Zasto je Rusija protiv razmjene teritorija izmedju Srbije i Kosova
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Zasto je Rusija protiv razmjene teritorija izmedju Srbije i Kosova
https://euractiv.jutarnji.hr/PiD/prosirenje/analiza-zasto-je-rusija-protiv-razmjene-teritorija-izmedu-srbije-i-kosova-i-kakav-je-stav-beograda-i-pristine/ 8423072 /
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zasto je Rusija protiv razmjene teritorija izmedju Srbije i Kosova
http://euractiv.jutarnji.hr/PiD/prosirenje/analiza-zasto-je-rusija-protiv-razmjene-teritorija-izmedu-srbije-i-kosova-i-kakav-je-stav-beograda-i-pristine/8423072/
2015-09-08
"Razgraničenje s Kosovom je službeni prijedlog Srbije".
"Razgraničenje s Kosovom nije službeni prijedlog Srbije, nego tek ideja državnog vrha". Obje izjave dao je u roku od nekoliko sati srbijanski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić.
Na istoku ništa novo.
"Razgraničenje s Kosovom nije službeni prijedlog Srbije, nego tek ideja državnog vrha". Obje izjave dao je u roku od nekoliko sati srbijanski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić.
Na istoku ništa novo.
Guest- Guest
ocekujem zaokret epija..putin je rekao njet razmjeni dakle i epi je protiv..ipak zapovjed tate je zapovjed..jebes vucica
2015-09-08
Prosto. Ko pomisli da se "razgranicava" jebacemo mu majku...
sad mozes komotno rostiljat stanojka i đanga..kako si bio u pravu..i da su azijatskog razmisljanjapizzon wrote:he
prosto ko pasulj
2015-09-08
ovo je tocno..rusiji odgovara nestabilnost između srbije i kosova zbog utjecaja i zasto bi oni onda pristali na razgranicneje..kada bis e sve rijesilo onda tu ruski uticaj i nije potreban vise...i zato mislim da nece od ovog razgranicenja biti nista jer putin isto mora amenovati a nece...dobro zna da bi ga Suljo u tom slucaju otkantao u korist eu-a i brisela...ovako ga preko kosova moze drzati za jaja
2015-09-08
Rusija lomi Zapad na Kosovu, polako ali sigurno.
Kakva je ranije bila situacija, sada se dosta toga promenilo.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
...uglavnom...rujo logicno razmislja cemu onda nas sav trud i blokiranje u VS UN-a u svezi kosova kad suljo bas ne vodi toliko brigu da ga sacuva...to je zajebavanje rusije od strane sulje...i tracenje putinovog vremena i zivaca...i zato ovaj put rujo nece pristati ma sto suljo i ekipa napravili u svezi toga...cisto da zasole sulji...i da ag rostiljaju...rusija uvijek moze blokirati svaki dogovor narocito u VS...a ako treba rusit ce i sulju i dovesti nekog drugog da provodi rusku volju a nije da nema kandidata pa cak i selja ako zatreba
2015-09-08
ma ja znam situaciju od kad sam se rodio. sa koje strane duva vetar.vuksadinare wrote:sad mozes komotno rostiljat stanojka i đanga..kako si bio u pravu..i da su azijatskog razmisljanjapizzon wrote:he
prosto ko pasulj
nisu oni nama saveznici vec mi njima.
mi to saveznistvo krvavo placamo.
mrtvim glavama, teritorijom, ekonomskim interesima.
oni samo rade svoj posao
prepucavanje sa zapadom
njima ja u opisu posla.
mi smo ti koji smo kuzni i ruzni.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...uglavnom...rujo logicno razmislja cemu onda nas sav trud i blokiranje u VS UN-a u svezi kosova kad suljo bas ne vodi toliko brigu da ga sacuva...to je zajebavanje rusije od strane sulje...i tracenje putinovog vremena i zivaca...i zato ovaj put rujo nece pristati ma sto suljo i ekipa napravili u svezi toga...cisto da zasole sulji...i da ag rostiljaju...rusija uvijek moze blokirati svaki dogovor narocito u VS...a ako treba rusit ce i sulju i dovesti nekog drugog da provodi rusku volju a nije da nema kandidata pa cak i selja ako zatreba
Realno, pokloniti Kosovo Rusiji i Kini a Pozzona i slične Zapadu.
