Srbi opet svojataju Teslu ...:)
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Srbi opet svojataju Teslu ...:)
U vašoj Wikipedii za Teslu kažete da je rođen u Austrougarskoj.dzango wrote:Jebala te Vikipedija. Sami Ameri kažu da je Tesla američko srpski naučnik ili američki naučnik srpskog porekla.Eroo wrote:Ne ide to "Srbin", ili bilo koji nacionalni predznaci, uz znanstvenike veličine Tesle.kaya wrote:Nemojte biti iskompleksirani kao komšije, tesla je srbin iz hrvatske. Ništa u tome nema strašno.
Nitko ne kaže da je Einstein Židov kad ga spominju, a puno ih ni ne zna čiji je bio.
Jebeni Balkan(lost in space) čak i u Wikipediji navodi da je Tesla rođen u Austrougarskoj.
I da, Tesla je bio hrvatski znanstvenik i izumitelj, a sve ostalo je povijest.
Zašto niste dosljedni pa napišete da je i Dositej Obradović rođen u Turskoj,
kao i većina vaših pisaca?...Dobro, znanstvenika baš i nemate.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
Pa kad su smiljani u austriji :), evo ja jucer baš prošla . Smiješno, hrvatski je naravno kad je iz hrvatske, al je isto tako srbin. Postojalo to tada ili nepostojalo, srbin je.Eroo wrote:Ček, ček, a kakve sve ovo ima veze s ministarstvom kulture u Beogradu?kaya wrote:Ovi nece priznati da je iz hrvatske nego amerike, austrougarske, marsa a ovi ovdje nece priznati da je srbin nego vlah, pravoslavac, hrvat. A lik srbin iz hrvatske, prosto ko pasulj.epikur37 wrote:ero pati od srba, pa mu nikako ne ide da je tesla srbin :p
a srbin 100%
Mislim, reći da HR otima Teslu je van svake pameti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Smiljani, gospić, brinje, janjče...austrija sve, guten tag pozdravljaju...:)nema, austrijanci od glave do pete...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Nemojte biti iskompleksirani kao komšije, tesla je srbin iz hrvatske. Ništa u tome nema strašno.
Ovo je jedino točno. Smatral se Srbinom, rođen je u Hrvatskoj, a gotovo sve što je napravil, napravil je u Americi (ponješto u Budimpešti i Parizu prije iseljenja). Jedini pozitivan pristup je da ga smatramo zajedničkim blagom Hrvatske (kao matične države), Srbije (kao nacionalne države) i Amerike (kao radne države) te zajednički promičemo njegov lik i djelo.
Proces integracije hrvatskih pravoslavacah u srbsku naciju je tada uznaprjedoval, njeki su takvo određenje prihvatili pod utjecajem Pravoslavne crkve, a njeki su se izjašnjavali kano Hrvati pravoslavne vjere. Proces je dovršen dvadesetih godinah 20. stoljeća i odonda su Hrvati pravoslavne vjere iznimka, velika manjina unutar pravoslavne skupine.kaya wrote:Pa kad su smiljani u austriji :), evo ja jucer baš prošla . Smiješno, hrvatski je naravno kad je iz hrvatske, al je isto tako srbin. Postojalo to tada ili nepostojalo, srbin je.Eroo wrote:Ček, ček, a kakve sve ovo ima veze s ministarstvom kulture u Beogradu?kaya wrote:Ovi nece priznati da je iz hrvatske nego amerike, austrougarske, marsa a ovi ovdje nece priznati da je srbin nego vlah, pravoslavac, hrvat. A lik srbin iz hrvatske, prosto ko pasulj.epikur37 wrote:ero pati od srba, pa mu nikako ne ide da je tesla srbin :p
a srbin 100%
Zato što je Dositej rođen u rumunskom delu Banatu u tadašnjem Austrijskom carstvu, kao što i piše na Vikipediji, jebem te nepismena.Eroo wrote:U vašoj Wikipedii za Teslu kažete da je rođen u Austrougarskoj.dzango wrote:Jebala te Vikipedija. Sami Ameri kažu da je Tesla američko srpski naučnik ili američki naučnik srpskog porekla.Eroo wrote:Ne ide to "Srbin", ili bilo koji nacionalni predznaci, uz znanstvenike veličine Tesle.kaya wrote:Nemojte biti iskompleksirani kao komšije, tesla je srbin iz hrvatske. Ništa u tome nema strašno.
