Sirija
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Sirija
zanimljivo je koliko su ih natamanili dole i jos samo izviru, prica mi jedan bosanski musliman da je njegov brat iz australije dosao branit kobani, isto snajper , veli da ih je poskidao preko stotinu u mjesec dana, ja nisam vjerovao onda mi lik pokazao snimak, brat mu je imao elektronsku optiku spojenu tako da snima svako aktivno nisanjenje, vise od 20 sati snimljenog materijala, pogledao sam letimicno, reko jebote pa nisu ih ni drugi gadjali bananama, odkud toliki,michaellcmacha wrote:vele da je ovaj upokojio više od 100 islamdžija..
100:1, dobar omjermichaellcmacha wrote:poginuo je izgleda jučer vidim da mu velik broj ljudi odaje po čast...
koliko sam skužio ovaj herdem musa je bio posebno cijenjen jer je djelovao na njihovom terenu, svako malo se uvlačio u njihov prostor i tamanio ih nemilice... izgleda da su mu nakon određenog vremena prokužili taktiku... ja za razliku od tebe imam informacije da su neki rođaci "naših" muslimana otišli također tamo ali se svi odreda bore na strani ISIS-a..
2015-08-08
2015-08-08
ova je poginula prije par dana Sarina, 24 godine, šta reć..... naklon do podamichaellcmacha wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ISIS Suffers Embarrassing Defeat at the Deir Ezzor Airport: Over 60 Terrorists Killed
On Friday morning, the Islamic State of Iraq and Al-Sham (ISIS) launched another assault on the strategic Deir Ezzor Military Airport, striking the Syrian Arab Army’s defensive positions at the eastern perimeter of this base after failing to advance the day before.
ISIS began their assault during the wee hours of the morning when one of their female suicide bombers attempted to ram her vehicle filled with explosives into the Ceramic Factory’s eastern perimeter.
Unfortunately for the ISIS suicide bomber, her vehicle filled with explosives was destroyed by the soldiers from the Syrian Arab Army (SAA) before it could reach its intended destination at the Ceramic Factory.
Following the failed suicide bombing, wave after wave of ISIS fighters stormed the defensive positions of the Syrian Arab Army’s 137th Artillery Brigade of the 17th Reserve Division, resulting in a series of intense firefights that left dozens of casualties for both sides.
Once again, ISIS was unable to break-through the Syrian Arab Army’s defensive positions at the Ceramic Factory outside of the Deir Ezzor Military Airport; this failed infiltration resulted in the death of over 60 enemy combatants, including several foreigners from Chechnya, Saudi Arabia, Iraq, Malaysia, Kuwait, and Lebanon.
According to a number of ISIS social media activists, the female suicide was of Chechen descent – she is also the first female to carry out a suicide bombing in Syria.
In the last 2 days, the terrorist group has suffered over 90 casualties trying to infiltrate into the Deir Ezzor Military Airport, marking another disastrous campaign for ISIS in eastern Syria.
jebe im Issam znanje, penicilin za isis
On Friday morning, the Islamic State of Iraq and Al-Sham (ISIS) launched another assault on the strategic Deir Ezzor Military Airport, striking the Syrian Arab Army’s defensive positions at the eastern perimeter of this base after failing to advance the day before.
ISIS began their assault during the wee hours of the morning when one of their female suicide bombers attempted to ram her vehicle filled with explosives into the Ceramic Factory’s eastern perimeter.
Unfortunately for the ISIS suicide bomber, her vehicle filled with explosives was destroyed by the soldiers from the Syrian Arab Army (SAA) before it could reach its intended destination at the Ceramic Factory.
Following the failed suicide bombing, wave after wave of ISIS fighters stormed the defensive positions of the Syrian Arab Army’s 137th Artillery Brigade of the 17th Reserve Division, resulting in a series of intense firefights that left dozens of casualties for both sides.
Once again, ISIS was unable to break-through the Syrian Arab Army’s defensive positions at the Ceramic Factory outside of the Deir Ezzor Military Airport; this failed infiltration resulted in the death of over 60 enemy combatants, including several foreigners from Chechnya, Saudi Arabia, Iraq, Malaysia, Kuwait, and Lebanon.
According to a number of ISIS social media activists, the female suicide was of Chechen descent – she is also the first female to carry out a suicide bombing in Syria.
