Lazanski:Ako Albanci dobiju americko oruzje u velikom smo problemu...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Lazanski:Ako Albanci dobiju americko oruzje u velikom smo problemu...
https://informer.rs/vesti/politika/452696/video-siptari-zveckaju-oruzjem-lazanski-pristina-strahu-srpskih-tenkova-ako-amerika-isporuci-naoruzanje-tzv-kosovu-velikom-smo-problemu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Lazanski:Ako Albanci dobiju americko oruzje u velikom smo problemu...
znam..vi bi da su svi gloloruki onda pobeđujete..i onda ako...
2015-09-08
lazo ostavi se ti i drugovi bolje ratnih fantazija...nije to za vas...jos da te rus cuje sto si rekao...nista vise od oruzja
2015-09-08
Japan:'Vi jaja ovde jaja tamo a gde su jaja dole'
2015-09-08
Lazanski se pravi lud.vuksadinare wrote:znam..vi bi da su svi gloloruki onda pobeđujete..i onda ako...
Srbi su od Rusa dobili svega. Presretače,avione,raketne sustave...
Srbi će vrartiti Kosovo,ma koliko to smetalo nekoga.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to, za kosovo, ne znam
nama nije problem
siptarsko oruzje
nama nije problem
siptarsko oruzje
Guest- Guest
mislis da se pravi lud?..moze biti..ali on je obicni hvalisavac ali i covjek koji zna nanjusiti nevolju...mada ga ja ne volim ali zna biti interesantno cak i realan..pa je nedavno stao u krsticevicevu korist tj pojasnio je tocno sto je krsticevic mislio kad ej spomenuo neku novu oluju ali ako se netko odluci napasti hrvatsku..jer su ovi debilni mediji to na svoj nacin prenjeli da krsticevic hoce oluju i u srbiji..jastreb wrote:Lazanski se pravi lud.vuksadinare wrote:znam..vi bi da su svi gloloruki onda pobeđujete..i onda ako...
2015-09-08
Ma kakva Hrvatska??? Ti bi opet rat u Hrvatskoj.vuksadinare wrote:
mislis da se pravi lud?..moze biti..ali on je obicni hvalisavac ali i covjek koji zna nanjusiti nevolju...mada ga ja ne volim ali zna biti interesantno cak i realan..pa je nedavno stao u krsticevicevu korist tj pojasnio je tocno sto je krsticevic mislio kad ej spomenuo neku novu oluju ali ako se netko odluci napasti hrvatsku..jer su ovi debilni mediji to na svoj nacin prenjeli da krsticevic hoce oluju i u srbiji..
Koliko ja čujem,na Kosovu se nešto sprema. A i ovo što Albanija masovno dijeli Albancima s Kosova i Makedonije pasoše,meni je čudno. A i ove vježbe po Srbiji koje izvode često sa Srbima,Rusi i Kinezi,ni to nije za ukras.
Izgleda da će svi Albanci konačno živjeti u jednoj državi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:znam..vi bi da su svi gloloruki onda pobeđujete..i onda ako...
bas su za zaljenje
nato je siptarima armija
Guest- Guest
jesi ti procitao moj post...?..tko ej spomenuo hravtsku ja sam napisoa samo da je lazanski rekao sto je krsticevic stvarno mislio pod pojmom bice nova oluja ako se tko usuidi hrvatsku napasti...jer su po obicaju srpski mediji mitizirali krsticevicevu izjavu...zato sam rekao da je lazanski hvalisavac ali da nekad iskoci iz krivine pa realno nesto kazejastreb wrote:Ma kakva Hrvatska??? Ti bi opet rat u Hrvatskoj.vuksadinare wrote:
mislis da se pravi lud?..moze biti..ali on je obicni hvalisavac ali i covjek koji zna nanjusiti nevolju...mada ga ja ne volim ali zna biti interesantno cak i realan..pa je nedavno stao u krsticevicevu korist tj pojasnio je tocno sto je krsticevic mislio kad ej spomenuo neku novu oluju ali ako se netko odluci napasti hrvatsku..jer su ovi debilni mediji to na svoj nacin prenjeli da krsticevic hoce oluju i u srbiji..
Koliko ja čujem,na Kosovu se nešto sprema. A i ovo što Albanija masovno dijeli Albancima s Kosova i Makedonije pasoše,meni je čudno. A i ove vježbe po Srbiji koje izvode često sa Srbima,Rusi i Kinezi,ni to nije za ukras.
Izgleda da će svi Albanci konačno živjeti u jednoj državi.
2015-09-08
vuksadinare wrote:znam..vi bi da su svi gloloruki onda pobeđujete..i onda ako...
Jebeš rat ako je protivnik ravnopravan i ima s čim uzvratiti
jastreb wrote:Lazanski se pravi lud.vuksadinare wrote:znam..vi bi da su svi gloloruki onda pobeđujete..i onda ako...
On je ludji od lazanskogtre wrote:jastreb wrote:Lazanski se pravi lud.vuksadinare wrote:znam..vi bi da su svi gloloruki onda pobeđujete..i onda ako...
