Sirija
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Sirija
Ebi ga,sve stoji... Hvala Bogu na Putinu i Rusiji..tko zna kako bi sve zavrsilo da njih nema..Jedini izgleda na svijetu sposobni nes konkretno i bez fige iza ledja,napravit...Leviathan2 wrote:ma ovako i onako ce rusija oplesti po turskoj, ne zbog sirije, ja mislim da putin oce yebat majku erdoganu, sve nest fino a svaki malo ga nagazi di boli, a najvise ga boli sto assad nece otici i ne smije udarit vojskom na siriju i to zbog rusa, vec mu je putin jednom priprijetio, al zanimljivo ce bit kad oplete po turskoj, u dva dana turska razgromljenabogomdani wrote:E upravo tako..zato su Turska i USA dogovorili prekid opskrpe ISIS-a iz Turske..Da nije tako ,Rusija bi oplela i po Turskoj..Leviathan2 wrote:nadrkali su putina al onako, do sad je nekako igrao u rukavicama al sve mi se cini da ce pocet lijepit samarcinebogomdani wrote:sto je ono Putin rekao turskom ambasadoru? da poruci smom diktatorskom predsjedniku da ce od sirije napraviti Stalingrad??...
Amerofilli na aparatima..uz masazu prostate...
Guest- Guest
nije bilo bi sjajno, bude tako, pazi, sledeca godina ce biti lom al prejeben, sve ovo dolazi na vrhunac u ljetoepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ma ovako i onako ce rusija oplesti po turskoj, ne zbog sirije, ja mislim da putin oce yebat majku erdoganu, sve nest fino a svaki malo ga nagazi di boli, a najvise ga boli sto assad nece otici i ne smije udarit vojskom na siriju i to zbog rusa, vec mu je putin jednom priprijetio, al zanimljivo ce bit kad oplete po turskoj, u dva dana turska razgromljenabogomdani wrote:E upravo tako..zato su Turska i USA dogovorili prekid opskrpe ISIS-a iz Turske..Da nije tako ,Rusija bi oplela i po Turskoj..Leviathan2 wrote:nadrkali su putina al onako, do sad je nekako igrao u rukavicama al sve mi se cini da ce pocet lijepit samarcinebogomdani wrote:sto je ono Putin rekao turskom ambasadoru? da poruci smom diktatorskom predsjedniku da ce od sirije napraviti Stalingrad??...
Bilo bi sjajno skršiti Tursku .... Putin bi se time upisao u povijest u rang Aleksandra Makedonskog, Atile i najvećih općenito.
Leviathan2 wrote:nije bilo bi sjajno, bude tako, pazi, sledeca godina ce biti lom al prejeben, sve ovo dolazi na vrhunac u ljetoepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ma ovako i onako ce rusija oplesti po turskoj, ne zbog sirije, ja mislim da putin oce yebat majku erdoganu, sve nest fino a svaki malo ga nagazi di boli, a najvise ga boli sto assad nece otici i ne smije udarit vojskom na siriju i to zbog rusa, vec mu je putin jednom priprijetio, al zanimljivo ce bit kad oplete po turskoj, u dva dana turska razgromljenabogomdani wrote:E upravo tako..zato su Turska i USA dogovorili prekid opskrpe ISIS-a iz Turske..Da nije tako ,Rusija bi oplela i po Turskoj..Leviathan2 wrote:nadrkali su putina al onako, do sad je nekako igrao u rukavicama al sve mi se cini da ce pocet lijepit samarcinebogomdani wrote:sto je ono Putin rekao turskom ambasadoru? da poruci smom diktatorskom predsjedniku da ce od sirije napraviti Stalingrad??...
Bilo bi sjajno skršiti Tursku .... Putin bi se time upisao u povijest u rang Aleksandra Makedonskog, Atile i najvećih općenito.
da stvari se inače brže odvijaju nego što ih očekujemo a posebice danas...
