KARAMARKO IZJURIO IZ STRANKE 'U Hrvatskoj su teška vremena, nije sada vrijeme za slavlje'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: KARAMARKO IZJURIO IZ STRANKE 'U Hrvatskoj su teška vremena, nije sada vrijeme za slavlje'
Ma nešto mu čudno zamirisala pobjednička zdravica :D
Guest- Guest
Re: KARAMARKO IZJURIO IZ STRANKE 'U Hrvatskoj su teška vremena, nije sada vrijeme za slavlje'
Možda. Meni prvo što pada na pamet kad vidim tvoj avatar je da maknem taj čuperak i nježno te poljubim u vrat. Eto šta ti meni radiš. Aj miči taj avatar.Eva wrote:Izgled varamarcus-t wrote:A ne mogu si pomoći kad ti vidim to slatko i milo lice na avataru.Eva wrote:Baš si drag! A i uporan. Svaka čast
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Jesi naporan čovjek...marcus-t wrote:Možda. Meni prvo što pada na pamet kad vidim tvoj avatar je da maknem taj čuperak i nježno te poljubim u vrat. Eto šta ti meni radiš. Aj miči taj avatar.Eva wrote:Izgled varamarcus-t wrote:A ne mogu si pomoći kad ti vidim to slatko i milo lice na avataru.Eva wrote:Baš si drag! A i uporan. Svaka čast
Guest- Guest
Šta se ti petljaš u našu ljubav? Zavist?Starhemberg wrote:Jesi naporan čovjek...marcus-t wrote:Možda. Meni prvo što pada na pamet kad vidim tvoj avatar je da maknem taj čuperak i nježno te poljubim u vrat. Eto šta ti meni radiš. Aj miči taj avatar.Eva wrote:Izgled varamarcus-t wrote:A ne mogu si pomoći kad ti vidim to slatko i milo lice na avataru.Eva wrote:Baš si drag! A i uporan. Svaka čast
2015-10-07
Joj koji si ti maher. Koliko imaš komada na lageru? Padaju žene na romantiku. Znaš znanje.marcus-t wrote:Možda. Meni prvo što pada na pamet kad vidim tvoj avatar je da maknem taj čuperak i nježno te poljubim u vrat. Eto šta ti meni radiš. Aj miči taj avatar.Eva wrote:Izgled varamarcus-t wrote:A ne mogu si pomoći kad ti vidim to slatko i milo lice na avataru.Eva wrote:Baš si drag! A i uporan. Svaka čast
Guest- Guest
Ma nisam. Takav sam samo prema tebi.Eva wrote:Joj koji si ti maher. Koliko imaš komada na lageru? Padaju žene na romantiku. Znaš znanje.marcus-t wrote:Možda. Meni prvo što pada na pamet kad vidim tvoj avatar je da maknem taj čuperak i nježno te poljubim u vrat. Eto šta ti meni radiš. Aj miči taj avatar.Eva wrote:Izgled varamarcus-t wrote:A ne mogu si pomoći kad ti vidim to slatko i milo lice na avataru.Eva wrote:Baš si drag! A i uporan. Svaka čast
2015-10-07
Hehe, nisi, nisi. Ma neka, vježbaj ti samo.
Guest- Guest
Ma kad ti kažem. Vjeruj ako hoćeš.Eva wrote:Hehe, nisi, nisi. Ma neka, vježbaj ti samo.
2015-10-07
Pa nećemo ženit, slobodno ti šaraj
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
» Mediji : Dolaze teška vremena za Erdogana pri vladavini Joe Bidena
» Vučić zabrinut: dolaze teška vremena za Srbe zapadno od Drine
» "s vremena na vrijeme"...
» Kritika Marka Veselice Karamarku:Karamarko nije čovjek-vođa i nije za šefa HDZ-a
» Mediji : Dolaze teška vremena za Erdogana pri vladavini Joe Bidena
» Vučić zabrinut: dolaze teška vremena za Srbe zapadno od Drine
» "s vremena na vrijeme"...
» Kritika Marka Veselice Karamarku:Karamarko nije čovjek-vođa i nije za šefa HDZ-a
Page 3 of 3