Sirija
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Sirija
Na HTV nikakve vijesti o velikim uspjesima rusa,SAA i šija
stenjalica- Posts : 791
2015-10-18
Interesantan trend, zar ne.
Aodmah se prenese vijest da su Ameri bacili jednu bombu i -MOŽDA-
ubili svoga - Jihadi Johna - ..........A komedije i gotovo.
Aodmah se prenese vijest da su Ameri bacili jednu bombu i -MOŽDA-
ubili svoga - Jihadi Johna - ..........A komedije i gotovo.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Panika u turskoj, uncle Sam na skoro cijanidu :D
http://www.advance.hr/vijesti/turska-ponovno-razmatra-invaziju-sirije-zele-uci-s-oko-11-000-vojnika-na-sjever-zemlje/
http://www.advance.hr/vijesti/visoka-americka-duznosnica-trebaju-nam-kopnene-snage-u-siriji-kako-bi-mogli-okupirati-i-upravljati-dijelovima-zemlje/
Obruč se steže, još malo pa kozojebi skroz u okruženju na sjeveru.
http://www.advance.hr/vijesti/turska-ponovno-razmatra-invaziju-sirije-zele-uci-s-oko-11-000-vojnika-na-sjever-zemlje/
http://www.advance.hr/vijesti/visoka-americka-duznosnica-trebaju-nam-kopnene-snage-u-siriji-kako-bi-mogli-okupirati-i-upravljati-dijelovima-zemlje/
Obruč se steže, još malo pa kozojebi skroz u okruženju na sjeveru.
Guest- Guest
Kod Homsa su isto skroz pukli, pitanje dana, na jugu su ih stisli i gube polako.
Guest- Guest
Sinđar oslobođen, jako dobra vijest, ali o tome da je kod Aleppa bežanija nema ništa. ono netko nacrta stanje na kartii, a karta već zastarila. Tako i ona zadnja karta koju sam stavio je već promjenjena.stenjalica wrote:Na HTV nikakve vijesti o velikim uspjesima rusa,SAA i šija
McCain na aparatima :))
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:Redosljed ne ide dobro... Lako se skuži...mutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:Pomalo...red wolf wrote:Također su Assadove snage oslobodile Tal Mamou i Aziziyah...
gradovi padaju iz sata u sat... ja kokice...
Vesna pusić na cukru i vodi
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Di je onaj šta govori kako -isis- napreduje od kako su
Rusi počeli akciju prije misec dana.
A od Amera ni kurca koristi u roku godinu dana.
2014-04-20
to je osvojeni teritorij na račun FSA, .. što se tiče Amera, oni su zajedno sa Kurdima ISISu maznili 10% sirije, cijelu sjevernu siriju su maznuli ISISU i dali Kurdima.
ISIS je od Rusa/SAA izgubio jedinu bitku za zračnu luku, unatoč tome ISIS je i dalje nakon misec ipo dana bombardiranja teritorijalno u plusu u Siriji..
Tek sada ponovo gube rat, jer Kurdi+FSA krenuli u ofanzivu idu im presječi državu na dva dijela.
Rusi i SAA dalje uglavnom ne diraju ISIS, deblokirali bazu, i tu su stali... kod Plamire ništa se ne događa..
Neki zbog toga optužuju da su Rusija/Assad u savezu sa ISISom
ISIS je od Rusa/SAA izgubio jedinu bitku za zračnu luku, unatoč tome ISIS je i dalje nakon misec ipo dana bombardiranja teritorijalno u plusu u Siriji..
Tek sada ponovo gube rat, jer Kurdi+FSA krenuli u ofanzivu idu im presječi državu na dva dijela.
Rusi i SAA dalje uglavnom ne diraju ISIS, deblokirali bazu, i tu su stali... kod Plamire ništa se ne događa..
Neki zbog toga optužuju da su Rusija/Assad u savezu sa ISISom
Guest- Guest
pa zašto bi ih dirali kad su oni ionako strano tijelo u siriji...... logičnije je prvo sjebati al nusru i fsa, a onda na kraju riješiti isis, tj ono što ostane od njih nakon što ih kurdi razbucaju... na kraju će ionako ako sve bude išlo u skladu sa ruskom strategijom, ameri spušiti.... pa sami su jučer mislim izjavili da im na terenu fali jedna divizija koju su propustili razmjestiti... aludirajući na trošenje vremena na organiziranje i ustrojavanje dviju brigada oporbenjaka.... tu se više neda ništa napraviti.... rus im neće dozvoliti razmještaj vojske sad kad je kompletirao nadzor zračnog prostora.... vrlo vjerojatno da će amer pokušati naguziti turke ali mislim da rus neće imati pardona.....