Vratimo Konstantinopolj!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ipak mislim da nece biti,jer je nes u tijeku,sporazum izmedju Rusije i USA gdje se otkida teritorij od Turske,Iraka,Sirije,Irana,i osniva Kurdistan drzava..Svi ce oni morati "dobrovoljno" darovati svoj teritorij...Leviathan2 wrote:nije bilo bi sjajno, bude tako, pazi, sledeca godina ce biti lom al prejeben, sve ovo dolazi na vrhunac u ljetoepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ma ovako i onako ce rusija oplesti po turskoj, ne zbog sirije, ja mislim da putin oce yebat majku erdoganu, sve nest fino a svaki malo ga nagazi di boli, a najvise ga boli sto assad nece otici i ne smije udarit vojskom na siriju i to zbog rusa, vec mu je putin jednom priprijetio, al zanimljivo ce bit kad oplete po turskoj, u dva dana turska razgromljenabogomdani wrote:E upravo tako..zato su Turska i USA dogovorili prekid opskrpe ISIS-a iz Turske..Da nije tako ,Rusija bi oplela i po Turskoj..Leviathan2 wrote:nadrkali su putina al onako, do sad je nekako igrao u rukavicama al sve mi se cini da ce pocet lijepit samarcinebogomdani wrote:sto je ono Putin rekao turskom ambasadoru? da poruci smom diktatorskom predsjedniku da ce od sirije napraviti Stalingrad??...
Guest- Guest
LOL jedno vrijeme nisam putina uopce moga smislit, nije da ga i sad obozavam al skidam mu kapu kako je izdigao rusiju koju je jeljcin i ekipa bacila u glib, bio sam u rusiji 92 godine i bilo je prezalosno gledat na sto su spali, svi su brisali noge s njima, sjecam se da su ameri i svabe dolazili na yebacinu za par dolara, frajercine, rusima j emoral bio u kurcu, sve neko beznadje, bio sam urusiji prosle godine u samari i volgogradu, sasvim druga slika, a bogami putina dozivljavaju kao ocabogomdani wrote:Ebi ga,sve stoji... Hvala Bogu na Putinu i Rusiji..tko zna kako bi sve zavrsilo da njih nema..Jedini izgleda na svijetu sposobni nes konkretno i bez fige iza ledja,napravit...Leviathan2 wrote:ma ovako i onako ce rusija oplesti po turskoj, ne zbog sirije, ja mislim da putin oce yebat majku erdoganu, sve nest fino a svaki malo ga nagazi di boli, a najvise ga boli sto assad nece otici i ne smije udarit vojskom na siriju i to zbog rusa, vec mu je putin jednom priprijetio, al zanimljivo ce bit kad oplete po turskoj, u dva dana turska razgromljenabogomdani wrote:E upravo tako..zato su Turska i USA dogovorili prekid opskrpe ISIS-a iz Turske..Da nije tako ,Rusija bi oplela i po Turskoj..Leviathan2 wrote:nadrkali su putina al onako, do sad je nekako igrao u rukavicama al sve mi se cini da ce pocet lijepit samarcinebogomdani wrote:sto je ono Putin rekao turskom ambasadoru? da poruci smom diktatorskom predsjedniku da ce od sirije napraviti Stalingrad??...
