Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Liga Prvaka 19/20
Najsporijeg igračamuckodjubre wrote:sad nema komentara kada barca gubi i treba gol,a šta radi trener? koga vadi van?
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
koga je izvadio van kada im je trebao gol? kako to,da sada nema ruganja?
Koji invalid ovaj Callejon. Nije ni čudo da je dobio pedalu iz Reala
koji kurac se vidal ima čuditi radi žutoga kartona? i 2. koji mu je isključujući?
rokne čovjeka klizećim i onda se nagurava glavama
rokne čovjeka klizećim i onda se nagurava glavama
2 žuta kartona odjednom, jedan za start i jedan zbog cimanja glavom
End- Posts : 21177
2015-08-25
i on se čudi?? i igrač napolija je dobio žuti radi koškanja
I šta ti drugo očekuješ od cigana koji igra za barcelonu? Oni umjesto treninga svaki dan, imaju vježbe ciganluka i lopovluka na terenu.muckodjubre wrote:i on se čudi?? i igrač napolija je dobio žuti radi koškanja
LONDON JE PAO.
HANSIJEVE DIVIZIJE PROMARSIRALE LONDONOM
HANSIJEVE DIVIZIJE PROMARSIRALE LONDONOM
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Navijac hajduka i milana.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Dybala wrote:Niche veliki prognozer i vrsni poznavatelj nogometa
Deinstaliraj se
Eh da mu je prvi put...
Guest- Guest
Vidal, em je cigan, em je GKK.
Moraš čitati sa razumijevanjem pa možda shvatiš kaj sam napisao, zapravo, moraš pročitati i treću rečenicu iz mog posta. U toj rečenici leži razlog zašto imaju 20 bodova zaostatka za Liverpoolom iako imaju daleko bolju ekipu od Liverpoola. Ali u 2 utakmice, ako se uopće sretnu jer Liverpoolu treba 2 razlike protiv antinogometaša iz Atletica da bi uopće prošli dalje, sve je moguće.scorpion wrote:Aha, zato zaostaju za Liverpoolom samo 20 bodova, jer imaju daleko najbolju ekipuZeko wrote:Ako ove sezone City ne osvoji LP neće nikada. Imaju daleko najbolju ekipu i sve osim osvajanja bio bi ogroman neuspjeh. Doduše, imaju i najlošijeg trenera, ali kvaliteta igrača bi trebala tu činjenicu kompenzirati.
Zeko-
2015-08-26
Navijačka prognoza, dogodi se...Dybala wrote:Niche veliki prognozer i vrsni poznavatelj nogometa
Deinstaliraj se
:D
Guest- Guest
Dogodi se tebi cesce konju da se i napusis ko stoka. Pozdravi zenufridrih_niche wrote:Navijačka prognoza, dogodi se...Dybala wrote:Niche veliki prognozer i vrsni poznavatelj nogometa
Deinstaliraj se
2015-09-13
Vas sve skupa skupit na neko zatvoreno misto i do besvijesti se izivljavat sa kalasima po vama bi bilo najbolje prociscenje za korizmuDybala wrote:fridrih_niche wrote:Služim se analogijom dotičnih kojima je Messi prevara jer je igra samo za jedan klub...Roland Deschain wrote:Po tome je i Messi prevara?fridrih_niche wrote:Scholes je jedna velika prevara...
Cilu karijeru je provea u komfor zoni privilegiranog kluba...
Zasto nije isa u Barcu ili Milan?
:8)
Moj stav o Messiju se zna...
;)
Pusi licemjerni kurac
Ko vas pobije raj mu negine
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Navijačka prognoza, dogodi se...Dybala wrote:Niche veliki prognozer i vrsni poznavatelj nogometa
Deinstaliraj se
Igrao na barcu 2.3 koef
Tsitsipasa 1.45
I muguruzu 1.55
Ulog 150 ..dobitak 600
Trebao sam na bayerna kako sam i rekao
Pusi kurac
Guest- Guest
danas svi dobivamo jer igra guardiola, nema tih para kad razvali onu madridsku kopilad
End- Posts : 21177
2015-08-25
Istina, sram me je to priznat, al večeras san za Pepa Prevaru...
Nek izbaci šugave lopove i malog štakora...
<3
Nek izbaci šugave lopove i malog štakora...
<3
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50