HDZ/SDP zajendo protiv ukidanja županija, općina, gradova, agencija, direkcija...
Page 1 of 1
HDZ/SDP zajendo protiv ukidanja županija, općina, gradova, agencija, direkcija...
http://www.jutarnji.hr/hdz-i-sdp-protiv-mosta--nece-proci-ukidanje-zupanija/1558719/
Kermit-
2014-04-17
Re: HDZ/SDP zajendo protiv ukidanja županija, općina, gradova, agencija, direkcija...
Koje iznenađenje..kako se dogovore brzinom munje kad brane zajednicke interese..:S
2014-04-12
Re: HDZ/SDP zajendo protiv ukidanja županija, općina, gradova, agencija, direkcija...
može ali ako će provesti lustraciju i smijeniti udbaške strukture
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zapravo ja stvarno ne znam kako uopće nekome nije jasno da je to jedna partija sa dva krila koja baca koske at-fašizma, ustaša i Jaseneovca a u biti radi isključivo za svoje članstvo, rođake i interese, te da su im građani i ova država isključivo domaćin za parazitiranje...eo Marcele to je bit zašto mi nikad nećemo igdje biti već konstantno u propasti i poropadanju, a ne neki Kapović
Kermit-
2014-04-17
hahaha još malo o Sedlaru i žrtvama komunizma, vukovarskom tornju, Bleiburgu, ustaškim kamama, Srbima, dajte još tema o srbima i srbiji, što manji BDP-e to više Srbaepikur37 wrote:može ali ako će provesti lustraciju i smijeniti udbaške strukture
Kermit-
2014-04-17
IQ, rekel bi Deda . Domoljubi iz HDZ-a koji broji 96 k ex komunjara. Mislim to ni moja mačka ne bi progutala. I ona je prefrigana i svim mastima premazana.asilovski wrote:Zapravo ja stvarno ne znam kako uopće nekome nije jasno da je to jedna partija sa dva krila koja baca koske at-fašizma, ustaša i Jaseneovca a u biti radi isključivo za svoje članstvo, rođake i interese, te da su im građani i ova država isključivo domaćin za parazitiranje...eo Marcele to je bit zašto mi nikad nećemo igdje biti već konstantno u propasti i poropadanju, a ne neki Kapović
Guest- Guest
Similar topics
» Karamarko: apsolutno protiv regionalizacije, ukidanja županija i općina
» Prvo opiranje idejama ukidanja zupanija,opcina,regija
» Vlada: nema reorganizacija županija, gradova i općina
» HDZ-e i metilji protiv ukidanja županija
» Milanović protiv ukidanja općina: Ima lopovluka i uhljebljivanja, ali to nije razlog
» Prvo opiranje idejama ukidanja zupanija,opcina,regija
» Vlada: nema reorganizacija županija, gradova i općina
» HDZ-e i metilji protiv ukidanja županija
» Milanović protiv ukidanja općina: Ima lopovluka i uhljebljivanja, ali to nije razlog
Page 1 of 1