Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Liga Prvaka 19/20
Da unpravu si dok poremecena pedercina nije dosla u Juventus nismo ni znali sta je Serie Ascorpion wrote:Da vam nije Ronalda, ne bi se ni u Seriji A borili za naslovLUCIANO MOGGI wrote:Najvise je ta prevara zajebala juventus.scorpion wrote:Ronaldo je zajebao i sebe i Real svojim odlaskom
Covik je jucer opalio 25 puta i ni jednom prema okviru gola.
Pored zivog Pjanica taj peder puca slobodne.
Nek se sto prije goni u ameriky
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hehe odmalena ih u tom zlocinackom leglu uce laganju i kradjama bas kao sto je i berlusconi ucio svoje nadopingirane zvijezde.End wrote:Vinícius Júnior (nogometaš Real Madrida): "Gabriel Jesus je načinio prekršaj kod izjednačujućeg pogotka i svi to znaju. Imali smo VAR ali ga sudija nije htio upotrijebiti. Svi smo vidjeli da je bio prekršaj."
"Sudije su bile protiv nas sinoć. To je tužna činjenica jer su sudije stalno protiv Real Madrida. Ne znam zašto, ali odluke nikada nisu u našu korist."
TOP TOPOVA
Ista su to trica sve
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Da imaš imalo obraza ocaj naslov iz 1985. nebi uopće spominjao. A ni ovaj iz 1996. nije puno pošteniji.LUCIANO MOGGI wrote:Najcistiji i nasjslavniji naslovi prvaka europe su nesumnjivo 1974
1975
1976
1985
1996
2001
2013.
Mada mrzim loreal
Ali onaj iz 1966 je i od Boga najpravedniji
Koje susramlje...End wrote:Vinícius Júnior (nogometaš Real Madrida): "Gabriel Jesus je načinio prekršaj kod izjednačujućeg pogotka i svi to znaju. Imali smo VAR ali ga sudija nije htio upotrijebiti. Svi smo vidjeli da je bio prekršaj."
"Sudije su bile protiv nas sinoć. To je tužna činjenica jer su sudije stalno protiv Real Madrida. Ne znam zašto, ali odluke nikada nisu u našu korist."
TOP TOPOVA
:(
Tuc i ne dat plakat...
;)
Guest- Guest
Kmeci gubo i baci se pod vlak. Sve je cistoRoland Deschain wrote:Da imaš imalo obraza ocaj naslov iz 1985. nebi uopće spominjao. A ni ovaj iz 1996. nije puno pošteniji.LUCIANO MOGGI wrote:Najcistiji i nasjslavniji naslovi prvaka europe su nesumnjivo 1974
1975
1976
1985
1996
2001
2013.
Mada mrzim loreal
Ali onaj iz 1966 je i od Boga najpravedniji
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Modrić>juventus
Ajde ti bi i mater proda da je Modric zaigra za juventus.muckodjubre wrote:Modrić>juventus
Jednako si drka i na spurse
2015-09-13
LM10 najveći HR igrač svih vremena. Osvajač 4 LP i svih individualnih nagrada koje postoje u nogometu!
Koliko igrača u povijesti ima sve te osvojene nagrade? Uefa,fifa,zlatna lopta,najbolji igrač sp
Koliko igrača u povijesti ima sve te osvojene nagrade? Uefa,fifa,zlatna lopta,najbolji igrač sp
End wrote:Daniele Orsato - prvi sudac koji je sudio penal protiv Real Madrida i iskljucio im igraca u europskim kup utakmicama u 65 godina (1955. - 2020.)
Koje lopovčine. Preodvratno nešto.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:End wrote:Daniele Orsato - prvi sudac koji je sudio penal protiv Real Madrida i iskljucio im igraca u europskim kup utakmicama u 65 godina (1955. - 2020.)
Koje lopovčine. Preodvratno nešto.
Guest- Guest
Uskoro se očekuju promjene na vrhu. Kroz naredne dvije godine Premiership će ponovo bit gdje i pripada (na prvom mjestu), kao i Primera (na drugom mjestu). Serija A će prestići Bundesligu, a također mi je drago da se Škotski premirship vraća u vrh
End wrote:http://stream-cr7.net/embed/8.php
Najbolji stream svih vremena...
Guest- Guest
Olmo rastura, lik doslovno bez greške odradija prvo poluvrime...
U inat hejterima!
U inat hejterima!
Guest- Guest
Nek je mali luzerski Tottenham popušio karu. Sad još da ispadnu lopovi iz katalonije i luzerpool i to je to. Ja zadovoljan ovom sezonom
Kad igra Chmarnited?
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50