Izbornik Srbije Djordjevic ispricao zasto je htio prebit Drazena Petrovica
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Izbornik Srbije Djordjevic ispricao zasto je htio prebit Drazena Petrovica
olimpija tada dobra momcad...zdovc,vilfan,hauptman,kotnik,petranovic...valjda nikad nisu imali jacu momcad nego tih sezona od 1988 do 1991
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
..i čurčić..koji im ej dosao iz zvezde 1989 godine..jebena momcad...na playevima su mozda imali najbolji par tada u jugi vilfan-zdovc...kombiancija mladost i iskustvo...uzeli su mjeru svakoj momcadi iz kosarkaske 'veliek cetvorke'..uvijek na kraju na tablici među prvih cetri,pet...vuksadinare wrote:olimpija tada dobra momcad...zdovc,vilfan,hauptman,kotnik,petranovic...valjda nikad nisu imali jacu momcad nego tih sezona od 1988 do 1991
2015-09-08
U onim egzibicionim mečevima bilo je i natjecanje u zakucavanjima.vuksadinare wrote:pecarski...
Pecarski je tu redovito pobjeđivao.
Miroslav Pecarski došao je iz neke američke sveučilišne lige.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Marist koledzjastreb wrote:U onim egzibicionim mečevima bilo je i natjecanje u zakucavanjima.vuksadinare wrote:pecarski...
Pecarski je tu redovito pobjeđivao.
Miroslav Pecarski došao je iz neke američke sveučilišne lige.
žao mi je zbog ove situacije oko njegovog malog. ali niti ,,napredna'' uprava partizana pušta malog da igra, niti on ima želju za napretkom... lose-lose situacija.
Guest- Guest
Kad pričam sa ljubiteljima yu košarke čudim se kako su skoro pa svi zaboravili na jednog meni jako simpatičnog čovjeka i košarkašku veličinu kakav je bio Goran Grbović.
Fantastičan igrač.
Fantastičan igrač.
2014-04-22
jastreb wrote:Kad pričam sa ljubiteljima yu košarke čudim se kako su skoro pa svi zaboravili na jednog meni jako simpatičnog čovjeka i košarkašku veličinu kakav je bio Goran Grbović.
Fantastičan igrač.
E on je definicija govna od čoveka. Smrdljivo naprednjačko govno!
Guest- Guest
Pričam o njemu iz igračkih dana. Političke "karijere" spostaša me ne zanimaju,osim ako nisu započele u vrijeme dok navedeni još igraju.Brat Brale wrote:jastreb wrote:Kad pričam sa ljubiteljima yu košarke čudim se kako su skoro pa svi zaboravili na jednog meni jako simpatičnog čovjeka i košarkašku veličinu kakav je bio Goran Grbović.
Fantastičan igrač.
E on je definicija govna od čoveka. Smrdljivo naprednjačko govno!
Onda mi se to gadi.
2014-04-22
to onaj koji je sucu koji je pokazao dva prsta kao pogodak koji vrijedi dva..pa mu grbovic uzeo ruku da mu digne i treci kao d aje pogodio trojku pa dobio dvije tehnicke i jugoplastika s eonda definitivno odlijepila od partizana u polufinalu kupa u rijecijastreb wrote:Kad pričam sa ljubiteljima yu košarke čudim se kako su skoro pa svi zaboravili na jednog meni jako simpatičnog čovjeka i košarkašku veličinu kakav je bio Goran Grbović.
Fantastičan igrač.