2015-08-08
pa to je istina, i neman ništa protiv toga, ali zašto svi lažu, tipa Rusi se bore protiv ISISa, Rusi nanjeli gubitke ISISu, onda evo yehudi gore stavlja mapu gdje je SAA osvojila teritorij na račun FSA, i govori evo tko govori da SAA ne pobjeđuje ISIS, a stavlja mapu od FSA teritorija. neznam koga se pokušava napraviti glupim na forumu
To što si rekao je ispravno, ali neka onda ljudi tako i pričaju.
Čak i Lavrovu utekla izjava prije 2-3 dana , da im je ISIS tek treći na listi prioriteta u Siriji.
Neka ekipa i svi tako se počnu ponašati i amen.
Inače Rusi su dobili "medijski rat", jer su prodali svima priču da oni idu poraziti ISIS, ja sam nakon tjedan skužio da ovi uopće ne diraju ISIS, a nakon prvih mjesec dana bombardiranja ISISa, ISIS čak i proširio teritorij..
Inače pravo klanje sa FSA tek predstoji, ovi dnevno objave nekoliko video klipova gdje uništavaju tenk/oklopna vozila/grupe vojnika itd.. vidim kod Alepa su ostvarili napredak u okolici grada, dakle idu na neko okruživanje, a u Latakiji nisu ostvarili nikakav napredak, a kod Hame su nakon prvih osvojenih gradova i sela, mislim da su do-danas više manje sve izgubili..
ISIS inače više nije nikakav faktor, ima pola godine se govori da je ISIS srednjoročno gotov.. FSA/Kurdi su su ih gnječili u Siriji(dapače Rusi su usporili proces) a u Iraku - Iračani..
ISIS je gotov, ironično ali Rusi su ISISu dali par mjeseci extra života..
To što si rekao je ispravno, ali neka onda ljudi tako i pričaju.
Čak i Lavrovu utekla izjava prije 2-3 dana , da im je ISIS tek treći na listi prioriteta u Siriji.
Neka ekipa i svi tako se počnu ponašati i amen.
Inače Rusi su dobili "medijski rat", jer su prodali svima priču da oni idu poraziti ISIS, ja sam nakon tjedan skužio da ovi uopće ne diraju ISIS, a nakon prvih mjesec dana bombardiranja ISISa, ISIS čak i proširio teritorij..
Inače pravo klanje sa FSA tek predstoji, ovi dnevno objave nekoliko video klipova gdje uništavaju tenk/oklopna vozila/grupe vojnika itd.. vidim kod Alepa su ostvarili napredak u okolici grada, dakle idu na neko okruživanje, a u Latakiji nisu ostvarili nikakav napredak, a kod Hame su nakon prvih osvojenih gradova i sela, mislim da su do-danas više manje sve izgubili..
ISIS inače više nije nikakav faktor, ima pola godine se govori da je ISIS srednjoročno gotov.. FSA/Kurdi su su ih gnječili u Siriji(dapače Rusi su usporili proces) a u Iraku - Iračani..
ISIS je gotov, ironično ali Rusi su ISISu dali par mjeseci extra života..
Guest- Guest
pa to je istina samo vremenski pomaknuta... isis zasigurno nije nikakav saveznik rusiji samo još nije na redu da zagrize pijesak.... ali bez brige sasvim sigurno da hoće. a rusima super ako će oni morati manje rmpati...
2015-08-08
bogomdani wrote:vjetar piri...Rusija se širi..
yoda na aparatima, opet je fulao :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mada mi se čini da se ruskim pilotima počelo sviđati to bombanje... jebiga kako god to nekom bedasto zvučalo ali oni odozgor trenutno stvarno uživaju dok ove dolje rokaju....
2015-08-08
@PetoLucem here's the gif. #Aleppo #Syria
Gif - o oslobadjnjima oko Alepa.
Gif - o oslobadjnjima oko Alepa.
2014-04-20
no,sad opet bude rekao da mu potrazimo post gdje je to tvrdio...epikur37 wrote:bogomdani wrote:vjetar piri...Rusija se širi..
yoda na aparatima, opet je fulao :D
Guest- Guest
inače primjetio sam da 90% forumaša ili spominje mene ili marcela? čemu to ja sam simpatična osoba
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:mada mi se čini da se ruskim pilotima počelo sviđati to bombanje... jebiga kako god to nekom bedasto zvučalo ali oni odozgor trenutno stvarno uživaju dok ove dolje rokaju....
A tko nebi uživao ?
2014-04-20
ti si simpatican..zato ti i stavljamo slike svako malo goruceg tenka...neoliberalni_placenik wrote:inače primjetio sam da 90% forumaša ili spominje mene ili marcela? čemu to ja sam simpatična osoba
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50