Sirija
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Sirija
i ti si bio sretan kad je preko brda zakmečalo, jebiga to je tako... i meni je bilo drago kad je topovnjača doletjela koritom kupe pa oprala po slatini od kud su pak nas prali... a pošto se ne radi o igrici, jebiga ulog se zna koji je....Yehudi wrote:michaellcmacha wrote:mada mi se čini da se ruskim pilotima počelo sviđati to bombanje... jebiga kako god to nekom bedasto zvučalo ali oni odozgor trenutno stvarno uživaju dok ove dolje rokaju....
A tko nebi uživao ?
2015-08-08
Kuweirs baza - Nevjerojatno zvuči da je njih 360 obranilo ovu
bazu pune 2.5 god.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
jer si heroj obrane katolicizma kao i marraccelussneoliberalni_placenik wrote:inače primjetio sam da 90% forumaša ili spominje mene ili marcela? čemu to ja sam simpatična osoba
stenjalica-
2015-10-18
41 tona čistog posla za CIOSbogomdani wrote:vid divote yoda...
stenjalica-
2015-10-18
sutran novi pomak za 20x10 km uz minimalne gubitkr,izgleda da gonjenje počimljeYehudi wrote:Crni -petak 13- za -isis- i sl. bande.
stenjalica-
2015-10-18
hoces reci da rusi ne bombardiraju isisovce, ????????????????????, Daj okani se bunike, pa ko ih bombardira u palmiri i u deir zoru, nemaju rusi 200 aviona dole nego 20, ne stignu pokrit ni tekuci front oko alepa i hame a kamoli da jos idu naganjavat isil po vukojebinama, kad dojde isil na red onda je dosao na red i dobit ce svoju porciju, kako smo prije raspravili, opasniji su al nusra i ostali umjereni glavosjeci jer su bolje naoruzani od isisa i imaju i vecu bazu u ljudstvu plus sponzoriranje turske i izraela na golanu i da ne pricamo i kataru amerima francuzima saudima, mada su saudi podjeljeni i na isis i nusru, moja logika je , oderi onog ko je blize i ko ti se cini opasnijim, usput ce kurdi malo sjebat isis, malo brko u deir zoru i malo sirijska armija, na kraju ce isis da se urusi sam od sebe, a ta tvoja takozvana fsa je fantomska vojska koja rastura isis po tvojim pricama naveliko, cudi me da ima isisovaca jos zivijehneoliberalni_placenik wrote: ali zašto svi lažu, tipa Rusi se bore protiv ISISa, Rusi nanjeli gubitke ISISu,
Last edited by Leviathan2 on 13/11/2015, 23:39; edited 1 time in total
citao sam negdje da u stvari dole dolaze diplomci, ono, odradi 50 polijetanja i dobije diplomu pa tutanj rusija a dolaze drugi, nesto kao trening zonamichaellcmacha wrote:mada mi se čini da se ruskim pilotima počelo sviđati to bombanje... jebiga kako god to nekom bedasto zvučalo ali oni odozgor trenutno stvarno uživaju dok ove dolje rokaju....
daj mi neko objasni ovu rečenicu. Plaćam piće i čorba s rebarca suvaLeviathan2 wrote:nemaju rusi 20 aviona dole nego 20,
udba- Posts : 4945
2015-11-10
hvala na skretanju paznje, :D, ja bih trebao platit pice, eo ispravljeno, falila jedna nula na prvom brojuudba wrote:daj mi neko objasni ovu rečenicu. Plaćam piće i čorba s rebarca suvaLeviathan2 wrote:nemaju rusi 20 aviona dole nego 20,
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
hvala brate, već sam mislio da sam poludeo od ove brlje šta ju žderem pre spavanjeLeviathan2 wrote:hvala na skretanju paznje, :D, ja bih trebao platit pice, eo ispravljeno, falila jedna nula na prvom brojuudba wrote:daj mi neko objasni ovu rečenicu. Plaćam piće i čorba s rebarca suvaLeviathan2 wrote:nemaju rusi 20 aviona dole nego 20,
dis od brlje poludit, ja se brljom lijecim :face:udba wrote:hvala brate, već sam mislio da sam poludeo od ove brlje šta ju žderem pre spavanjeLeviathan2 wrote:hvala na skretanju paznje, :D, ja bih trebao platit pice, eo ispravljeno, falila jedna nula na prvom brojuudba wrote:daj mi neko objasni ovu rečenicu. Plaćam piće i čorba s rebarca suvaLeviathan2 wrote:nemaju rusi 20 aviona dole nego 20,
imam neku s medom unutra i vanila šećerom, alkohola oko 20% i primećujem da me to trezni, čim više pijem to sam budniji i pametniji, i refleksi bolji, eo, sad bi mogo da vozim kolaLeviathan2 wrote:dis od brlje poludit, ja se brljom lijecim :face:udba wrote:hvala brate, već sam mislio da sam poludeo od ove brlje šta ju žderem pre spavanjeLeviathan2 wrote:hvala na skretanju paznje, :D, ja bih trebao platit pice, eo ispravljeno, falila jedna nula na prvom brojuudba wrote:daj mi neko objasni ovu rečenicu. Plaćam piće i čorba s rebarca suvaLeviathan2 wrote:nemaju rusi 20 aviona dole nego 20,
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Omiljena destinacija. Kao i Španjolska 1938.maggie13 wrote:Evo,i u Parizu vikali Sirija..nesto mlogo popularna u zadnje vrijeme :(
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Koji je sad grad na redu?
To zna samo Qasim S. Možda jedino još zna i WolfiAlfaOmega wrote:Koji je sad grad na redu?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Page 13 of 50