bravo, pogodio si u centar, od turske ce poslije ostat malo a konstantinopolis ce biti vracen grcima, kurdi ce dobit svoj dio turskeepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:nije bilo bi sjajno, bude tako, pazi, sledeca godina ce biti lom al prejeben, sve ovo dolazi na vrhunac u ljetoepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ma ovako i onako ce rusija oplesti po turskoj, ne zbog sirije, ja mislim da putin oce yebat majku erdoganu, sve nest fino a svaki malo ga nagazi di boli, a najvise ga boli sto assad nece otici i ne smije udarit vojskom na siriju i to zbog rusa, vec mu je putin jednom priprijetio, al zanimljivo ce bit kad oplete po turskoj, u dva dana turska razgromljenabogomdani wrote:E upravo tako..zato su Turska i USA dogovorili prekid opskrpe ISIS-a iz Turske..Da nije tako ,Rusija bi oplela i po Turskoj..Leviathan2 wrote:nadrkali su putina al onako, do sad je nekako igrao u rukavicama al sve mi se cini da ce pocet lijepit samarcinebogomdani wrote:sto je ono Putin rekao turskom ambasadoru? da poruci smom diktatorskom predsjedniku da ce od sirije napraviti Stalingrad??...
da stvari se inače brže odvijaju nego što ih očekujemo a posebice danas...
Vratimo Konstantinopolj!
E to je bilo vrijeme raspada CCCP..drugacije nije moglo niti biti..Putina prije svega dozivljavam kao izrazito kompetentnu osobu,profesionalca sa prehebenom praksom u unutarnjoj i vanjskoj politici..Ne hebe ga sto ce neke liberalne udruge reci ili misliti..radi po svom nahodjenju i u dogovoru sa opet vrhunskim ekspertima..ne kao piček zapadne koje misle da li ce izgubiti koji glas na izborima i onda muljaju i igraju trostruke igre..Leviathan2 wrote:LOL jedno vrijeme nisam putina uopce moga smislit, nije da ga i sad obozavam al skidam mu kapu kako je izdigao rusiju koju je jeljcin i ekipa bacila u glib, bio sam u rusiji 92 godine i bilo je prezalosno gledat na sto su spali, svi su brisali noge s njima, sjecam se da su ameri i svabe dolazili na yebacinu za par dolara, frajercine, rusima j emoral bio u kurcu, sve neko beznadje, bio sam urusiji prosle godine u samari i volgogradu, sasvim druga slika, a bogami putina dozivljavaju kao ocabogomdani wrote:Ebi ga,sve stoji... Hvala Bogu na Putinu i Rusiji..tko zna kako bi sve zavrsilo da njih nema..Jedini izgleda na svijetu sposobni nes konkretno i bez fige iza ledja,napravit...Leviathan2 wrote:ma ovako i onako ce rusija oplesti po turskoj, ne zbog sirije, ja mislim da putin oce yebat majku erdoganu, sve nest fino a svaki malo ga nagazi di boli, a najvise ga boli sto assad nece otici i ne smije udarit vojskom na siriju i to zbog rusa, vec mu je putin jednom priprijetio, al zanimljivo ce bit kad oplete po turskoj, u dva dana turska razgromljenabogomdani wrote:E upravo tako..zato su Turska i USA dogovorili prekid opskrpe ISIS-a iz Turske..Da nije tako ,Rusija bi oplela i po Turskoj..Leviathan2 wrote:nadrkali su putina al onako, do sad je nekako igrao u rukavicama al sve mi se cini da ce pocet lijepit samarcinebogomdani wrote:sto je ono Putin rekao turskom ambasadoru? da poruci smom diktatorskom predsjedniku da ce od sirije napraviti Stalingrad??...
Putin je Rusiju izdigao iz pepela..i dok amerika se iscrpi manipuliranjem trzista nafte,Rusija ce ,nadalje sve vise jacati..polako ali sigurno..