In the last 2 days, the terrorist group has suffered over 90 casualties trying to infiltrate into the Deir Ezzor Military Airport, marking another disastrous campaign for ISIS in eastern Syria.
jebe im Issam znanje, penicilin za isis
ma to znam, otislo je hpa bosanaca tamo, bosanske vlasti su donijele kao neki zakon ali to samo za publiku, ovi redovno idu dole i vracaju se isto kao iz srbije, medjutim ovaj hasan je druga sorta (sufija), uglavnom ovaj je na kobaniju skinuo i dva bosanca, to su utvrdili poslije identifikacije, sad je nazad u australiji ali planira opet dole kad se bude islo na rakumichaellcmacha wrote:koliko sam skužio ovaj herdem musa je bio posebno cijenjen jer je djelovao na njihovom terenu, svako malo se uvlačio u njihov prostor i tamanio ih nemilice... izgleda da su mu nakon određenog vremena prokužili taktiku... ja za razliku od tebe imam informacije da su neki rođaci "naših" muslimana otišli također tamo ali se svi odreda bore na strani ISIS-a..
Guest- Guest
nevjerojatno..... malo sam pogledao na jednoj kurdskoj stranici... pa oni imaju brigadu žena ratnika... ali ne pozerica nego uistinu žestokih fajterica...
2015-08-08
:D, da imaju, to je kod njih uobicajeno vec, mene je to zacudilo kad sam naletio na neke fajterke iz PKK, jos davnih 80, bio sam uvjeren da je to ono, zena pokrita, hrpa djecurlije i nema trt mrt, kad kurac, jebate one ratuju ravnopravno s muskima i imaju svoje jedinicemichaellcmacha wrote:nevjerojatno..... malo sam pogledao na jednoj kurdskoj stranici... pa oni imaju brigadu žena ratnika... ali ne pozerica nego uistinu žestokih fajterica...
nekako sam uvjerenja da bi se pod hitno i bez ikakvih odlaganja trebali ugledati na Kurde, jer bi to vrlo brzo mogao biti jedini recept da opstanemo.... ako kojim slučajem prevladava svijest i misao kao se ovo sve što se događa nas ne tiče i da mi s tim nemamo ništa zasigurno ćemo obrati bostan čekajući limun....
2015-08-08
ma znao sam ja od prije kako to otprilike kod njih funkcionira, ali uvid u detalje me fascinirao... ti ljudi, a žene posebice stvarno zaslužuju sve što si požele, i ako je Boga dat će im državu... da je do mene još jučer bi to bilo riješeno...bogomdani wrote:..dobar jutar... ..jedne od zescih ratnica..
2015-08-08
nemaš potrebe to stavljati, svima je jasno da je to realitet, to neće mobilizirati nikog jer svi misle da se to njih ne tiče... pogledaj samo komentare na društvenim mrežama pa i ovdje na forumu... ljudi uopće ne kuže o čemu se tu radi....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Bed je u ovom liberalnom odgoju zena..Kceri se odgajaju kao unikatne princeze,da muskarci nisu dostojni njih,a da su ih dostojni samo Uspjesni(citaj:lovatori)..tako se i radja kult Sponzorusa,koje ganjaju lovu i karijeru,cast izuzecima..ima i cestitih zena,ali zbroji,oduzmi i podvuci,u prosjeku su njonjave,bojazljive,a dok vide malo krvi padnu u nesvijest ili glavinjaju.Zato se i obitelji brakovi raspadaju,jer cim dodje do veceg problema,princeze kupe pinku i natrag mami u dvore..michaellcmacha wrote:ma znao sam ja od prije kako to otprilike kod njih funkcionira, ali uvid u detalje me fascinirao... ti ljudi, a žene posebice stvarno zaslužuju sve što si požele, i ako je Boga dat će im državu... da je do mene još jučer bi to bilo riješeno...bogomdani wrote:..dobar jutar... ..jedne od zescih ratnica..
Dobro skrenuh sa teme,no i ne bas previse,posto zelim reci da se od takvog materijala tesko moze sto kvalitetno formirati u smislu ovoga sto govorimo..mozda,dok prodje koja generacija,a do tada,tko zna sto i uskoro dolazi..
Guest- Guest
jebiga ja kad sam svih ovih godina pisao kako si jedan narod ne smije dozvoliti da bude demilitariziran niti jednog trenutka, većina se sprdala i govorila kako nas više nema tko napasti i kako je sasvom dovoljno imati profi vojsku... e sad kad se gro muških popederilo, a ono malo još normalnih nije imalo prilike naučiti neke vještine koje život znače bit će da nam se ne piše dobro...
2015-08-08
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50