare wrote:Jbg.. kad svi hoce ladit guzicu u uredima i grijat guzicu....tu je pomalo kriv odgoj koji je obezvrjedjivao poslove...u realnom sektoru.. tipa...'sinko moj skoluj se bit ces direktor ili bar negdje u kancelariji a ako neces ucit kopat ces kanale,bit zidar ili nekakav tvornicki sljaker'...eto to je mene jako vrijedjalo i vrijedja i onda se cudimo sto hoce svi radit u uredima...sve od odgoja pocinje
uredi u privatnom sektoru su pišanje krvi, veći stres i napor nego ikakva fizikala.. uredi u državnom sektoru ladovina jaja i tu svi žele ići..
Guest- Guest
neoliberali na aparatima :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Moj suborac Petrina je rekao svoje HDZ na aparatima,Karamarko je nacist i zločinac to zna svatko ko je upoznao i tog gubavca
stenjalica-
2015-10-18
točno.epikur37 wrote:neoliberali na aparatima :D
a zbog toga i cila zemlja.
2014-04-16
Jel karamarko optuzen ili osumnjicen za zlocine ili da je nacist...petrina isto bio na liniji ala ladovina..nikad cuo za njega 'hosovca'...malo sam se raspitao kod prkacina i jos nekih zapovjednika hosa...nikad culi za njega..stenjalica wrote:Moj suborac Petrina je rekao svoje HDZ na aparatima,Karamarko je nacist i zločinac to zna svatko ko je upoznao i tog gubavca
2015-09-08
Prkačina ahaaaaaaa....vuksadinare wrote:Jel karamarko optuzen ili osumnjicen za zlocine ili da je nacist...petrina isto bio na liniji ala ladovina..nikad cuo za njega 'hosovca'...malo sam se raspitao kod prkacina i jos nekih zapovjednika hosa...nikad culi za njega..stenjalica wrote:Moj suborac Petrina je rekao svoje HDZ na aparatima,Karamarko je nacist i zločinac to zna svatko ko je upoznao i tog gubavca
Pa Karamarko je stari sijač smrti i mržnje ,,netre bi nož za klati
stenjalica-
2015-10-18
pusti to Most nije savršen , ali je kolosijalni napredak u odnosu na prethodne.. očekujem da sreže ured Mesiću i sreže potrošnju na pederske i socijalističke portale i udruge da slušam kmečanje
Guest- Guest
Yoda, što te nema na temi o Siriji zadnjih dana? Ja našao hrpu videa gdje Rusi prže wehabije. To ne voliš gledati?neoliberalni_placenik wrote:pusti to Most nije savršen , ali je kolosijalni napredak u odnosu na prethodne.. očekujem da sreže ured Mesiću i sreže potrošnju na pederske i socijalističke portale i udruge da slušam kmečanje
A ima i videa gdje sirijska vojska roka tenkove "umjerene oporbe".
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
epikur37 wrote:
1. Regije i ukidanje općina
Sadašnji teritorijalni ustroj s 556 općina i gradova te 20 županija je neodrživ. Općina mora imati minimalno 5000 stanovnika. Manje će se morati pripojiti većima. Umjesto županija, 4-5 regija s po pola milijuna stanovnika
4-5x pola milijuna = 2-2,5 milijuna.
Majko mila, ovo se da na prste izračunat.2. Pošteniji izborni sustav
Svaki glas mora jednako vrijediti. Biralo bi se umjesto 140 zastupnika njih 110. Izborne jedinice po regijama u kojima se bira 50 i 60 zastupnika. Ustavni referendum o tome treba li ukinuti pravo glasa dijaspori.
...i jope matematika.
4-5 regija x 50 ili 60 zastupnika = 200 do 300 zastupnika i ne 110.
Ah ovi nounari...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Pusti to, to su sve manje važni zahtjevi. Najbolji je onaj o raspisivanju referenduma treba li ukinuti pravo glasa dijaspori.Ero wrote:epikur37 wrote:
1. Regije i ukidanje općina
Sadašnji teritorijalni ustroj s 556 općina i gradova te 20 županija je neodrživ. Općina mora imati minimalno 5000 stanovnika. Manje će se morati pripojiti većima. Umjesto županija, 4-5 regija s po pola milijuna stanovnika
4-5x pola milijuna = 2-2,5 milijuna.
Majko mila, ovo se da na prste izračunat.2. Pošteniji izborni sustav
Svaki glas mora jednako vrijediti. Biralo bi se umjesto 140 zastupnika njih 110. Izborne jedinice po regijama u kojima se bira 50 i 60 zastupnika. Ustavni referendum o tome treba li ukinuti pravo glasa dijaspori.
...i jope matematika.
4-5 regija x 50 ili 60 zastupnika = 200 do 300 zastupnika i ne 110.
Ah ovi nounari...
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
INDEX mora vratiti dug poreznim obveznicima, bez obzira koja vlada bila.neoliberalni_placenik wrote:pusti to Most nije savršen , ali je kolosijalni napredak u odnosu na prethodne.. očekujem da sreže ured Mesiću i sreže potrošnju na pederske i socijalističke portale i udruge da slušam kmečanje
Takvi mediji nikome ne trebaju osim Babiću.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Obljetnica:'30 godina od raketiranja Banskih dvora'
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Prošlo je 26 godina od raketiranja Banskih dvora,Mesić i Tuđman tada bili unutra
» '' HDZ-ov RASADNIK BUDUĆIH LIDERA MJESTO GDJE SE KUJU NOVI KONZERVATIVNI MINISTRI I MINISTRICE Tko završi HDZ-ovu Akademiju, može računati da će kad-tad dogurati do Banskih dvora ''
» 10 uvjeta hrvatskoj repki!
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Prošlo je 26 godina od raketiranja Banskih dvora,Mesić i Tuđman tada bili unutra
» '' HDZ-ov RASADNIK BUDUĆIH LIDERA MJESTO GDJE SE KUJU NOVI KONZERVATIVNI MINISTRI I MINISTRICE Tko završi HDZ-ovu Akademiju, može računati da će kad-tad dogurati do Banskih dvora ''
» 10 uvjeta hrvatskoj repki!
Page 3 of 5