video sam haradinaja kako ubija..
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: video sam haradinaja kako ubija..
uglavnom ako cemo posteno reci zapravo srbija je najveci krivac za dolazaka radikalnijih opcija na vlasti u gotovo svim drzavama nastalim iu ex-yu...2012 na vlast su dosli seseljevo đaci Suljo i nikolic i nerealno bi bilo da onda ocekujes da drugdje ne dođu radikalnije opcije cisto kao samoobrambeni mehanizam..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
DA, istina je to.vuksadinare wrote:uglavnom ako cemo posteno reci zapravo srbija je najveci krivac za dolazaka radikalnijih opcija na vlasti u gotovo svim drzavama nastalim iu ex-yu...2012 na vlast su dosli seseljevo đaci Suljo i nikolic i nerealno bi bilo da onda ocekujes da drugdje ne dođu radikalnije opcije cisto kao samoobrambeni mehanizam..
Mislim to što su došli Suljo i Tomo Grobar, zaboli nekoga kitomir.
Problem je što je velikosrpska najezda sa kraja osamdesetih radikalizirala i ostale narode bivše SFRJ, što je i normalno.
I to traje sa manjim ili većim intenzitetom do dana današnjeg.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ne mozes nametati koga ce ovi birati radi s eo drugoj drzavi ali mozes birati drustvo sa kim ces sjediti a sa kim neces...ja osobno da sam predsjendik drzave nikad ne bi sjedio ili bi odbio sjediti u drustvu vucica ili nikolica,dacica..jer je poznata njihova 'uloga' devdesetih..cisto higijene ali i moralnih nacela...
2015-09-08
Obnavljanje gradiva za nase srpske tutleke na forumu. Sto ti je sudbina sad vam vecina ovih kretena sa snimaka yebe kevu srpsku za ono u sta ste ih uvukli. Karma is da bich hehehehehehe.
omni-
2014-04-12
bravo crvljikasti, biće od tebe jednog dana dobar Hrvatcrvenkasti wrote:Tko god ubije bilo kojeg četnika, to je samoobrana.
a koliko je tog svjedoka hardinaj puta ubio? Možda ne zna da svakog srbu moraš 18x mrkniti da budeš kako tako siguran da se neće ustati!
Jok nego radi statistike. Svakog dvadesetak puta zakolju a on onda ode na pivo.tre wrote:a koliko je tog svjedoka hardinaj puta ubio? Možda ne zna da svakog srbu moraš 18x mrkniti da budeš kako tako siguran da se neće ustati!
omni-
2014-04-12
morati ću napraviti update tih podataka, zadnji put je bilo 18x no vjerujem da će sljedeći put to skočiti na 25xomni wrote:Jok nego radi statistike. Svakog dvadesetak puta zakolju a on onda ode na pivo.tre wrote:a koliko je tog svjedoka hardinaj puta ubio? Možda ne zna da svakog srbu moraš 18x mrkniti da budeš kako tako siguran da se neće ustati!
Regoč-
2015-08-21
koliko je haradinaj roknuo srba danas na kosovu ne bilo nijednog srbina
2015-09-08
MA roknuo ili ne, ali tip je živi ološ. To su mi i mnogi Albanci rekli. Kriminalac i on kao i Tači.vuksadinare wrote:koliko je haradinaj roknuo srba danas na kosovu ne bilo nijednog srbina
Nije mi jasno da ne mogu naći bolje ljude.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako je ruski padobranac PRETUKAO RAMUŠA HARADINAJA!
» Sve više ljudi bježi od crkve: Kako internet ubija vjeru u ljudima?
» Video : Kako pravilno zapaliti muslimana
» Putin ima kompromitirajuć video o Trumpu kako uživa u "zlatnom tušu"
» VIDEO Kako je hrvatska UDBA, današnji tajkuni, stekla prve milijune
» Sve više ljudi bježi od crkve: Kako internet ubija vjeru u ljudima?
» Video : Kako pravilno zapaliti muslimana
» Putin ima kompromitirajuć video o Trumpu kako uživa u "zlatnom tušu"
» VIDEO Kako je hrvatska UDBA, današnji tajkuni, stekla prve milijune
Page 2 of 2