Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Liga Prvaka 19/20
ma šta ovaj ibra priča, bolje da pitaju zege papučara.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kako je Bracala glup ka kurac...
:(
Ende, večeras san za Guardiolu...
<3
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Kako je Bracala glup ka kurac...
<3
e moj debilu, lupetaš godinama kao maksim po diviziji i ti imaš obraza da nekome govoriš da je glup.
nastavi da pomeraš te europalete, za bolje nisi. samo što su i one pametnije od tebe...
Guest- Guest
End wrote:ma šta ovaj ibra priča, bolje da pitaju zege papučara.
ibra ima običaj da čergarima i malom debilu iz rosarija da puši ispod stola.
Očigledno pati od stokholmskog sindroma, s obzirom da je zbog njega i najuren iz čerge...
Guest- Guest
danas uživancija, samo da bude poštena utakmica to su sva moja očekivanja, budći da svaki vikend gledam krađe luzerVARa i čmarnajteda.
ne dolazi svaki dan GOAT na maksimir, to je samo po sebi pobjeda dinama.
ne dolazi svaki dan GOAT na maksimir, to je samo po sebi pobjeda dinama.
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Ka šta san reka: glup ka kurac...
ono šta ti govoriš ima težinu govna koje prođe kroz WC šolju...
Guest- Guest
Ahahahah...predobro...Ibro je rekao, Blatter je rekao...možda je Kolinda s Mamićem i Perezom namjestila nagrade. Bože, kakvi budalaši...
Ti bi reka da i GNK Lopov sve pošteno osvaja...
Ka i Liverpool ove sezone u Premiershitu...
Tako da me ne cudi tvoj stav o Perezu...
Ka i Liverpool ove sezone u Premiershitu...
Tako da me ne cudi tvoj stav o Perezu...
Guest- Guest
9 years ago, a La Masia graduate's goal, Bojan Krkic against Inter Milan was unjustly disallowed, which got Barcelona knocked out of the UCL. Nine (9) Years later, a La Masia graduate, Ansu Fati avenged Bojan's disallowed goal by Knocking Inter out of the UCL at the San Siro!
2015-08-25
daj više netko zaustavi ovu la masiju, kako im se da stalno izbacivati WC igrače
2015-08-25
Kroz 2-3 sezone većina u Mallorci, Sevilli, Malagi i drugim španskim selendrama...
Guest- Guest
zašto ne, treba se zaraditi ako može, a bolji uvijek dolaze u najveći klub svijeta..
jel to mijenja činjenicu da su jučer razvalili tvoj ciganski klub? poprskani od strane 17-godišnjaka.
kako si glup
htio bi ti da čmarnajted može nekome uvaliti lingarda, martiala i onog simulatora rashforda, ali ne mogu jer nitko nije tako glup da ih plaća
jel to mijenja činjenicu da su jučer razvalili tvoj ciganski klub? poprskani od strane 17-godišnjaka.
kako si glup
htio bi ti da čmarnajted može nekome uvaliti lingarda, martiala i onog simulatora rashforda, ali ne mogu jer nitko nije tako glup da ih plaća
2015-08-25
End wrote:zašto ne, treba se zaraditi ako može, a bolji uvijek dolaze u najveći klub svijeta..
kako si glup
Zašto bi united uvaljivao bilo koga? Najveći klub na svetu ne živi od preprodaje igrača...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Po čemu je United najveći klub?
Al ozbiljno te pitan...
;)
Sa tobom je ozbiljna komunikacija nemoguća misija-tako da me jednostavno mrzi da se cimam i da ti objašnjavam jer tvoj jednodimenzionalni um teško da može bilo šta da percepira...
Guest- Guest
Kaže mi lik koji nema percepciju da je Messi najveći ikad...
Al Junajtid mu je najveći klub ikad...
Tragedija...
;)
Al Junajtid mu je najveći klub ikad...
Tragedija...
;)
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50