Prvo opiranje idejama ukidanja zupanija,opcina,regija
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Prvo opiranje idejama ukidanja zupanija,opcina,regija
Vili : PREKINI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Onaj tko želi uništiti Istru neće nikada dobiti moj glas. Drago mi je da nisam glasao za te brđane sumnjivih namjera.Eva wrote:Nek plaču, tko ih jebe.RayMabus wrote:I IDS se buni.epikur37 wrote:Čim se HDZ i SDP protive znači na dobrom su putu...naprijed dečki
MIslim da će se prvo desit ukidanje malih opcina i njihovo spajanje sa vecim i to je za prvi korak ok.
catabbath-
2015-08-22
Longi je u pravu! Sjebali bi sve, pa ni za 50 godina ne bi se oporavili.vili40 wrote:RAZMISLI
Guest- Guest
Pa IDSu ide sasvim dobro, zaista nema potrebe da se itko uplićedawson wrote:Onaj tko želi uništiti Istru neće nikada dobiti moj glas. Drago mi je da nisam glasao za te brđane sumnjivih namjera.Eva wrote:Nek plaču, tko ih jebe.RayMabus wrote:I IDS se buni.epikur37 wrote:Čim se HDZ i SDP protive znači na dobrom su putu...naprijed dečki
MIslim da će se prvo desit ukidanje malih opcina i njihovo spajanje sa vecim i to je za prvi korak ok.
n_razbojnik-
2014-04-15
Županije ne treba dirati, možda tek pokoju. Općine srezati na polovicu, možda i manje. Reforma uprave i samouprave ne smije obezglaviti sustav, niti smije dovesti do jačanja regionalnih osjećajah kao nečega suprotstavljenoga nacionalnomu identitetu. Doklegod je slavonstvo samo osobit oblik hrvatstva kakvo se oblikovalo u Slavoniji, sve je u redu, no kad postane nešto odvojeno od hrvatstva predstavlja opasnost za nacionalni opstanak.
IDS-ov regionalizam je licemjeran. Uveli bi regije, ali da se Istru ne dira. To ne ide tako. Istra može opstati ako se država sastoji od županijah koji su teritorijalno male, ali ako se ide na velike regije, zna se da to obuhvaća čitavo sjeverno Primorje. Kompromisno se može povećati ovlasti i prihode sadašnjih županijah, ne dirajući bitnije u njihov broj.dawson wrote:Onaj tko želi uništiti Istru neće nikada dobiti moj glas. Drago mi je da nisam glasao za te brđane sumnjivih namjera.
Jebiga to je tako kada se rade čistke, padne i koja nevina glava. Treba krenuti od općina, a novac koji se ušpara na vozačima i tajnicama preusmjerit u socijalu ekipi sa zidića koji po cijeli dan piju pivo proizvedeno u hrvatskoj.
Nije li bolje u financiranje projekata za izvlačenje novca iz Eunije? U opremanje školah, fakultetah, znanstvenih institutah...? Izgradnju ribarske flote? Informatizaciju državne uprave?mutava baštarda wrote:Jebiga to je tako kada se rade čistke, padne i koja nevina glava. Treba krenuti od općina, a novac koji se ušpara na vozačima i tajnicama preusmjerit u socijalu ekipi sa zidića koji po cijeli dan piju pivo proizvedeno u hrvatskoj.
E, sad sam skužio klauna, ništa onda.
SVe ti stoji osim ovoga. EU daje novac da se uništavaju ribarski brodovi. Oni koji nisu pristali na to zadovoljno trljaju ruke računajući da je automatizmom manje ribara, više ribe, ne računajući pritom da smo mi banana država koja ne smije proglasiti gospodarski pojas na moru kako to inače rade suverene države i da bilo tko može doći loviti na 3 milje od obale. Ono mreže objesiti o klin i hrmoniku u ruke pa svirat ku urcu ovaj turistima.Regoč wrote: Izgradnju ribarske flote?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Treba krenuti s općinama, lako za županije...
Guest- Guest
Svi rezovi su dobri. Sam nek krene
Guest- Guest
Regoč wrote: ali ako se ide na velike regije, zna se da to obuhvaća čitavo sjeverno Primorje.
Ovakvo rješenje je bilo za vrijeme ex. Jugoslavije, to je bilo doba najvećeg propadanja Istre koja je u to doba bila poluvukojebina. Tek kad su došle županije Istra je procvala.
catabbath-
2015-08-22
Za istočnu Hrvatsku je više nego jasno. Spajanje svih 5 županija u jednu i to je regija.
Ostali neka se dogovore oko svojeg. Dalmatinci se isto mogu stopiti u jednu, dok gorsko-planinske pripizdine su jedini problem cijelo vrijeme.
Zegej kao distrikt.
Guest- Guest
Ovak; 16,14,12,10,11 = 1 regija, Slavonija i BaranjaFénix wrote:
Za istočnu Hrvatsku je više nego jasno. Spajanje svih 5 županija u jednu i to je regija.
Ostali neka se dogovore oko svojeg. Dalmatinci se isto mogu stopiti u jednu, dok gorsko-planinske pripizdine su jedini problem cijelo vrijeme.
Zegej kao distrikt.
3,7,6, 21,1,2,5,20 = 2 regija, nek si izaberu ime po volji, nebitno
4,9, = 3 regija, isto ime nebitno
18,8 = 4 regija
13,15,17,19 = 5 regija
I to je to. Oduzet sve aute i kartice, i smanjit plaće za 50%. Vozi Zet i ostali prijevoznici. Tko pita učenike kak idu u školu, a ni vlaka npr. nema.
Guest- Guest
3,9 i 17 su prevelike, treba da ih se prepolovi
3 i 9 su slabo naseljene, pustare, Banovina i Lika. A 17 ionak sve gravitira prema ST.
Guest- Guest
Tako bi to i trebalo biti, ali G. Kotar, Lika i Moslavina su po mom mišljenju jedini problem regionalizaciji.
Slavonija, Baranja, Srijem tj. tih 5 slavonskih županija se ovako i onako mora utopiti u jedno, kao i Dalmacija, ali jedini problem je su te pripizdine i propala Sisačko-moslovačka županija.
To je sve jedno veliko, nikakvo i preskupo sranje svih ovih godina.
Slavonija, Baranja, Srijem tj. tih 5 slavonskih županija se ovako i onako mora utopiti u jedno, kao i Dalmacija, ali jedini problem je su te pripizdine i propala Sisačko-moslovačka županija.
Guest- Guest
Treba smanjiti broj općina, to je apsurdni gigant koji nemilice guta proračun, a najlakše tu uhljebiti raznorazne lijenguze i vucibatine....Fénix wrote:Tako bi to i trebalo biti, ali G. Kotar, Lika i Moslavina su po mom mišljenju jedini problem regionalizaciji.
Guest- Guest
treba to prebaciti na mjesne zajednice i narodne odbore
Similar topics
» Karamarko: apsolutno protiv regionalizacije, ukidanja županija i općina
» HDZ/SDP zajendo protiv ukidanja županija, općina, gradova, agencija, direkcija...
» HDZ-e i metilji protiv ukidanja županija
» Milanović protiv ukidanja općina: Ima lopovluka i uhljebljivanja, ali to nije razlog
» Vlada: nema reorganizacija županija, gradova i općina
» HDZ/SDP zajendo protiv ukidanja županija, općina, gradova, agencija, direkcija...
» HDZ-e i metilji protiv ukidanja županija
» Milanović protiv ukidanja općina: Ima lopovluka i uhljebljivanja, ali to nije razlog
» Vlada: nema reorganizacija županija, gradova i općina
Page 3 of 4