Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Primera División 19/20
fridrih_niche wrote:Ljudi iz bliskog okruženja Tudjmana, iz tog doba, tvrde da je uzea boje Juventusa...
Tako da je Partizan kopija lopova...
:D
iz kog doba? 1960. godine?
Guest- Guest
Mislis o partizanskoj generalcini koja se usrala nato jada dok smo razbijali sljam po obroncima manjace.fridrih_niche wrote:Govori o cilom njegovom životu, od 1922. pa do 1999. ...
;)
Koga prci.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Otkud tebi smrade pravo da uopce stavljas sveto Juventusovo ime u isti rang sa tim incestuoznim otpadon sa jna pasnjakafridrih_niche wrote:Ljudi iz bliskog okruženja Tudjmana, iz tog doba, tvrde da je uzea boje Juventusa...
Tako da je Partizan kopija lopova...
:D
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Moj nijefridrih_niche wrote:Pogledajte dokumentarac ‘Predsjednik’...
;)
2015-09-13
kakvo pojacanje ovaj srpski klosar jovica, jel uspio dati vise od 2 gola ove sezone
End- Posts : 21177
2015-08-25
Čergari zovu Tadića da im spašava sezonu
I naravno, car Dušan i Ajaks im pokazali samo kurčinu.
Novo šamaranje malog speremnka, najglupljeg na svetu.
I naravno, car Dušan i Ajaks im pokazali samo kurčinu.
Novo šamaranje malog speremnka, najglupljeg na svetu.
Guest- Guest
isto kao šta su zvali jovketa volino najgluplja
2015-08-25
Barca dovodi napadača Valencije...
To će bit promašaj ka i Paco Alcacer...
;)
To će bit promašaj ka i Paco Alcacer...
;)
Guest- Guest
Kada goat ode iz barce nastati ce rasulo
A sad nek uzmu cavanija koji je dostupan..mozda ima godina..no s njime ce dobiti minimalno 25 golova po sezoni
A sad nek uzmu cavanija koji je dostupan..mozda ima godina..no s njime ce dobiti minimalno 25 golova po sezoni
Guest- Guest
mediji lažu i izmišljaju više nego ikad... nema smisla uopće više obraćat pažnju na njih
2015-08-25
Barcelona and AS Roma have reached an agreement for the loan of winger Carles Pérez until 30 June. The Italian side will pay €1 Million for the loan, and have an obligatory purchase option at the end of the season for €11+3.5 Million.
dobar posao, 13 milijuna za igrača koji nije odigrao 2 poštene utakmice, gotova je la masija
dobar posao, 13 milijuna za igrača koji nije odigrao 2 poštene utakmice, gotova je la masija
2015-08-25
“Još jedna propuštena prilika za Jovića. Njegovi suigrači više ga čak i ne traže na terenu. Ponestaje mu argumenata da nastaviti tražiti minutažu”, stoji u komentaru Marce ja Jovićevu igru.
Jovićeva statistika protiv Zaragoze bila je užasna. Imao je samo 14 dodira s loptom u 74 minute, čak je i vratar Areola imao 34 dodira. Od tih 14 dodira Jović je samo sedam puta točno dodao. Statistika je to koja ne priliči skupocjenom napadaču visokog profila, a zbog toga su ga nagazili španjolski mediji.
Vele i kako im se nimalo ne sviđa što Jović još uvijek ne zna govoriti španjolski pa mi je trenutno jedini spas, kada je to u pitanju, Luka Modrić koji stalno mora biti kraj njega i prevoditi mu sa španjolskog.
haha kakav promašaj i gluperda od igrača, al nije čudo s obzirom odakle dolazi..
Jovićeva statistika protiv Zaragoze bila je užasna. Imao je samo 14 dodira s loptom u 74 minute, čak je i vratar Areola imao 34 dodira. Od tih 14 dodira Jović je samo sedam puta točno dodao. Statistika je to koja ne priliči skupocjenom napadaču visokog profila, a zbog toga su ga nagazili španjolski mediji.
Vele i kako im se nimalo ne sviđa što Jović još uvijek ne zna govoriti španjolski pa mi je trenutno jedini spas, kada je to u pitanju, Luka Modrić koji stalno mora biti kraj njega i prevoditi mu sa španjolskog.
haha kakav promašaj i gluperda od igrača, al nije čudo s obzirom odakle dolazi..
2015-08-25
http://hockeynews.site/events/2020/barcelona-vs-leganes/
2015-08-25
PABLO ESCOBAR wrote:Mislis o partizanskoj generalcini koja se usrala nato jada dok smo razbijali sljam po obroncima manjace.fridrih_niche wrote:Govori o cilom njegovom životu, od 1922. pa do 1999. ...
;)
Koga prci.
Bitno da je iša forsirati Unu da tobož rastereti mudžahedine...
darth_vader-
2014-04-17
nebo i zemlja u usporedbi s EV-om, ide to na bolje, polako...
2015-08-25
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19