Prvo opiranje idejama ukidanja zupanija,opcina,regija
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Prvo opiranje idejama ukidanja zupanija,opcina,regija
treba to prebaciti na mjesne zajednice i narodne odbore
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Vi samo o novcu....zanima me sto most nudi u medjunarodnoj politici..kako bi se postavio na ovu izbjeglicku krizi,podrzava li politiku visegradske skupine,jel naklonjen neoliberalizmu...nista o tome ne znamo..nije politika samo ekonomija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Općine, županije, pa onda razno razne udruge i agencije. Sve skinut sa sise, pa nek se hrane svojim zubima. Tko je videl dojenče od 20 i kusur godina.
Guest- Guest
Ti bi vodio međunarodnu politiku a u novčaniku nemaš ni kune. Pa treba prvo financije sredit pa onda svijetom putovat.vuksadinare wrote:Vi samo o novcu....zanima me sto most nudi u medjunarodnoj politici..kako bi se postavio na ovu izbjeglicku krizi,podrzava li politiku visegradske skupine,jel naklonjen neoliberalizmu...nista o tome ne znamo..nije politika samo ekonomija
Guest- Guest
Tocno...htjeli bi demografski oporaval a 20 i 30 godisnjaci bi jos sisali mamu tj njihovu lovu i spavali do 12.umjesto da se zaposlei tako si stvore svoju obiteljEva wrote:Općine, županije, pa onda razno razne udruge i agencije. Sve skinut sa sise, pa nek se hrane svojim zubima. Tko je videl dojenče od 20 i kusur godina.
2015-09-08
Ma jasno. Proces i treba krenuti od onoga gdje je završio, a završio je na gradovima i općinama. Kad bi se njih blic-riješilo, onda bi ukidanje/smanjivanje županija bilo iduće.Starhemberg wrote:Treba smanjiti broj općina, to je apsurdni gigant koji nemilice guta proračun, a najlakše tu uhljebiti raznorazne lijenguze i vucibatine....Fénix wrote:Tako bi to i trebalo biti, ali G. Kotar, Lika i Moslavina su po mom mišljenju jedini problem regionalizaciji.
Slavonija, Baranja, Srijem tj. tih 5 slavonskih županija se ovako i onako mora utopiti u jedno, kao i Dalmacija, ali jedini problem je su te pripizdine i propala Sisačko-moslovačka županija.
To je sve jedno veliko, nikakvo i preskupo sranje svih ovih godina.
Ja sam ko balavac govorio kakve su to gluposti na hrvatskim kartama i atlasima da jedna kiflica od 4.4 mil. ljudi ima županija skoro koliko Brazil od 200 mil. stanovnika saveznih država. Perverzije žešće...
Mi na istoku Hrvatske smo se morali makar max. dvije županije i to OBŽ, VSŽ i BPŽ ili samo prve dvije bez BPŽ koja bi išla sa one preostale dvije: VPŽ i PSŽ.
Guest- Guest
Pa kad svaki baja hoce u svon selu gazda bitFénix wrote:Ma jasno. Proces i treba krenuti od onoga gdje je završio, a završio je na gradovima i općinama. Kad bi se njih blic-riješilo, onda bi ukidanje/smanjivanje županija bilo iduće.Starhemberg wrote:Treba smanjiti broj općina, to je apsurdni gigant koji nemilice guta proračun, a najlakše tu uhljebiti raznorazne lijenguze i vucibatine....Fénix wrote:Tako bi to i trebalo biti, ali G. Kotar, Lika i Moslavina su po mom mišljenju jedini problem regionalizaciji.
Slavonija, Baranja, Srijem tj. tih 5 slavonskih županija se ovako i onako mora utopiti u jedno, kao i Dalmacija, ali jedini problem je su te pripizdine i propala Sisačko-moslovačka županija.
Ja sam ko balavac govorio kakve su to gluposti na hrvatskim kartama i atlasima da jedna kiflica od 4.4 mil. ljudi ima županija skoro koliko Brazil od 200 mil. stanovnika saveznih država. Perverzije žešće...
