Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
Nek se talasa, no sa HDZom smo barem imali nadu u lustraciju a sad prati ko će to zaustaviti pa ćeš znati odakle vjetar puše.Riplex wrote:tre911 wrote:Taman po mjeri epija :DDvuksadinare wrote:Moze biti ali prgomet ti je strogo protiv trecegepikur37 wrote:HDZ na aparatima.
HDZ i Ivan Šuker na listi za dijasporu? hahaha Pa ja ne znam jel taj čovik došo u Livno 2 puta. No sigurno je da će Mesićev mali biti borben za Hrvate...e moj narode
Guest- Guest
Samolustraciju? Prazni govori.tre911 wrote:Nek se talasa, no sa HDZom smo barem imali nadu u lustraciju a sad prati ko će to zaustaviti pa ćeš znati odakle vjetar puše.Riplex wrote:tre911 wrote:Taman po mjeri epija :DDvuksadinare wrote:Moze biti ali prgomet ti je strogo protiv trecegepikur37 wrote:HDZ na aparatima.
HDZ i Ivan Šuker na listi za dijasporu? hahaha Pa ja ne znam jel taj čovik došo u Livno 2 puta. No sigurno je da će Mesićev mali biti borben za Hrvate...e moj narode
Guest- Guest
Sta veli Markicka o obitelji i pederima ..danas ? Šuti ko čkapimarcellus wrote:Eva wrote:Krčkanje uhljeba na laganoj vatrici.
taman posla svi ostaju samo još dolaze i ovi "katolici i hrvati" koji idu na misu i zagovaraju peder brak
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
tre911 wrote:Nek se talasa, no sa HDZom smo barem imali nadu u lustraciju a sad prati ko će to zaustaviti pa ćeš znati odakle vjetar puše.Riplex wrote:tre911 wrote:Taman po mjeri epija :DDvuksadinare wrote:Moze biti ali prgomet ti je strogo protiv trecegepikur37 wrote:HDZ na aparatima.
Ne razumim? Sami sebe će poizbacivati iz politik i javni funkcija? Ma nema šanse da im povirujem. A kada su tolike priče o ljubavi prema Hrvatima u BiH, fino pogledajte kako vedre i oblači taj isti HDZ dole i šta rade ljudima. Pa ćemo vidit di stojimo.
Pokušaj je pokušaj, no evo pratićemo svi zajedno ko će zaustaviti deložaciju mesića iz ureda bivšeg predsjednika i ko će zaustaviti lustraciju (ono što je HDZ najavio). Mislim da će svima biti jasno ko vuče konce i koja je agenda svega. No kako rekoh nek se talasa pa će sve polako dolaziti na svoje. Već su sad Božu gurnuli u zapećak i traže premjersko mjesto za prgometa a ne za njega kao vođu te ekipe.Starhemberg wrote:Samolustraciju? Prazni govori.tre911 wrote:Nek se talasa, no sa HDZom smo barem imali nadu u lustraciju a sad prati ko će to zaustaviti pa ćeš znati odakle vjetar puše.Riplex wrote:tre911 wrote:Taman po mjeri epija :DDvuksadinare wrote:Moze biti ali prgomet ti je strogo protiv trecegepikur37 wrote:HDZ na aparatima.
Slično je i u HDSSBu, gurnuli malog vulina u 5 izbornu jedinicu a sebi osigurali mandate u 4 izbornoj a zna se da bi mali prošao u 4 a da u 5 nema baš neku šansu ali na papiru je Vulin gazda a ne glavaš i šišljaga :D
Guest- Guest
Pa eto to su obećali oko lustracije pa će se vidjeti. što se tiče Hrvata u BiH tu jeste katastrofa i znaš i sam da sam uvijek za veću sinergiju u svakom pogledu između RH i Hrvata izvan nje a zašto je to ovako nebi znao reći osim da se gotovo svi manje ili viiše isto ponašaju.Riplex wrote:tre911 wrote:Nek se talasa, no sa HDZom smo barem imali nadu u lustraciju a sad prati ko će to zaustaviti pa ćeš znati odakle vjetar puše.Riplex wrote:tre911 wrote:Taman po mjeri epija :DDvuksadinare wrote:Moze biti ali prgomet ti je strogo protiv trecegepikur37 wrote:HDZ na aparatima.
Ne razumim? Sami sebe će poizbacivati iz politik i javni funkcija? Ma nema šanse da im povirujem. A kada su tolike priče o ljubavi prema Hrvatima u BiH, fino pogledajte kako vedre i oblači taj isti HDZ dole i šta rade ljudima. Pa ćemo vidit di stojimo.
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa eto to su obećali oko lustracije pa će se vidjeti. što se tiče Hrvata u BiH tu jeste katastrofa i znaš i sam da sam uvijek za veću sinergiju u svakom pogledu između RH i Hrvata izvan nje a zašto je to ovako nebi znao reći osim da se gotovo svi manje ili viiše isto ponašaju.Riplex wrote:tre911 wrote:Nek se talasa, no sa HDZom smo barem imali nadu u lustraciju a sad prati ko će to zaustaviti pa ćeš znati odakle vjetar puše.Riplex wrote:tre911 wrote:Taman po mjeri epija :DDvuksadinare wrote:Moze biti ali prgomet ti je strogo protiv trecegepikur37 wrote:HDZ na aparatima.
