Sirija
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Sirija
jebiga ja kad sam svih ovih godina pisao kako si jedan narod ne smije dozvoliti da bude demilitariziran niti jednog trenutka, većina se sprdala i govorila kako nas više nema tko napasti i kako je sasvom dovoljno imati profi vojsku... e sad kad se gro muških popederilo, a ono malo još normalnih nije imalo prilike naučiti neke vještine koje život znače bit će da nam se ne piše dobro...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ovi debili koji su ne baš slučajno došli u poziciju da vode brigu o našoj sigurnosti stalno iznose tvrdnju kako je nemoguće obraniti granicu od ilegalnih ulazaka, i to ljudi puše samo tako, kao da su se devedesete događale prije tisuću godina... granica se mora moći čuvati....
2015-08-08
Istina jest,da nakon lopovluka politicara koji su opljackali RH,drzava nije mogla niti osigurati pravilno sluzenje obaveznog vojnog roka..to se razvodnilo,nekom je islo u interesu,da ugodi Amerima,da gotovo razoruzaju RH,i svedu je na NATO protektorat...
Daljnje ekonomsko slabljenje cini svoje,i ono sto je ostalo,nema adekvatni servis...
Ono sto slijedi nije rat tipa drzava protiv drzave,nego nesto gore i od gradjanskog rata....
Ova tuka Mrkelica fila Eu Khozoepima,a kad svabima dopizdi samo ce ih poslati juzno Austrije i Madjarske,pa nek se tu snalaze..
ne znam jesi vidio jedan video,kad su Khozoepi se dokopali Grcke,kako kad su uletili u neki grad,poput skakavaca,poceli unistavati oko sebe i krasti u prolazu..
Nek se skupi par tisuca takvih,tko ih moze zaustaviti osim vojske?,,nitko,a zeleno svjetlo za vojsku nikad neces dobiti...takvi se budu nastanili i onda doslovno otimali od domacina..takve stvari slijede..
Daljnje ekonomsko slabljenje cini svoje,i ono sto je ostalo,nema adekvatni servis...
Ono sto slijedi nije rat tipa drzava protiv drzave,nego nesto gore i od gradjanskog rata....
Ova tuka Mrkelica fila Eu Khozoepima,a kad svabima dopizdi samo ce ih poslati juzno Austrije i Madjarske,pa nek se tu snalaze..
ne znam jesi vidio jedan video,kad su Khozoepi se dokopali Grcke,kako kad su uletili u neki grad,poput skakavaca,poceli unistavati oko sebe i krasti u prolazu..
Nek se skupi par tisuca takvih,tko ih moze zaustaviti osim vojske?,,nitko,a zeleno svjetlo za vojsku nikad neces dobiti...takvi se budu nastanili i onda doslovno otimali od domacina..takve stvari slijede..
Guest- Guest
upravo stoga narod ne smije biti demilitariziran, potpuno je nebitno kakav je vid ugroze da li se radi o konvencionalnom pozicijskom ratovanju ili ćemo imati neki oblik građanskog ratnog sukoba ili biti izloženi teroru manjine ili koga god... narod mora imati usvojene vještine odkojih ovisi njegov opstanak koja god od navedenih ugroza nastupila, i mora imati mogućnost i sredstva da se brani.... i svi koji su sudjelovali u donošenju kastartivnih odluka trebali bi odgovarati, a ja bih ako se već poizdarije moraju dogoditi, da se dogode još dok su ti debili živi kako bi ih se ipak stiglo pozvati na odgovornost...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Eto,sad i ovaj francuski prijedlog o potpunom stavljanju van zakona i legalnog oruzja u posjedu,pa to ce dokusuriti i zadnju mogucnost za obranu..Ostaje opcija na crnjaka i opet si nahebao..Tocno se narodi tjeraju na robovsku poslusnost i poziciju...digni glavu,osta bez nje,a ovi ŽKhozoepi ne jebu 5-9 niti zakone niti ista ovdje u Europi...