Mi na istoku Hrvatske smo se morali makar max. dvije županije i to OBŽ, VSŽ i BPŽ ili samo prve dvije bez BPŽ koja bi išla sa one preostale dvije: VPŽ i PSŽ.
2015-09-08
ne brigaš, za ovo navedeno brine brisel i udba, gledaj ti kako ćeš do para, a lako ćemo onda za višegrad. Drugo, niste niko glasali za Željku Markić znači da podržavate pederizam i lezbijoizamvuksadinare wrote:Vi samo o novcu....zanima me sto most nudi u medjunarodnoj politici..kako bi se postavio na ovu izbjeglicku krizi,podrzava li politiku visegradske skupine,jel naklonjen neoliberalizmu...nista o tome ne znamo..nije politika samo ekonomija
Na njima olovo dođe kao skrojeno. Drugi isto nešto iz toga nauče.vuksadinare wrote:Pa kad svaki baja hoce u svon selu gazda bitFénix wrote:Ma jasno. Proces i treba krenuti od onoga gdje je završio, a završio je na gradovima i općinama. Kad bi se njih blic-riješilo, onda bi ukidanje/smanjivanje županija bilo iduće.Starhemberg wrote:Treba smanjiti broj općina, to je apsurdni gigant koji nemilice guta proračun, a najlakše tu uhljebiti raznorazne lijenguze i vucibatine....Fénix wrote:Tako bi to i trebalo biti, ali G. Kotar, Lika i Moslavina su po mom mišljenju jedini problem regionalizaciji.
Guest- Guest
Eva wrote:
18,8 = 4 regija
Ovako je već bilo u Jugoslaviji i pokazalo se kao jako loše.
catabbath-
2015-08-22
ne pratiš, pa MOST je za Titu i komunizam i preko ukidanja županija želimo da obnovimo Jugoslavijudawson wrote:Eva wrote:
18,8 = 4 regija
Ovako je već bilo u Jugoslaviji i pokazalo se kao jako loše.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Regije imate u grbu, šta još izmišljate toplu vodu?
Koliko ja znam Varaždinska županija je iza grada Zagreba druga po reduvili40 wrote:ne znam od kud ti to da je varaždinska županija siromašnija od međimurske?Nešto si krivo pročitao.vuksadinare wrote:Ha,ha...nije tu problem opiranja uhljebljstvo vec i mentalni sklop...nece zadrani,sibencani pod one splitske mandrile ili bogatiji da im sirotinja bude nadredjeni bez obzira na velicinu grada...sve ima svoje a zajednicko je javasluk i ja bolji od tebe necu s tobom..logicno je da istra ne zeli u isti kos sa likom ili siromasnim kordunom...ili zadar sa splitom koji je gospodarski slabiji od zadra a bio bi centar regije...ili bogati medjimurci da dijele stol sa siromasima iz bednje...ne ide previse sebicnosti i pohlepe
Guest- Guest
Ero wrote:Regije imate u grbu, šta još izmišljate toplu vodu?
PS: Koliko ja vidim imate 5 povjesnih županija. Odale ih sad 20 ili koliko?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Karamarko: apsolutno protiv regionalizacije, ukidanja županija i općina
» HDZ/SDP zajendo protiv ukidanja županija, općina, gradova, agencija, direkcija...
» HDZ-e i metilji protiv ukidanja županija
» Milanović protiv ukidanja općina: Ima lopovluka i uhljebljivanja, ali to nije razlog
» Vlada: nema reorganizacija županija, gradova i općina
» HDZ/SDP zajendo protiv ukidanja županija, općina, gradova, agencija, direkcija...
» HDZ-e i metilji protiv ukidanja županija
» Milanović protiv ukidanja općina: Ima lopovluka i uhljebljivanja, ali to nije razlog
» Vlada: nema reorganizacija županija, gradova i općina
Page 4 of 4