Guest- Guest
c jok, iranci su vec odavno dali naznake ako dojde do osnivanja kurdistana da ce otpustit dio teritorija pod uslovom da se kurdi obavezu da ce im s te strane cuvat granicu, tj da se nece udruzit s nekim ili da netko preko njihova teritorija nece napast iran, sirija isto nece radit probleme a iracki kurdistan je vec free, turska nece nikad pristat, jedino ih se moze silom slomit a onda im nece biti do razgovora nego da sacuvaju glavebogomdani wrote:ipak mislim da nece biti,jer je nes u tijeku,sporazum izmedju Rusije i USA gdje se otkida teritorij od Turske,Iraka,Sirije,Irana,i osniva Kurdistan drzava..Svi ce oni morati "dobrovoljno" darovati svoj teritorij...Leviathan2 wrote:nije bilo bi sjajno, bude tako, pazi, sledeca godina ce biti lom al prejeben, sve ovo dolazi na vrhunac u ljetoepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ma ovako i onako ce rusija oplesti po turskoj, ne zbog sirije, ja mislim da putin oce yebat majku erdoganu, sve nest fino a svaki malo ga nagazi di boli, a najvise ga boli sto assad nece otici i ne smije udarit vojskom na siriju i to zbog rusa, vec mu je putin jednom priprijetio, al zanimljivo ce bit kad oplete po turskoj, u dva dana turska razgromljenabogomdani wrote:E upravo tako..zato su Turska i USA dogovorili prekid opskrpe ISIS-a iz Turske..Da nije tako ,Rusija bi oplela i po Turskoj..Leviathan2 wrote:nadrkali su putina al onako, do sad je nekako igrao u rukavicama al sve mi se cini da ce pocet lijepit samarcinebogomdani wrote:sto je ono Putin rekao turskom ambasadoru? da poruci smom diktatorskom predsjedniku da ce od sirije napraviti Stalingrad??...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
2014-04-14
2014-04-14
2014-04-14
Leviathan2 wrote:Putin on terrorism: ‘To forgive them is up to God, but to send them to him is up to me’
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yadzapana Husein jedan od ratnih vodja Kurda izgleda kao dvojnik Staljina.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ISIL Terrorists Fleeing Syria's Raqqa in Hundreds after Russia's Massive Airstrikes, Cruise Missile Raids
Intelligence sources disclosed on Wednesday that ISIL militants are fleeing the Syrian city of Raqqa in hundreds to save their lives after sustaining heavy casualties in the Russian airstrikes and long-range cruse missile attacks form its Mediterranean fleet.
The sources said that the Russian fighter jets have stormed the strongholds of the ISIL militants in Raqqa in recent days in numerous attacks.
Meanwhile, the Russian military launched airstrikes against the ISIL stronghold in Raqqa with cruise missiles from the Mediterranean Sea.
On Tuesday, the France’s Le Monde newspaper, citing a French official, said that the Russian military has launched airstrikes against the ISIL stronghold of Raqqa in Syria with cruise missiles from the Mediterranean Sea.
The information that Russia struck the ISIL positions in Raqqa was also reported by a senior French government source.
US officials also confirmed on Tuesday that Moscow conducted a significant number of strikes in Syria using both sea-launched cruise missiles and long-range bombers.
In the meantime, different sources said that the French fighter jets carried out many sorties over the ISIL positions in recent day and targeted them heavily with scores of bombs and missiles in reprisals for the Paris terror attacks by ISIL.
Also on Tuesday, French President Francois Hollande told the French parliament’s emergency meeting in Versailles that the French nuclear-powered Charles de Gaulle aircraft carrier will leave the port of registration on November 19 to join the operation in Syria.
Štakori u bijegu. Al uzalud im, Putin reko da će ih naći bilo gdje na planeti.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Javljaju twiteraši da Rusi ulaze kopneno i to svom snagom, Đoda bolje da pakira kofer hehehe
Kermit-
2014-04-17
Yode nema već par dana. Stvarno gdje nestade? :face:asilovski wrote:Javljaju twiteraši da Rusi ulaze kopneno i to svom snagom, Đoda bolje da pakira kofer hehehe
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
sa strepnjom predmnijevam-spakirao se i otisao u siriju???marcus-t wrote:Yode nema već par dana. Stvarno gdje nestade? :face:asilovski wrote:Javljaju twiteraši da Rusi ulaze kopneno i to svom snagom, Đoda bolje da pakira kofer hehehe
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50