ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sirija

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Go down

Sirija - Page 21 Empty Re: Sirija

Post by AlfaOmega Wed 18 Nov - 18:53

I koliko bu onda košta jedna dan ruske vojne kampanje? Dosad je bilo cca 3 miliona, sad bu cca 30. :)

AlfaOmega

2015-09-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Wed 18 Nov - 18:58

Ako vojnom kampanjom izazovu porast cijene nafte za 1$ kako će to djelovati na privredu.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Wed 18 Nov - 19:03

Negdje sam pročita da Rujama odgovara minimalno 50 dolara po barelu i na američkom i evropskom tržištu, da bi privreda imala neki mršavi rast od cca 2% godišnje.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Yehudi Wed 18 Nov - 19:11

Šta košta da košta, isplati se.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Wed 18 Nov - 19:12

AlfaOmega wrote:Negdje sam pročita da Rujama odgovara minimalno 50 dolara po barelu i na američkom i evropskom tržištu, da bi privreda imala neki mršavi rast od cca 2% godišnje.
Znači da moraju proširiti udare na Saudijsku arabiju  pirat

2015-09-14

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Wed 18 Nov - 19:17

Na Irak bu dovoljno

2015-09-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Wed 18 Nov - 19:17

Yehudi wrote:Šta košta da košta, isplati se.
Sve što nije iz tvog džepa se isplati

2015-09-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Wed 18 Nov - 19:18

http://rs-lat.sputniknews.com/rusija/20151118/1101169408/Ruska-avijacija-naftne-cisterne-ID-unistavanje-Sirija.html

2015-09-14

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Wed 18 Nov - 19:24

To će definitivno dići cijenu. Btw. kažu da je ta nafta koju oni prodaju full nekvalitetna. Bolje kupovati mazot i lož ulje, neg njihovu smjesu.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Wed 18 Nov - 19:41

Čečenski lider Ramzan Kadirov izneo je ideju da se uhvaćeni džihadisti kažnjavaju tako što bi ih bacali sa visine pomoću bespilotnih letelica i zatim objavljivali detaljni izveštaji o tome kad je i kako poginuo svaki ekstremista.

„Predlažem da se teroristi čim budu uhvaćeni pomoću dronova koji se koriste za vazdušne napade na položaje Države Iblis bacaju po glavama njihovih saučesnika“,

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Kermit Wed 18 Nov - 20:07

Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Wed 18 Nov - 20:20

Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by shaby Wed 18 Nov - 20:23

Leviathan2 wrote:

Čečenski lider Ramzan Kadirov izneo je ideju da se uhvaćeni džihadisti kažnjavaju tako što bi ih bacali sa visine pomoću bespilotnih letelica i zatim objavljivali detaljni izveštaji o tome kad je i kako poginuo svaki ekstremista.

„Predlažem da se teroristi čim budu uhvaćeni pomoću dronova koji se koriste za vazdušne napade na položaje Države Iblis bacaju po glavama njihovih saučesnika“,
I čvaraka.. I tako to...

"Universal truth is not measured in mass appeal"
shaby
shaby

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Yehudi Wed 18 Nov - 20:31

AlfaOmega wrote:
Yehudi wrote:Šta košta da košta, isplati se.
Sve što nije iz tvog džepa se isplati

Rado ću donirati 100 Eura. Stvarno.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Wed 18 Nov - 23:18

Putin on terrorism: ‘To forgive them is up to God, but to send them to him is up to me’

Known for his hardline stance and strong public remarks, Russian President Vladimir Putin’s latest quotable quote has been making the rounds on social media.
A tweet by Ms Remi Maalouf, a news anchor with television channel Russia Today, highlights Mr Putin’s colourful take on terrorism: “To forgive them is up to God, but to send them to him is up to me.”
In the wake of the Paris terrorist attacks on Nov 13 which killed at least 129 people, Russia and France agreed to coordinate their military and security services against Islamic State in Iraq and Syria (ISIS) militants in Syria.
Mr Putin, speaking to his top military officials, had vowed merciless retaliation for the attacks, as warplanes from both countries unleashed bombs on the ISIS stronghold of Raqa earlier this week.
“It’s necessary to establish direct contact with the French and work with them as allies,” he said.
The urgency of the unusual alliance was also due to Tuesday’s revelation that ISIS was responsible for planting a homemade bomb that ripped apart a Russian passenger jet over Egypt on Oct 31.
That incident claimed the lives of all 224 passengers on board, most of whom were Russians returning home from a vacation.
Mr Putin responded by saying it was one of the bloodiest acts in modern Russian history, vowing that the effort to bring ISIS to justice would be relentless.
“We will search for them everywhere wherever they are hiding. We will find them anywhere on the planet and punish them,” he added

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest Wed 18 Nov - 23:19

sto je ono Putin rekao turskom ambasadoru? da poruci smom diktatorskom predsjedniku da ce od sirije napraviti Stalingrad??... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Thu 19 Nov - 0:00

bogomdani wrote:sto je ono Putin rekao turskom ambasadoru? da poruci smom diktatorskom predsjedniku da ce od sirije napraviti Stalingrad??... jocolor
nadrkali su putina al onako,  do sad je nekako igrao u rukavicama al sve mi se cini da ce pocet lijepit samarcine

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 Nov - 0:08

Leviathan2 wrote:
bogomdani wrote:sto je ono Putin rekao turskom ambasadoru? da poruci smom diktatorskom predsjedniku da ce od sirije napraviti Stalingrad??... jocolor
nadrkali su putina al onako,  do sad je nekako igrao u rukavicama al sve mi se cini da ce pocet lijepit samarcine
E upravo tako..zato su Turska i USA dogovorili prekid opskrpe ISIS-a iz Turske..Da nije tako ,Rusija bi oplela i po Turskoj.. :20
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Thu 19 Nov - 0:15

bogomdani wrote:
Leviathan2 wrote:
E upravo tako..zato su Turska i USA dogovorili prekid opskrpe ISIS-a iz Turske..Da nije tako ,Rusija bi oplela i po Turskoj.. :20
ma ovako i onako ce rusija oplesti po turskoj, ne zbog sirije, ja mislim da putin oce yebat majku erdoganu, sve nest fino a svaki malo ga nagazi di boli, a najvise ga boli sto assad nece otici  i ne smije udarit vojskom na siriju i to zbog rusa, vec mu je putin jednom priprijetio, al zanimljivo ce bit kad oplete po turskoj, u dva dana turska razgromljena

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by epikur37 Thu 19 Nov - 0:16

Leviathan2 wrote:
bogomdani wrote:
Leviathan2 wrote:
ma ovako i onako ce rusija oplesti po turskoj, ne zbog sirije, ja mislim da putin oce yebat majku erdoganu, sve nest fino a svaki malo ga nagazi di boli, a najvise ga boli sto assad nece otici  i ne smije udarit vojskom na siriju i to zbog rusa, vec mu je putin jednom priprijetio, al zanimljivo ce bit kad oplete po turskoj, u dva dana turska razgromljena

Bilo bi sjajno skršiti Tursku .... Putin bi se time upisao u povijest u rang Aleksandra Makedonskog, Atile i najvećih općenito.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 Nov - 0:18

Leviathan2 wrote:
bogomdani wrote:
Leviathan2 wrote:
Ebi ga,sve stoji... Hvala Bogu na Putinu i Rusiji..tko zna kako bi sve zavrsilo da njih nema..Jedini izgleda na svijetu sposobni nes konkretno i bez fige iza ledja,napravit...

Amerofilli na aparatima..uz masazu prostate... lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics
» Sirija
» Sirija