Nitko ne kaže da je Einstein Židov kad ga spominju, a puno ih ni ne zna čiji je bio.
Jebeni Balkan(lost in space) čak i u Wikipediji navodi da je Tesla rođen u Austrougarskoj.
Nemamo obične naučnike već svetske genije poput Tesle, Pupina i Milankovića, koje vi nemate.
Žemska glavo, to mi je jasno i u tome i s tim nemam problema.kaya wrote:Pa kad su smiljani u austriji :), evo ja jucer baš prošla . Smiješno, hrvatski je naravno kad je iz hrvatske, al je isto tako srbin. Postojalo to tada ili nepostojalo, srbin je.Eroo wrote:Ček, ček, a kakve sve ovo ima veze s ministarstvom kulture u Beogradu?kaya wrote:Ovi nece priznati da je iz hrvatske nego amerike, austrougarske, marsa a ovi ovdje nece priznati da je srbin nego vlah, pravoslavac, hrvat. A lik srbin iz hrvatske, prosto ko pasulj.epikur37 wrote:ero pati od srba, pa mu nikako ne ide da je tesla srbin :p
a srbin 100%
Ja sam samo u naslovu promijenio "hrvatsko svojatanje" u "srpsko svojatanje" i tako doveo "problem" do apsurda.
Sam o Tesli ne razmišljam u njihovim kategorijama, to mi ne pada na pamet.
Tesla je srpće i dobro da je umro jer bi nam 90-tih jebo mamicu s svojim zrakama smrti i sl. sranjima.
Što bi mi točno imali od toga da je Tesla Hrvat? Tesla je Srbin i vidite kakvi su Srbi jadnici unatoč tome.
Što bi mi točno imali od toga da je Tesla Hrvat? Tesla je Srbin i vidite kakvi su Srbi jadnici unatoč tome.
Mislim da je i Pupin rođen u Hrvatskoj, a čini mi se i Milanković, kao i Mike (Milojko, što bi vi rekli) Vucelić.dzango wrote:Zato što je Dositej rođen u rumunskom delu Banatu u tadašnjem Austrijskom carstvu, kao što i piše na Vikipediji, jebem te nepismena.Eroo wrote:U vašoj Wikipedii za Teslu kažete da je rođen u Austrougarskoj.dzango wrote:Jebala te Vikipedija. Sami Ameri kažu da je Tesla američko srpski naučnik ili američki naučnik srpskog porekla.Eroo wrote:Ne ide to "Srbin", ili bilo koji nacionalni predznaci, uz znanstvenike veličine Tesle.kaya wrote:Nemojte biti iskompleksirani kao komšije, tesla je srbin iz hrvatske. Ništa u tome nema strašno.
Nemamo obične naučnike već svetske genije poput Tesle, Pupina i Milankovića, koje vi nemate.