2015-09-08
Nek budu sretni ako im i preševska doline ne isklizne iz ruku. Inače baš bi volio vidjeti taj fajt i pitam se koga bi srbende ovaj put okrivile za poraz. Ono u bosni su okrivili amere iako su im ameri spasili guzicu a sad ko zna koga bi još okrivili za batine od albanaca, vjerojatno ustaše iz Hrvatske i plaćenike iz ustaške emigracijevuksadinare wrote:On je ludji od lazanskogtre wrote:jastreb wrote:Lazanski se pravi lud.vuksadinare wrote:znam..vi bi da su svi gloloruki onda pobeđujete..i onda ako...
ako Hrvatska Bosnu vrati, ako ne... Ni njih sunce ogrijati necejastreb wrote:Lazanski se pravi lud.vuksadinare wrote:znam..vi bi da su svi gloloruki onda pobeđujete..i onda ako...
immortal-
2014-04-16
koga bi okrivili?..pa koga drugog nego nato,amere i mozda i nas...vidis da to lazanski govori..tre wrote:Nek budu sretni ako im i preševska doline ne isklizne iz ruku. Inače baš bi volio vidjeti taj fajt i pitam se koga bi srbende ovaj put okrivile za poraz. Ono u bosni su okrivili amere iako su im ameri spasili guzicu a sad ko zna koga bi još okrivili za batine od albanaca, vjerojatno ustaše iz Hrvatske i plaćenike iz ustaške emigracijevuksadinare wrote:On je ludji od lazanskogtre wrote:jastreb wrote:Lazanski se pravi lud.vuksadinare wrote:znam..vi bi da su svi gloloruki onda pobeđujete..i onda ako...
2015-09-08
vec unaprijed su arhivirali krivcevuksadinare wrote:koga bi okrivili?..pa koga drugog nego nato,amere i mozda i nas...vidis da to lazanski govori..tre wrote:Nek budu sretni ako im i preševska doline ne isklizne iz ruku. Inače baš bi volio vidjeti taj fajt i pitam se koga bi srbende ovaj put okrivile za poraz. Ono u bosni su okrivili amere iako su im ameri spasili guzicu a sad ko zna koga bi još okrivili za batine od albanaca, vjerojatno ustaše iz Hrvatske i plaćenike iz ustaške emigracijevuksadinare wrote:On je ludji od lazanskogtre wrote:jastreb wrote:
Lazanski se pravi lud.
2015-09-08
Majko mila... Ono, kad se beton liga kurobeca...vuksadinare wrote:vec unaprijed su arhivirali krivcevuksadinare wrote:koga bi okrivili?..pa koga drugog nego nato,amere i mozda i nas...vidis da to lazanski govori..tre wrote:Nek budu sretni ako im i preševska doline ne isklizne iz ruku. Inače baš bi volio vidjeti taj fajt i pitam se koga bi srbende ovaj put okrivile za poraz. Ono u bosni su okrivili amere iako su im ameri spasili guzicu a sad ko zna koga bi još okrivili za batine od albanaca, vjerojatno ustaše iz Hrvatske i plaćenike iz ustaške emigracijevuksadinare wrote:On je ludji od lazanskogtre wrote:
sto ti je cudno..pa ne kazem to je ovaj vec spomenuo u ovom intervjuu na krivu adresu saljes replikuStanojko wrote:Majko mila... Ono, kad se beton liga kurobeca...vuksadinare wrote:vec unaprijed su arhivirali krivcevuksadinare wrote:koga bi okrivili?..pa koga drugog nego nato,amere i mozda i nas...vidis da to lazanski govori..tre wrote:Nek budu sretni ako im i preševska doline ne isklizne iz ruku. Inače baš bi volio vidjeti taj fajt i pitam se koga bi srbende ovaj put okrivile za poraz. Ono u bosni su okrivili amere iako su im ameri spasili guzicu a sad ko zna koga bi još okrivili za batine od albanaca, vjerojatno ustaše iz Hrvatske i plaćenike iz ustaške emigracijevuksadinare wrote:
On je ludji od lazanskog
2015-09-08
Lazanski? Ne zajebavaj...
Similar topics
» Ugostitelji u velikom problemu : Napustilo nas je više od 11 tisuća konobara
» Informer (Vučićev) : HRVATI U VELIKOM PROBLEMU: Posle Istre i RIJEKA BI MOGLA DA POŽELI OTCEPLJENJE?!
» Američko nuklearno oružje u Turskoj sve nesigurnije
» Lazanski: Neutronsko oružje u Siriji
» Porošenko: "Američko oružje stiže uskoro, kroz koji tjedan"
» Informer (Vučićev) : HRVATI U VELIKOM PROBLEMU: Posle Istre i RIJEKA BI MOGLA DA POŽELI OTCEPLJENJE?!
» Američko nuklearno oružje u Turskoj sve nesigurnije
» Lazanski: Neutronsko oružje u Siriji
» Porošenko: "Američko oružje stiže uskoro, kroz koji tjedan"
Page 1 of 2