7 uvjeta Mosta zakucano na vrata Banskih dvora!
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 7 uvjeta Mosta zakucano na vrata Banskih dvora!
epikur37 wrote:maggie13 wrote:Ovo su simplificirani zahtjevi,s brojnim 'rupama'..treba vidjeti original;)
Traži se i ostanak Trga maršala Tita, povratak Perkovića iz Njemačke, povišica za SUBNOR mirovine, jačanje regiona i uspostava Jugoslavenske konfederacije :D
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Često taj grad slučaj navode kao primjer dobrog upravljanja i spašavanja od bankrota na TV. Kod nas je državna televizija, tko će im sve vjerovat. I tako ti veliš...rigbi wrote:nema ove veze sa Jambom, pitanje je zasto je Petrov uhljebio svoje rodjake i prijatelje, napravio grad slucaj od metkovica i sto je najbolje to su mu pokazali na izborima, a sad bi uredjivao drzavumutava baštarda wrote:Da najbolje da je na čelu mosta Jambo on se dokazao kao dobar gradonačelnik.rigbi wrote:price za mase, od metkovica nije napravio nista, a sad bi kao uredjivao drzavu,
Koliko ja znam u Metkoviću most nije pobijedio na izborima.
Guest- Guest
http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/zasto-se-suti-bozo-petrov-kupio-kucu-bez-kredita-i-kamata-pomogla-mu-crkvamutava baštarda wrote:Često taj grad slučaj navode kao primjer dobrog upravljanja i spašavanja od bankrota na TV. Kod nas je državna televizija, tko će im sve vjerovat. I tako ti veliš...rigbi wrote:nema ove veze sa Jambom, pitanje je zasto je Petrov uhljebio svoje rodjake i prijatelje, napravio grad slucaj od metkovica i sto je najbolje to su mu pokazali na izborima, a sad bi uredjivao drzavumutava baštarda wrote:Da najbolje da je na čelu mosta Jambo on se dokazao kao dobar gradonačelnik.rigbi wrote:price za mase, od metkovica nije napravio nista, a sad bi kao uredjivao drzavu,
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Nije, HDZ ima svoje birače koji ne izlaze na lokalne izbore. Grmilo sjevalo, oni će izići i dati glas HDZu. U mom gradu je uvjerljivo pobjedio HDZ, a na vlasti su nezavisni...zgdosada wrote:Koliko ja znam u Metkoviću most nije pobijedio na izborima.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:Nije, HDZ ima svoje birače koji ne izlaze na lokalne izbore. Grmilo sjevalo, oni će izići i dati glas HDZu. U mom gradu je uvjerljivo pobjedio HDZ, a na vlasti su nezavisni...zgdosada wrote:Koliko ja znam u Metkoviću most nije pobijedio na izborima.
A imam ja u drugo objašnjenje. Metković je mali grad samo si sve znaju.
Guest- Guest
HDZ-ovci kad gube onda krenu podmetat. Imaš li ti, Metilda, dokaze za to?rigbi wrote:nema ove veze sa Jambom, pitanje je zasto je Petrov uhljebio svoje rodjake i prijatelje, napravio grad slucaj od metkovica i sto je najbolje to su mu pokazali na izborima, a sad bi uredjivao drzavumutava baštarda wrote:Da najbolje da je na čelu mosta Jambo on se dokazao kao dobar gradonačelnik.rigbi wrote:price za mase, od metkovica nije napravio nista, a sad bi kao uredjivao drzavu,
Guest- Guest
http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/zasto-se-suti-bozo-petrov-kupio-kucu-bez-kredita-i-kamata-pomogla-mu-crkvaEva wrote:HDZ-ovci kad gube onda krenu podmetat. Imaš li ti, Metilda, dokaze za to?rigbi wrote:nema ove veze sa Jambom, pitanje je zasto je Petrov uhljebio svoje rodjake i prijatelje, napravio grad slucaj od metkovica i sto je najbolje to su mu pokazali na izborima, a sad bi uredjivao drzavumutava baštarda wrote:Da najbolje da je na čelu mosta Jambo on se dokazao kao dobar gradonačelnik.rigbi wrote:price za mase, od metkovica nije napravio nista, a sad bi kao uredjivao drzavu,
2015-08-02
Pa i ja sam u manjem gradu. HDZ, i SDP imaju svoje glasače do smrti i nema veze što svi zanju sve o njima jednostavno je tako. Partizani i ustaše, sdp i hdz, lopovi ili nesposobni...