Pupin je rođen u Idvoru a Milanković u Dalju, Austrijsko carstvo.Eroo wrote:Mislim da je i Pupin rođen u Hrvatskoj, a čini mi se i Milanković, kao i Mike (Milojko, što bi vi rekli) Vucelić.dzango wrote:Zato što je Dositej rođen u rumunskom delu Banatu u tadašnjem Austrijskom carstvu, kao što i piše na Vikipediji, jebem te nepismena.Eroo wrote:U vašoj Wikipedii za Teslu kažete da je rođen u Austrougarskoj.dzango wrote:Jebala te Vikipedija. Sami Ameri kažu da je Tesla američko srpski naučnik ili američki naučnik srpskog porekla.Eroo wrote:
Ne ide to "Srbin", ili bilo koji nacionalni predznaci, uz znanstvenike veličine Tesle.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
U pravu si. U svakom slučaju ni jedan, ni drugi ni treći se nije rodio u Srbiji. Imate li nekog rođenog u Srbiji, osim Tarabića?dzango wrote:Pupin je rođen u Idvoru a Milanković u Dalju, Austrijsko carstvo.Eroo wrote:Mislim da je i Pupin rođen u Hrvatskoj, a čini mi se i Milanković, kao i Mike (Milojko, što bi vi rekli) Vucelić.dzango wrote:Zato što je Dositej rođen u rumunskom delu Banatu u tadašnjem Austrijskom carstvu, kao što i piše na Vikipediji, jebem te nepismena.Eroo wrote:U vašoj Wikipedii za Teslu kažete da je rođen u Austrougarskoj.dzango wrote:
Jebala te Vikipedija. Sami Ameri kažu da je Tesla američko srpski naučnik ili američki naučnik srpskog porekla.
Imate li vi nekog rođenog u Hrvatskoj? Dobro, na tom nivou nemate, ali bar koji stepenik niže.Eroo wrote:U pravu si. U svakom slučaju ni jedan, ni drugi ni treći se nije rodio u Srbiji. Imate li nekog rođenog u Srbiji, osim Tarabića?dzango wrote:Pupin je rođen u Idvoru a Milanković u Dalju, Austrijsko carstvo.Eroo wrote:Mislim da je i Pupin rođen u Hrvatskoj, a čini mi se i Milanković, kao i Mike (Milojko, što bi vi rekli) Vucelić.dzango wrote:Zato što je Dositej rođen u rumunskom delu Banatu u tadašnjem Austrijskom carstvu, kao što i piše na Vikipediji, jebem te nepismena.Eroo wrote:
U vašoj Wikipedii za Teslu kažete da je rođen u Austrougarskoj.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
3 (tri) nobelovca, a vi? Iznad svih je, barem za mene, Ruđer Bošković. Najveći um onoga vremena u svijetu.dzango wrote:Imate li vi nekog rođenog u Hrvatskoj? Dobro, na tom nivou nemate, ali bar koji stepenik niže.Eroo wrote:U pravu si. U svakom slučaju ni jedan, ni drugi ni treći se nije rodio u Srbiji. Imate li nekog rođenog u Srbiji, osim Tarabića?dzango wrote:Pupin je rođen u Idvoru a Milanković u Dalju, Austrijsko carstvo.Eroo wrote:Mislim da je i Pupin rođen u Hrvatskoj, a čini mi se i Milanković, kao i Mike (Milojko, što bi vi rekli) Vucelić.dzango wrote:
Zato što je Dositej rođen u rumunskom delu Banatu u tadašnjem Austrijskom carstvu, kao što i piše na Vikipediji, jebem te nepismena.
Pravoslavni pop rekao da su pravoslavci srbi i eto srba van srbije mamicu vam lopovsku. Što je crnac iz afrike ako se krsti u SPCu? Kad to odgonetneš onda možda naletiš i na odgovor od kuda srbi u Hrvatskoj i općenito srbi izvan srbije bando lopovska.dzango wrote:Imate li vi nekog rođenog u Hrvatskoj? Dobro, na tom nivou nemate, ali bar koji stepenik niže.Eroo wrote:U pravu si. U svakom slučaju ni jedan, ni drugi ni treći se nije rodio u Srbiji. Imate li nekog rođenog u Srbiji, osim Tarabića?dzango wrote:Pupin je rođen u Idvoru a Milanković u Dalju, Austrijsko carstvo.Eroo wrote:Mislim da je i Pupin rođen u Hrvatskoj, a čini mi se i Milanković, kao i Mike (Milojko, što bi vi rekli) Vucelić.dzango wrote:
Zato što je Dositej rođen u rumunskom delu Banatu u tadašnjem Austrijskom carstvu, kao što i piše na Vikipediji, jebem te nepismena.