Znam da jesi, zato ne kontam kako dati povjerenje HDZ koju je motku sjebo više puta. I ne samo oko BiH, Slavonija je isto prošla kako je prošla, žali Bože ljudi i godina.
Ma kakav Vulin, pa zna se tko je gazda...on je bio samo prijelazni upravitelj, figura...tre911 wrote:Pokušaj je pokušaj, no evo pratićemo svi zajedno ko će zaustaviti deložaciju mesića iz ureda bivšeg predsjednika i ko će zaustaviti lustraciju (ono što je HDZ najavio). Mislim da će svima biti jasno ko vuče konce i koja je agenda svega. No kako rekoh nek se talasa pa će sve polako dolaziti na svoje. Već su sad Božu gurnuli u zapećak i traže premjersko mjesto za prgometa a ne za njega kao vođu te ekipe.Starhemberg wrote:Samolustraciju? Prazni govori.tre911 wrote:Nek se talasa, no sa HDZom smo barem imali nadu u lustraciju a sad prati ko će to zaustaviti pa ćeš znati odakle vjetar puše.Riplex wrote:tre911 wrote:Taman po mjeri epija :DDvuksadinare wrote:Moze biti ali prgomet ti je strogo protiv trecegepikur37 wrote:HDZ na aparatima.
Slično je i u HDSSBu, gurnuli malog vulina u 5 izbornu jedinicu a sebi osigurali mandate u 4 izbornoj a zna se da bi mali prošao u 4 a da u 5 nema baš neku šansu ali na papiru je Vulin gazda a ne glavaš i šišljaga :D
Guest- Guest
Jebiga tako je na papiru a kako stvari stoju i u mostu će se pokazati da je Božo na papiru gazda a u stvarnosti neko drugi.Starhemberg wrote:Ma kakav Vulin, pa zna se tko je gazda...on je bio samo prijelazni upravitelj, figura...tre911 wrote:Pokušaj je pokušaj, no evo pratićemo svi zajedno ko će zaustaviti deložaciju mesića iz ureda bivšeg predsjednika i ko će zaustaviti lustraciju (ono što je HDZ najavio). Mislim da će svima biti jasno ko vuče konce i koja je agenda svega. No kako rekoh nek se talasa pa će sve polako dolaziti na svoje. Već su sad Božu gurnuli u zapećak i traže premjersko mjesto za prgometa a ne za njega kao vođu te ekipe.Starhemberg wrote:Samolustraciju? Prazni govori.tre911 wrote:Nek se talasa, no sa HDZom smo barem imali nadu u lustraciju a sad prati ko će to zaustaviti pa ćeš znati odakle vjetar puše.Riplex wrote:tre911 wrote:Taman po mjeri epija :DDvuksadinare wrote:Moze biti ali prgomet ti je strogo protiv trecegepikur37 wrote:HDZ na aparatima.
Guest- Guest
Eva wrote:Kao i HDZ. Umjesto Jace dobili Mesićevog špijuna.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Da, ješka, ali svi su malom dali glas a ne ovoj komunjaru prgometu pusicu.
Ma hajde, pa tako su glasali i za Piculu a dobili ženu od Jakovine. SDP zna kako se to radi.
da prgometa pa nije tajna ko ga je financirao, vječni doživotni
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Starhemberg wrote:
Ma kakav Vulin, pa zna se tko je gazda...on je bio samo prijelazni upravitelj, figura...
Kao što je i Milanović pavićeva i ekipe marioneta, uostalom, i kao što je božo hrvat i katolik cover za udbašku bratiju financiranu od iste ekipe, ma milina mi je vidit glavaša pupija i milanovića sve na istoj hrpi, ujkani čede i partizani, pravo bratstvo i jedinstvo... nabijem jedne i druge i treće... da se poslužim petrininim riječnikom
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
A za kaj si tak nervozan Marci ?marcellus wrote:Starhemberg wrote:
Ma kakav Vulin, pa zna se tko je gazda...on je bio samo prijelazni upravitelj, figura...
Kao što je i Milanović pavićeva i ekipe marioneta, uostalom, i kao što je božo hrvat i katolik cover za udbašku bratiju financiranu od iste ekipe, ma milina mi je vidit glavaša pupija i milanovića sve na istoj hrpi, ujkani čede i partizani, pravo bratstvo i jedinstvo... nabijem jedne i druge i treće... da se poslužim petrininim riječnikom
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
reci ti meni kako ti kao antifašista gledaš na to da su se vama četnicima antifašistima i partizanima antifašistima sada pridružili i ustaše antifašisti, glavaševi? Hoćete li biti tolerantni kao pravi antifašisti i primiti ih u svoje redove, ili...
Pa sad,to je vrlo teško pitanje,prvo bih se konzultovo' s jastrebom i Sorom,pa onda odgovorio.marcellus wrote:reci ti meni kako ti kao antifašista gledaš na to da su se vama četnicima antifašistima i partizanima antifašistima sada pridružili i ustaše antifašisti, glavaševi? Hoćete li biti tolerantni kao pravi antifašisti i primiti ih u svoje redove, ili...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» prgomet
» Drago Prgomet:MOST će ići sa HDZ-om'
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
» prgomet
» Drago Prgomet:MOST će ići sa HDZ-om'
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
Page 3 of 3