Crkva je tu da pomaže svoje vjernike, ne mora to uvijek biti sam jednosmjerno.rigbi wrote:http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/zasto-se-suti-bozo-petrov-kupio-kucu-bez-kredita-i-kamata-pomogla-mu-crkvaEva wrote:HDZ-ovci kad gube onda krenu podmetat. Imaš li ti, Metilda, dokaze za to?rigbi wrote:nema ove veze sa Jambom, pitanje je zasto je Petrov uhljebio svoje rodjake i prijatelje, napravio grad slucaj od metkovica i sto je najbolje to su mu pokazali na izborima, a sad bi uredjivao drzavumutava baštarda wrote:Da najbolje da je na čelu mosta Jambo on se dokazao kao dobar gradonačelnik.rigbi wrote:price za mase, od metkovica nije napravio nista, a sad bi kao uredjivao drzavu,
Guest- Guest
MOST ide sa SDP 101%,,eto provjerneoepikur37 wrote:To se traži!
Ili promjene i reforme od kojih bježe vladajući ili velika koalicija HDZ&SDP i ostanak na istom.
stenjalica-
2015-10-18
Petrov je bio u krilu crkve, u Sinjskom sjemeništu. Dobio je malo perija...Eva wrote:Crkva je tu da pomaže svoje vjernike, ne mora to uvijek biti sam jednosmjerno.rigbi wrote:http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/zasto-se-suti-bozo-petrov-kupio-kucu-bez-kredita-i-kamata-pomogla-mu-crkvaEva wrote:HDZ-ovci kad gube onda krenu podmetat. Imaš li ti, Metilda, dokaze za to?rigbi wrote:nema ove veze sa Jambom, pitanje je zasto je Petrov uhljebio svoje rodjake i prijatelje, napravio grad slucaj od metkovica i sto je najbolje to su mu pokazali na izborima, a sad bi uredjivao drzavumutava baštarda wrote:Da najbolje da je na čelu mosta Jambo on se dokazao kao dobar gradonačelnik.rigbi wrote:price za mase, od metkovica nije napravio nista, a sad bi kao uredjivao drzavu,
I btw, link se nemre otvorit. No, niš novo iz HDZ kuhinje često izlazi škart roba
Guest- Guest
Kod mene obrnuto..hdz na vlasti u gradu a ostale izbore uzima sdpmutava baštarda wrote:Pa i ja sam u manjem gradu. HDZ, i SDP imaju svoje glasače do smrti i nema veze što svi zanju sve o njima jednostavno je tako. Partizani i ustaše, sdp i hdz, lopovi ili nesposobni...
2014-04-15
napravit grad slucaj od Metkovica i to isto pokusat na razini drzave nece mu prociEva wrote:Crkva je tu da pomaže svoje vjernike, ne mora to uvijek biti sam jednosmjerno.rigbi wrote:http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/zasto-se-suti-bozo-petrov-kupio-kucu-bez-kredita-i-kamata-pomogla-mu-crkvaEva wrote:HDZ-ovci kad gube onda krenu podmetat. Imaš li ti, Metilda, dokaze za to?rigbi wrote:nema ove veze sa Jambom, pitanje je zasto je Petrov uhljebio svoje rodjake i prijatelje, napravio grad slucaj od metkovica i sto je najbolje to su mu pokazali na izborima, a sad bi uredjivao drzavumutava baštarda wrote:Da najbolje da je na čelu mosta Jambo on se dokazao kao dobar gradonačelnik.rigbi wrote:price za mase, od metkovica nije napravio nista, a sad bi kao uredjivao drzavu,
2015-08-02
U Metković je došlo oko 1000 hercegovaca na glasovanje od Gabele i okolnih sela koji imaju socijalu u Metkovićuzgdosada wrote:Koliko ja znam u Metkoviću most nije pobijedio na izborima.