Cijene vatrenog oruzja su otisle gore 20-25 posto,a tetivnog i vise..s tim da ove prve ne mos vani niti dobiti....
Sto se tice pozivanja na odgovornosti spomenute,slobodno zaboravi,jer se vec pisu takvi zakoni,da se sto vise skljastre prava naroda,pogledaj sudstvo,pogledaj vladajucu elitu,i jedino se mos pomoliti Bogu..Dok narod u cijelosti ne krene izrazavati gradjanski neposluh,nis od toga..Gledam ove Svabe,pa to je otuzno i jezovito u isto vrijeme..
Da nisam vidio ne bih vjerovao..
Lik Khozoep,zgoljav,ali pijan i hrabar,špota svabu koji bi ga da ima mooda jednom rukom prepolovio..
Cisto morbidno i otuzno djeluje kad ovaj khozoep ramenom gura Svabu a ovaj se bori da ne izgubi ravnotezu..zove mobitelom policiju,a ovaj ga gurka i ponizava...ostali svabi gledaju stoicki,kao ovce,doslovno.,.ja kuham i divljam u sebi i cekam da me smrad pogleda u oci pa da ga razbijem..e poodivljao sam ko zivotinja,ali..ako svabi nis ne cine za svoje,ja da napravim,mene policija pokupi...
To ti je prosjek odnosa islamdćija i svaba u svapskoj drzavi..
Cijene vatrenog oruzja su otisle gore 20-25 posto,a tetivnog i vise..s tim da ove prve ne mos vani niti dobiti....
Sto se tice pozivanja na odgovornosti spomenute,slobodno zaboravi,jer se vec pisu takvi zakoni,da se sto vise skljastre prava naroda,pogledaj sudstvo,pogledaj vladajucu elitu,i jedino se mos pomoliti Bogu..Dok narod u cijelosti ne krene izrazavati gradjanski neposluh,nis od toga..Gledam ove Svabe,pa to je otuzno i jezovito u isto vrijeme..
Da nisam vidio ne bih vjerovao..
Lik Khozoep,zgoljav,ali pijan i hrabar,špota svabu koji bi ga da ima mooda jednom rukom prepolovio..
Cisto morbidno i otuzno djeluje kad ovaj khozoep ramenom gura Svabu a ovaj se bori da ne izgubi ravnotezu..zove mobitelom policiju,a ovaj ga gurka i ponizava...ostali svabi gledaju stoicki,kao ovce,doslovno.,.ja kuham i divljam u sebi i cekam da me smrad pogleda u oci pa da ga razbijem..e poodivljao sam ko zivotinja,ali..ako svabi nis ne cine za svoje,ja da napravim,mene policija pokupi...
To ti je prosjek odnosa islamdćija i svaba u svapskoj drzavi..
Guest- Guest
pa sve ok, meni je jasno da nitko od nas pojedinaca ne može napraviti bilo kakav kvalitativan iskorak... ja osobno ako budem imao priliku da se branim branit ću se, ukoliko ne budem neće mi biti ni bitno... a Boga svakog dana molim samo za jedno, a to je da moja djeca mene nadžive i ništa više... sve drugo ide u rok vijeka....mog tvog ili bilo čijeg..
2015-08-08
crvenkasti wrote:Rusiji treba uvesti sankcije na uvoz nafte i oružja.
I na izvoz
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
The Middle East in the Wake of Paris: The Era of Regime Change is Over
“Syria makes plain that we don’t, actually, have an alternative to Assad,” he says.
“Whatever Assad’s personal fate, dissolving his regime means removing any vestige of state order that remains in Syria, and replacing it with even more chaos.”
The author also elaborated that Iraq, where the West tried a “heavy footprint strategy”, and Libya, “where it opted for a light one”, had only proved that “the idea that Europe or the United States can actually execute democratic change by force has been exposed as a fallacy”.
“The notion that regime change leads to a better democratic or a humanitarian outcome is decidedly false,” he stated.
Any potential armed opposition movement in the Muslim world now becomes a potential jihadi branch and the West can’t risk that, he added, acknowledging that any legitimate government is definitely better than any suggested opposition group.