2015-09-08
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
u ono vrijeme dakle ako govorimo tada o dva najjaca kluba u sezonama od 1988 do 1991 jugoplastici i partizanu partizan je imao vise talenata od jugoplastike u momcadi i mladju ali jugoplastika je imala mix talentirane mladosti i spoj iskusnih igraca...i to je prevagnula..cibona je odlaskom drazena u real dosta izgubila ali je imala iskusnu momcad...zvezda je bila ajmo vise reci radnicka i borbena momcad...tu blizu ove cetvorke su bili u ono vruijeme kako rekoh bosna i olimpija...jako mi se sviđao zdravko radulovic koji ej tad igrao u bosni i mislim da je bio nakon odlaska dfrazena i jednu sezonu ili cak dvije najbolji strijelac jugo lige...ili je bio među prva dva
2015-09-08
vuksadinare wrote:u ono vrijeme dakle ako govorimo tada o dva najjaca kluba u sezonama od 1988 do 1991 jugoplastici i partizanu partizan je imao vise talenata od jugoplastike u momcadi i mladju ali jugoplastika je imala mix talentirane mladosti i spoj iskusnih igraca...i to je prevagnula..cibona je odlaskom drazena u real dosta izgubila ali je imala iskusnu momcad...zvezda je bila ajmo vise reci radnicka i borbena momcad...tu blizu ove cetvorke su bili u ono vruijeme kako rekoh bosna i olimpija...jako mi se sviđao zdravko radulovic koji ej tad igrao u bosni i mislim da je bio nakon odlaska dfrazena i jednu sezonu ili cak dvije najbolji strijelac jugo lige...ili je bio među prva dva
Sretenović i Zoki Savić su bili izuzetno grubi i prljavi igrači. Ćale mi je govorio kako su uvek navlačili ove partizanove klince, a tukli su ih i štipali celu utakmicu...
Guest- Guest
pa iskustvo..savic je bio tipican pick up igrac koji ej uvijek dobro svoju rolu odigrao nesto kao sobin..dusko ivanovic je bio pun iskustva,perasovic je uz kukoca i radju bio mlad i talentiran kao ova dvojica a sretenovic je znao uci u seriju trica ali bio je i dobar play igrac...buric ga je isto znao dobro zamjeniti i imao je iskustvo..partizan je ipak realno imao talentiranu momcad ali mladju i neiskusniju koji su s edali lako navuci od iskusnijih igraca protivnickih momcadi pa su cesto radili tehnicke,gubili zivce i koncentracijuBrat Brale wrote:vuksadinare wrote:u ono vrijeme dakle ako govorimo tada o dva najjaca kluba u sezonama od 1988 do 1991 jugoplastici i partizanu partizan je imao vise talenata od jugoplastike u momcadi i mladju ali jugoplastika je imala mix talentirane mladosti i spoj iskusnih igraca...i to je prevagnula..cibona je odlaskom drazena u real dosta izgubila ali je imala iskusnu momcad...zvezda je bila ajmo vise reci radnicka i borbena momcad...tu blizu ove cetvorke su bili u ono vruijeme kako rekoh bosna i olimpija...jako mi se sviđao zdravko radulovic koji ej tad igrao u bosni i mislim da je bio nakon odlaska dfrazena i jednu sezonu ili cak dvije najbolji strijelac jugo lige...ili je bio među prva dva
Sretenović i Zoki Savić su bili izuzetno grubi i prljavi igrači. Ćale mi je govorio kako su uvek navlačili ove partizanove klince, a tukli su ih i štipali celu utakmicu...
2015-09-08
Potpuno netočno. Okosnicu su činili iskusni i već afirmirani igrači (Savović,Obradović,Grbović,Ivo Nakić...)vuksadinare wrote:Brat Brale wrote:vuksadinare wrote: partizan je ipak realno imao talentiranu momcad ali mladju i neiskusniju koji su s edali lako navuci od iskusnijih igraca protivnickih momcadi pa su cesto radili tehnicke,gubili zivce i koncentraciju
2014-04-22
Zoran Savić je jedan od najvećih match winnera u istoriji evropske košarke. Gde je on dolazio, tu su bili trofeji.