Vuk sit, ovce na broju.
2014-08-25
2014-08-25
od toga nema nistaSerbinho-3 wrote:Rusija lomi Zapad na Kosovu, polako ali sigurno.
na tu kartu igramo od titove smrti.
rezultat je negatvan
Guest- Guest
jbg ali bez rujinog pristanka nema ni razgranicenja...pa da se zapad na trepavice postavi...bas iz razloga sto je rujo ili putin utrosili toliko vremena da s ekosovo ne prizna i pripadne srbiji...sve suprotno od toga bice grdo za srbiju ali ovaj put od strane putinapizzon wrote:ma ja znam situaciju od kad sam se rodio. sa koje strane duva vetar.vuksadinare wrote:sad mozes komotno rostiljat stanojka i đanga..kako si bio u pravu..i da su azijatskog razmisljanjapizzon wrote:he
prosto ko pasulj
nisu oni nama saveznici vec mi njima.
mi to saveznistvo krvavo placamo.
mrtvim glavama, teritorijom, ekonomskim interesima.
oni samo rade svoj posao
prepucavanje sa zapadom
njima ja u opisu posla.
mi smo ti koji smo kuzni i ruzni.
2015-09-08
2014-08-25
..a kako vidim da ni merkel ni britima nije milo ovo razgranicenje....cisto zbog bh-a....tako da tesko ovo moze proci ma koliko trump i macron i mogerini bili na tom vali..plus kinez...a zasto kinez?..citaj pod 'trepča'
2015-09-08
ja ovom kinezu nsita ne bi vjerovao... ..oni akd nanjuse nekakav poslovni interes onda idu po sistemu manjeg otpora 'kako se dogovorite vama dobro nama jos bolje'
2015-09-08
Za Srbiju bi bilo najbolje razgraničenje, pokušati se dogovoriti. Kada rješe kosovo imaju onda opet situaciju u kojoj će trebati prolaziti kroz isto ili slično (BiH).
Međutim, Srbe će tu malo tko šta pitati isto kao i kod otcjepljenja Kosova.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
stvar je u tome sto se amerima i briselu strahobito zuri rjesiti kosovski cvor...a rujama suprotno njima jos vise odgovara da se sto vsie zapetljava i uvuku zapad u jso vece zapetljancije..trump hoce rjesiti pitanej kosova jer ima vruce terene i na drugim vaznijim terenima za ameriku od kosova pa i od bh-a....ali mu uteg stavljaju demokrati...kojima je pak vazan starteski ovaj prostor...trumpa boli kurac za kosovo oce ono biti 50% manje ili nece..njemu su tamo vazni americki interesi..rudnici trepca i americka baza..za srbe i sipce ga boli kitomir...newuser wrote:Za Srbiju bi bilo najbolje razgraničenje, pokušati se dogovoriti. Kada rješe kosovo imaju onda opet situaciju u kojoj će trebati prolaziti kroz isto ili slično (BiH).
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rusija oprezna o planu moguće razmjene teritorija između Kosova i Srbije?!
» Otkriven plan razmjene teritorija Kosova i Srbije
» EU i SAD spremne na razmjenu teritorija između Srbije i Kosova!?
» Diplomatski skandal izmedju Srbije i Bugarske zbog Kosova..urucene diplomatske note
» Španci zbog Srbije ne izlaze na teren protiv tzv. Kosova?
» Otkriven plan razmjene teritorija Kosova i Srbije
» EU i SAD spremne na razmjenu teritorija između Srbije i Kosova!?
» Diplomatski skandal izmedju Srbije i Bugarske zbog Kosova..urucene diplomatske note
» Španci zbog Srbije ne izlaze na teren protiv tzv. Kosova?
Page 1 of 3