Read more: http://sputniknews.com/middleeast/20151122/1030529487/middle-east-regime-change-over.html#ixzz3sCvG2RfO
2014-04-20
shaby- Posts : 284
2014-04-19
- The End is Near - ISIL Left With Only 34 Bases Following Russian Strikes
Russian airstrikes have played a decisive role in aiding Syrian and Iraqi forces in their fight against ISIL, leaving the jihadist group with only several dozen bases in the two Arab countries, media reports said.
Syrian and Iraqi troops, supported by Russian air strikes in Syria, have continued to advance on Islamic State militants, leaving the jihadist group with just 34 bases in these two Arab countries, the Iranian news agency FARS quoted a media activist as saying.
"At present, ISIL only has 34 bases in Mosul, Raqqa, etc. which were many more in number," Mohammad Ali al-Hakim, Managing-Director of Iraq's al-Nakhil news agency, said.
According to him, the Islamic State may finally be destroyed in the foreseeable future.
"The end of the ISIL which has been borne by the westerners is close," he said.
2014-04-20
Erdoganovi islamistički psi išli prosvjedovati protiv napada
zrakoplovstva Rusije pa zabunom gadjali jajima konzulat
Nizozemske. Kad su skužili da je ambasada Rusije malo dalje,
već im je nestalo jaja.
Turski prosvjednici koji su se u petak navečer okupili u Istanbulu kako bi osudili vojnu intervenciju Rusije u Siriji pobrkali su zastave i jajima gađali pogrešan, nizozemski konzulat, objavili su u subotu turski mediji.
http://www.jutarnji.hr/komedija-u-istanbulu-prosvjednici-htjeli-jajima-izresetati-rusku-ambasadu--ali-napravili-su-nesto-zbog-cega-im-se-smije-cijeli-svijet/1462325/
2014-04-20
Što bih dao da doživim da se Turke vrati nazad u Aziju i da oslobodi Konstantinopol.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
više od dvije stotine ih je porokao, a krivo sam pročitao poginuo je početkom travnja ove godineLeviathan2 wrote:100:1, dobar omjermichaellcmacha wrote:poginuo je izgleda jučer vidim da mu velik broj ljudi odaje po čast...
2015-08-08
Leviathan2 wrote:zanimljivo je koliko su ih natamanili dole i jos samo izviru, prica mi jedan bosanski musliman da je njegov brat iz australije dosao branit kobani, isto snajper , veli da ih je poskidao preko stotinu u mjesec dana, ja nisam vjerovao onda mi lik pokazao snimak, brat mu je imao elektronsku optiku spojenu tako da snima svako aktivno nisanjenje, vise od 20 sati snimljenog materijala, pogledao sam letimicno, reko jebote pa nisu ih ni drugi gadjali bananama, odkud toliki,michaellcmacha wrote:vele da je ovaj upokojio više od 100 islamdžija..
Može li ti ustupiti slike, snimke pada pogledamo?
2014-04-20
hoćeš link
2015-08-08
crvenkasti wrote:
Što im to objašnjava?
Kaže da im nije zdravo lezati na mokrom betonu.
Kurdish Blog — How can it be certain that the Musa sniper...
bijikurdistan.tumblr.com/.../how-can-it-b...
[size]
Prevedi ovu stranicu
1200 × 778 - 19. kol 2015. - How can it be certain that the Musa sniper(rip//til Valhalla) killed 250-300 ... Musa was already a YPG Fighter but came in October to Kobane, ...
Navodno ima oko 300 ovjerenih.[/size]
2014-04-20
jebiga nemam taj od njegovog frenda, ali imam od neke kurdske stranice tamo ima svašta... samo se mora pretraživati....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:jebiga nemam taj od njegovog frenda, ali imam od neke kurdske stranice tamo ima svašta... samo se mora pretraživati....
Moj susjed ima 100 gb slika golih žena.
crvenkasti-
2014-04-17
Opet ti zena isla kod punice,pa si se razbacao,ha?!
2014-04-12
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Page 32 of 50