Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Liga Prvaka 19/20
Nakon što je Juan Bernat zabio za 2:0 koncem prvog poluvremena, Angel Di Maria pritrčao je u slavlje suigračima i krenuo vikati:
"Idemo im zabiti šest, sedam komada. Koliko god možemo! Idemo ih poniziti, idemo poniziti te k*rvine sinove!"
Na kraju utakmice Mauro Icardi je nastavio u tom tonu obraćajući se Nijemcima.
"Slavite sada, k*rvini sinovi!"
s ovakvim otpadima messi mora igrati...
"Idemo im zabiti šest, sedam komada. Koliko god možemo! Idemo ih poniziti, idemo poniziti te k*rvine sinove!"
Na kraju utakmice Mauro Icardi je nastavio u tom tonu obraćajući se Nijemcima.
"Slavite sada, k*rvini sinovi!"
s ovakvim otpadima messi mora igrati...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Cijela momčad PSG-a nakon utakmice ovako je provocirala Halanda
2015-08-25
glupost kakva taktika i da je simeone nadmudrio kloppa...
pool su koštali promašaji i kiks golmana,koliko šansi je imao pool,2 okvira gola a golma pokloni gol za razliku od oblaka koji brani ko lud...
da je poolu igrao 1.golman bila bi druga priča
Nevjerojatnu partiju Jana Oblaka. S devet obrana i izvanrednim izlascima na Liverpoolove centaršuteve bio je daleko najbolja karika Atletica na Anfieldu. Sjajnim postavljanjem u nekoliko je navrata upisao obrane koje djeluju jednostavne, ali se radilo o loptama koje su prolazile dvostruki blok zbog čega ih golman u pravilu vidi (pre)kasno i nemaju vremena reagirati, ali Slovenac ništa nije prepustio slučaju. To nije anomalija - već nekoliko sezona brani sjajno i opravdano je smatrati ga najboljim golmanom na svijetu.
pool su koštali promašaji i kiks golmana,koliko šansi je imao pool,2 okvira gola a golma pokloni gol za razliku od oblaka koji brani ko lud...
da je poolu igrao 1.golman bila bi druga priča
Nevjerojatnu partiju Jana Oblaka. S devet obrana i izvanrednim izlascima na Liverpoolove centaršuteve bio je daleko najbolja karika Atletica na Anfieldu. Sjajnim postavljanjem u nekoliko je navrata upisao obrane koje djeluju jednostavne, ali se radilo o loptama koje su prolazile dvostruki blok zbog čega ih golman u pravilu vidi (pre)kasno i nemaju vremena reagirati, ali Slovenac ništa nije prepustio slučaju. To nije anomalija - već nekoliko sezona brani sjajno i opravdano je smatrati ga najboljim golmanom na svijetu.
Klopp mi je dobar trener i volim gledati njegov nogomet za razliku od simeonovog,ali reći da je simeone nadmudrio kloppa,a golman mu najbolji igrač i spasio ih potopa ne odgovara istini
pa sam si napisao da obrane oblaka nisu anomalija, to je pravilo, oni se na to oslanjaju, s tim računaju, tako su postavili igru i to je bio njihov plan što je i simeone sam izjavio. znači napravili su sve kako su dogovorili i željeli, zasluženo prošli.
i zato je simeone uništio floppčinu, bunker je nadmudrio gegenpress, upili su pritisak, oslonili su se na najbolje igrače i nabacili 2-3 kontre usput i razvalili anfield. previše je puta ovo simeone napravio da bi bila sreća ili slučajnost.
namagarčio je floppića.
i zato je simeone uništio floppčinu, bunker je nadmudrio gegenpress, upili su pritisak, oslonili su se na najbolje igrače i nabacili 2-3 kontre usput i razvalili anfield. previše je puta ovo simeone napravio da bi bila sreća ili slučajnost.
namagarčio je floppića.
2015-08-25
uostalom nije bez razloga oblak, uz ter stegena, daleko najbolji golman na svijetu i njihov ključni igrač da bi ti pisao da su imali sreće jer on brani ono šta brani non stop zatvorenih očiju. to je znanje i nema veze sa srećom.
luzeri im nisu zapucali na gol u španolskoj.
sve skupa uzevši u obzir, itekako je simeone nadmudrio floppčinu, a ovome još nije jasno kako haha
luzeri im nisu zapucali na gol u španolskoj.
sve skupa uzevši u obzir, itekako je simeone nadmudrio floppčinu, a ovome još nije jasno kako haha
2015-08-25
Ako mu je plan bio da pool stvara i fula šanse onda ga je nadmudrio
razlika je to npr. između barca inter 2010., gdje je mourinho igrao na isti način i prikazan je kao bog, ali tad barci nije suđen penal zbog starta sneijdera i poništen je čisti gol bojana, pa gol milita iz zaleđa...
pobjeda atletica je čista ko suza i zaslužena.
pobjeda atletica je čista ko suza i zaslužena.
2015-08-25
to ti se inače zove bunker što samo po sebi znači da svjesno protivniku prepuštaš inicijativu i šanse, al kad dobiješ 1-2 prilike onda ih iskoristiš kao llorente.muckodjubre wrote:Ako mu je plan bio da pool stvara i fula šanse onda ga je nadmudrio
2015-08-25
zna se kako atletico igra, najneugodnija su ekipa s razlogom i imaju rezultate, godinama u vrhu, ako je to nekome sreća nek je.
2015-08-25
Obozavan Atletico, iako inače ne volin defanzivne ekipe...End wrote:zna se kako atletico igra, najneugodnija su ekipa s razlogom i imaju rezultate, godinama u vrhu, ako je to nekome sreća nek je.
Al Simeone je klasa od trenera, za mene je najbolji na svitu...
Šteta šta im je Gricko otisa, jer s njim u vrhu, na pravoj poziciji, mogu dignit LP...
Iako će oni i ovako bit svima gadan protivnik...
I da, Oblak je najbolji golman na svitu već 5-6 godina...
Ništa čudno da brani sve ka lud...
;)
Guest- Guest
samo da guardiola osposobi laportea i KDB-a i nitko nema šanse..
2015-08-25
ne shvatam to kmečanje na golmane i odbrane? brate, imaš bolju ekipu jer imaš boljeg golmana i to je to. ajde promenite pravilo da nema više golmana, posle će tim rđavim kurcima da smetaju i odbrane, pa visina trave, pa kurac pa palac.
uozbilji se...
uozbilji se...
Guest- Guest
End wrote:zna se kako atletico igra, najneugodnija su ekipa s razlogom i imaju rezultate, godinama u vrhu, ako je to nekome sreća nek je.
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50