Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Primera División 19/20
Jesan siguran sam zato te sad necu poslati u tri picke materinemuckodjubre wrote:Jesi siguran da si popio tablete?
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Za ovakvu antetovu boleštinu nema leka apoteka, ne pomažu tu lekari...
Guest- Guest
Pa i da se nerugas nemaBrat Brale wrote:Za ovakvu antetovu boleštinu nema leka apoteka, ne pomažu tu lekari...
Jednostavno dok sam ziv tako je
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Jesan siguran sam zato te sad necu poslati u tri picke materinemuckodjubre wrote:Jesi siguran da si popio tablete?
darth_vader-
2014-04-17
Ante, sinoć me nije bilo...PABLO ESCOBAR wrote:Odvalio san 3 komada sad mogu razgovarat popio san svoje tablete. Jos da mi endova mater popusi kurac ozivija bifridrih_niche wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:
Napusi se i ti kurca pedercino sa pujanki
popušit ćemo jedan drugome...
Volin te...
<3
Samo ljubav!
<3
Ajme...
Teško uništavanje...
<3
Guest- Guest
Znaci napusiji si se ka stokafridrih_niche wrote:Ante, sinoć me nije bilo...PABLO ESCOBAR wrote:Odvalio san 3 komada sad mogu razgovarat popio san svoje tablete. Jos da mi endova mater popusi kurac ozivija bifridrih_niche wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:
popušit ćemo jedan drugome...
Volin te...
<3
Samo ljubav!
<3
Ajme...
Teško uništavanje...
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Jesan siguran sam zato te sad necu poslati u tri picke materinemuckodjubre wrote:Jesi siguran da si popio tablete?
Baš lijepo od vas mladi gospodine!
Eto goni se u tri picke materine gluperdomuckodjubre wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Jesan siguran sam zato te sad necu poslati u tri picke materinemuckodjubre wrote:Jesi siguran da si popio tablete?
Baš lijepo od vas mladi gospodine!
2015-09-13
Popustilo djelovanje,vrijeme je za novu dozu!
PABLO ESCOBAR wrote:Znaci napusiji si se ka stokafridrih_niche wrote:Ante, sinoć me nije bilo...PABLO ESCOBAR wrote:Odvalio san 3 komada sad mogu razgovarat popio san svoje tablete. Jos da mi endova mater popusi kurac ozivija bifridrih_niche wrote:End wrote:
Samo ljubav!
<3
Ajme...
Teško uništavanje...
<3
Jesan malo...
:8)
Guest- Guest
http://sportklub.rs/Fudbal/Primera/a316472-Mesi-Bolelo-je-kad-me-je-Ronaldo-stigao.html
Govno licemerno, kao i oni koji drkaju na njega...
Guest- Guest
slušaj gluperdo skupa sa svojim pederom idolom...
He's coming for the 7th, and there's absolutely nothing you can do about it.
He's coming for the 7th, and there's absolutely nothing you can do about it.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Olosu prvo uzmi noz zakolji mater da vise ne koti kretene poput tebe onda se baci pod vlak. Jeben ti mater stoko usljiva.Brat Brale wrote:http://sportklub.rs/Fudbal/Primera/a316472-Mesi-Bolelo-je-kad-me-je-Ronaldo-stigao.html
Umriiii od bolova kurvin sine
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Olosu prvo uzmi noz zakolji mater da vise ne koti kretene poput tebe onda se baci pod vlak. Jeben ti mater stoko usljiva.Brat Brale wrote:http://sportklub.rs/Fudbal/Primera/a316472-Mesi-Bolelo-je-kad-me-je-Ronaldo-stigao.html
Umriiii od bolova kurvin sine
Što ne umreš, jebem ti komplet familiju?
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División (za enda i MODRIĆA)