Regoč wrote:kaya wrote:Nemojte biti iskompleksirani kao komšije, tesla je srbin iz hrvatske. Ništa u tome nema strašno.Ovo je jedino točno. Smatral se Srbinom, rođen je u Hrvatskoj, a gotovo sve što je napravil, napravil je u Americi (ponješto u Budimpešti i Parizu prije iseljenja). Jedini pozitivan pristup je da ga smatramo zajedničkim blagom Hrvatske (kao matične države), Srbije (kao nacionalne države) i Amerike (kao radne države) te zajednički promičemo njegov lik i djelo.
Guest- Guest
Čudno da nitko još nije ovdje okačio fragmente iz "tajnog Teslinog dnevnika".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mislio sam na vašeg a ne našeg. Ti kako god kreneš, uhvatiš se za Srbina. Daj nekog pametnog Hrvata. Ili bar probaj.Eroo wrote:3 (tri) nobelovca, a vi? Iznad svih je, barem za mene, Ruđer Bošković. Najveći um onoga vremena u svijetu.dzango wrote:Imate li vi nekog rođenog u Hrvatskoj? Dobro, na tom nivou nemate, ali bar koji stepenik niže.Eroo wrote:U pravu si. U svakom slučaju ni jedan, ni drugi ni treći se nije rodio u Srbiji. Imate li nekog rođenog u Srbiji, osim Tarabića?dzango wrote:Pupin je rođen u Idvoru a Milanković u Dalju, Austrijsko carstvo.Eroo wrote:
Mislim da je i Pupin rođen u Hrvatskoj, a čini mi se i Milanković, kao i Mike (Milojko, što bi vi rekli) Vucelić.
Regoč wrote:kaya wrote:Nemojte biti iskompleksirani kao komšije, tesla je srbin iz hrvatske. Ništa u tome nema strašno.Ovo je jedino točno. Smatral se Srbinom, rođen je u Hrvatskoj, a gotovo sve što je napravil, napravil je u Americi (ponješto u Budimpešti i Parizu prije iseljenja). Jedini pozitivan pristup je da ga smatramo zajedničkim blagom Hrvatske (kao matične države), Srbije (kao nacionalne države) i Amerike (kao radne države) te zajednički promičemo njegov lik i djelo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
e to je u sefovima najvecih korporacija pohranjeno za buducnost..jastreb wrote:Čudno da nitko još nije ovdje okačio fragmente iz "tajnog Teslinog dnevnika".
Guest- Guest
epikur37 wrote:Regoč wrote:kaya wrote:Nemojte biti iskompleksirani kao komšije, tesla je srbin iz hrvatske. Ništa u tome nema strašno.Ovo je jedino točno. Smatral se Srbinom, rođen je u Hrvatskoj, a gotovo sve što je napravil, napravil je u Americi (ponješto u Budimpešti i Parizu prije iseljenja). Jedini pozitivan pristup je da ga smatramo zajedničkim blagom Hrvatske (kao matične države), Srbije (kao nacionalne države) i Amerike (kao radne države) te zajednički promičemo njegov lik i djelo.
Austrougarski proizvod, Američke realizacije
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
dokaz da su srbi plodnosni,kad se nalaze u plodnosnom okruzju..
Guest- Guest
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» Srbi sad prisvajaju Teslu,a nekad su o njemu pisali kao ludjaku i sramoti
» Hrvati opet prisvajaju Teslu i u tome im pomaže Evropska unija
» Srbi sada osim Tesle svojataju i Ruđera Boškovića, Marina Držića i Ivana Gundulića!
» Duh Slobe opet kuca na vrata Srbije!DAN KADA SU SRBI OPET DOBILI VOĐU:Gazimestan šest vekova posle
» Srbi sad prisvajaju Teslu,a nekad su o njemu pisali kao ludjaku i sramoti
» Hrvati opet prisvajaju Teslu i u tome im pomaže Evropska unija
» Srbi sada osim Tesle svojataju i Ruđera Boškovića, Marina Držića i Ivana Gundulića!
» Duh Slobe opet kuca na vrata Srbije!DAN KADA SU SRBI OPET DOBILI VOĐU:Gazimestan šest vekova posle
Page 5 of 13