Guest- Guest
Igracina! Takav u ekipi vredi ko suvo zlato...
meni je kako sam rekao bila vrlo dobra momcad i olimpije..vilfan,zdovc tada vjerojatno najbolji bekovski par u drzavi...iskusni hauptman i kotnik i solidni curcic...kad je olimpija dobila partizana utakmicu u beogradu u play offu sjecam se kotnika koji je bio centar a imao je siroka i dlakava ramena nesto slicno kao i knego u ciboni...doslovce je sam unistio partizan zabivsi 30-tak koseva sto nikad do tad nije zabio...imao je nevjerojatan postotak ubacaja mozda je dva,tri suta promasio u citavoj utakmici..ali partizan je prosao dalje sa 2-1 u finale..sve tri utakmice su bile u egalu...i jure zdovc je tad tu seriju odigrao mozda najbolje u zivotu..mislim d aje bila polufinalna serija...
2015-09-08
obradovic da...a ivo nakic je igrao pet do deset minuta najvise..ipak su glavni bili paspalj,divac,đorđevic a godinu iza im se prikljucio i bodirogajastreb wrote:Potpuno netočno. Okosnicu su činili iskusni i već afirmirani igrači (Savović,Obradović,Grbović,Ivo Nakić...)vuksadinare wrote:Brat Brale wrote:vuksadinare wrote: partizan je ipak realno imao talentiranu momcad ali mladju i neiskusniju koji su s edali lako navuci od iskusnijih igraca protivnickih momcadi pa su cesto radili tehnicke,gubili zivce i koncentraciju
2015-09-08
Bodiroga je došao na kraju. Zaboravio si Danilovića.vuksadinare wrote:obradovic da...a ivo nakic je igrao pet do deset minuta najvise..ipak su glavni bili paspalj,divac,đorđevic a godinu iza im se prikljucio i bodirogajastreb wrote:Potpuno netočno. Okosnicu su činili iskusni i već afirmirani igrači (Savović,Obradović,Grbović,Ivo Nakić...)vuksadinare wrote:Brat Brale wrote:vuksadinare wrote: partizan je ipak realno imao talentiranu momcad ali mladju i neiskusniju koji su s edali lako navuci od iskusnijih igraca protivnickih momcadi pa su cesto radili tehnicke,gubili zivce i koncentraciju
Nego znaš li da je za Šibenku s Draženom igrao Damir Damjanić. 91. je u Šibenki bio i trener. Pjevač u grupi koju vi iz krovne udruge jako volite.
2014-04-22
joj jebote jastrebe moze li proci koji tvoj post da ne spomenes makar periferno jandrino jato ...irud te tvoj kao da si im bio vodonoša na koncertimajastreb wrote:Bodiroga je došao na kraju. Zaboravio si Danilovića.vuksadinare wrote:obradovic da...a ivo nakic je igrao pet do deset minuta najvise..ipak su glavni bili paspalj,divac,đorđevic a godinu iza im se prikljucio i bodirogajastreb wrote:Potpuno netočno. Okosnicu su činili iskusni i već afirmirani igrači (Savović,Obradović,Grbović,Ivo Nakić...)vuksadinare wrote:Brat Brale wrote:
Nego znaš li da je za Šibenku s Draženom igrao Damir Damjanić. 91. je u Šibenki bio i trener. Pjevač u grupi koju vi iz krovne udruge jako volite.
2015-09-08
zvezda je u ono vrijeme bila dosta neugodna momcad...rijetko ej bila nadigrana a imali su borbenu momcad nisu bas imali izrazenu kvalitetu osim dvojicu,trojicu dobrih igraca jankovic,radovic i onaj sa b..nikako s ene mogu sjetiti..ali i iskustvo jer su imali po prosjeku godina jednu od starijih momcadi...
2015-09-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Suljo ispricao kako je htio prevariti Njemacku u svezi respiratora
» zašto je tito selio fabrike iz srbije
» Zašto Vulin krši vojnu neutralnost Srbije
» Rusko-srpski propagandni video o bombardiranju Srbije - "ZAŠTO?"
» Zasto je Rusija protiv razmjene teritorija izmedju Srbije i Kosova
» zašto je tito selio fabrike iz srbije
» Zašto Vulin krši vojnu neutralnost Srbije
» Rusko-srpski propagandni video o bombardiranju Srbije - "ZAŠTO?"