stenjalica-
2015-10-18
A prije njega je bil Eldorado. Nemoj mene hranit HDZ napojem, please.rigbi wrote:napravit grad slucaj od Metkovica i to isto pokusat na razini drzave nece mu prociEva wrote:Crkva je tu da pomaže svoje vjernike, ne mora to uvijek biti sam jednosmjerno.rigbi wrote:http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/zasto-se-suti-bozo-petrov-kupio-kucu-bez-kredita-i-kamata-pomogla-mu-crkvaEva wrote:HDZ-ovci kad gube onda krenu podmetat. Imaš li ti, Metilda, dokaze za to?rigbi wrote:nema ove veze sa Jambom, pitanje je zasto je Petrov uhljebio svoje rodjake i prijatelje, napravio grad slucaj od metkovica i sto je najbolje to su mu pokazali na izborima, a sad bi uredjivao drzavumutava baštarda wrote:Da najbolje da je na čelu mosta Jambo on se dokazao kao dobar gradonačelnik.rigbi wrote:price za mase, od metkovica nije napravio nista, a sad bi kao uredjivao drzavu,
Guest- Guest
To je dobro imat će razumjevanja za gay-osobemutava baštarda wrote:Petrov je bio u krilu crkve, u Sinjskom sjemeništu. Dobio je malo perija...Eva wrote:Crkva je tu da pomaže svoje vjernike, ne mora to uvijek biti sam jednosmjerno.rigbi wrote:http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/zasto-se-suti-bozo-petrov-kupio-kucu-bez-kredita-i-kamata-pomogla-mu-crkvaEva wrote:HDZ-ovci kad gube onda krenu podmetat. Imaš li ti, Metilda, dokaze za to?rigbi wrote:nema ove veze sa Jambom, pitanje je zasto je Petrov uhljebio svoje rodjake i prijatelje, napravio grad slucaj od metkovica i sto je najbolje to su mu pokazali na izborima, a sad bi uredjivao drzavumutava baštarda wrote:Da najbolje da je na čelu mosta Jambo on se dokazao kao dobar gradonačelnik.rigbi wrote:price za mase, od metkovica nije napravio nista, a sad bi kao uredjivao drzavu,
stenjalica-
2015-10-18
Ti nisi u RI?nevjestin_razbojnik wrote:Kod mene obrnuto..hdz na vlasti u gradu a ostale izbore uzima sdpmutava baštarda wrote:Pa i ja sam u manjem gradu. HDZ, i SDP imaju svoje glasače do smrti i nema veze što svi zanju sve o njima jednostavno je tako. Partizani i ustaše, sdp i hdz, lopovi ili nesposobni...
Guest- Guest
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:90aFR6J6DCgJ:dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/zasto-se-suti-bozo-petrov-kupio-kucu-bez-kredita-i-kamata-pomogla-mu-crkva+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=hrEva wrote:A prije njega je bil Eldorado. Nemoj mene hranit HDZ napojem, please.rigbi wrote:napravit grad slucaj od Metkovica i to isto pokusat na razini drzave nece mu prociEva wrote:Crkva je tu da pomaže svoje vjernike, ne mora to uvijek biti sam jednosmjerno.rigbi wrote:http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/zasto-se-suti-bozo-petrov-kupio-kucu-bez-kredita-i-kamata-pomogla-mu-crkvaEva wrote:HDZ-ovci kad gube onda krenu podmetat. Imaš li ti, Metilda, dokaze za to?rigbi wrote:nema ove veze sa Jambom, pitanje je zasto je Petrov uhljebio svoje rodjake i prijatelje, napravio grad slucaj od metkovica i sto je najbolje to su mu pokazali na izborima, a sad bi uredjivao drzavumutava baštarda wrote:Da najbolje da je na čelu mosta Jambo on se dokazao kao dobar gradonačelnik.rigbi wrote:price za mase, od metkovica nije napravio nista, a sad bi kao uredjivao drzavu,
2015-08-02
Izgleda da božja providnost ni ovaj link ne da otvorit. Poruka s nebesa, Sotono, ostavi se Bože
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Obljetnica:'30 godina od raketiranja Banskih dvora'
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Prošlo je 26 godina od raketiranja Banskih dvora,Mesić i Tuđman tada bili unutra
» '' HDZ-ov RASADNIK BUDUĆIH LIDERA MJESTO GDJE SE KUJU NOVI KONZERVATIVNI MINISTRI I MINISTRICE Tko završi HDZ-ovu Akademiju, može računati da će kad-tad dogurati do Banskih dvora ''
» 10 uvjeta hrvatskoj repki!
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Prošlo je 26 godina od raketiranja Banskih dvora,Mesić i Tuđman tada bili unutra
» '' HDZ-ov RASADNIK BUDUĆIH LIDERA MJESTO GDJE SE KUJU NOVI KONZERVATIVNI MINISTRI I MINISTRICE Tko završi HDZ-ovu Akademiju, može računati da će kad-tad dogurati do Banskih dvora ''
» 10 uvjeta hrvatskoj repki!
Page 2 of 5