Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Primera División 19/20
Iden zapalit jedan dzoks ima par dana se neosjecam bas najbolje.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Messi: "Am I the best in history? It is difficult to say. There have been great players in other eras, and it is always difficult to compare them with current players, like Cristiano, Ney and Mbappé."
goat tako velik, a tako skroman..
goat tako velik, a tako skroman..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nije to samo zadnjih par dana...PABLO ESCOBAR wrote:Iden zapalit jedan dzoks ima par dana se neosjecam bas najbolje.
Luka Modrć je ponovo dokazao da je, osim što je veliki igrač, i veliki sportaš i čovjek. Za razliku od ovog argentinskog cigana i portugalskog govna.
Zeko-
2015-08-26
Jürgen Klopp:
“Lionel Messi, I have said probably 500,000 times in my life already, is probably the best player I saw during my lifetime, that’s how it is. I saw very early in my life Pele and Franz Beckenbauer, I saw Diego Maradona and then I see Lionel Messi more often.
“I have no clue how the others would have played nowadays - probably as well pretty exceptional, but Lionel is here now and he rightly so won it [the Ballon d’Or] six times .
“Lionel Messi, I have said probably 500,000 times in my life already, is probably the best player I saw during my lifetime, that’s how it is. I saw very early in my life Pele and Franz Beckenbauer, I saw Diego Maradona and then I see Lionel Messi more often.
“I have no clue how the others would have played nowadays - probably as well pretty exceptional, but Lionel is here now and he rightly so won it [the Ballon d’Or] six times .
2015-08-25
PABLO ESCOBAR wrote:Napusi se i ti kurca pedercino sa pujankifridrih_niche wrote:Volin vas!
<3
Amo zapalit jednog...
Volin te...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Napusi se i ti kurca pedercino sa pujankifridrih_niche wrote:Volin vas!
<3
popušit ćemo jedan drugome...
Volin te...
<3
2015-08-25
Messi has more ballon d'or awards than ronaldo has freekick goals since 2018.
2015-08-25
Messi is not the only Argentinian to win the Ballon d'Or, also Omar Sívori and Alfredo Di Stéfano won it.PABLO ESCOBAR wrote:Boze Njemci na vrhu.End wrote:Ballon d'Or winners by nationality:
7
7
7
6
6
5
5
3
Messi won the 6th Ballon d'Or for him and for Argentina
Asto su uvijek naj u svemu
Omar Sívori former River Plate player (1953-1957) won it in 1961 playing for Juventus with the Italian nationality.
Alfredo Di Stéfano former River Plate player (1945-1949) and Real Madrid legend won it in 1957 and 1959 playing for Real Madrid with the Spanish nationality.
2015-08-25
End wrote:fridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Napusi se i ti kurca pedercino sa pujankifridrih_niche wrote:Volin vas!
<3
Volin te...
<3
Samo ljubav!
<3
Guest- Guest
Odvalio san 3 komada sad mogu razgovarat popio san svoje tablete. Jos da mi endova mater popusi kurac ozivija bifridrih_niche wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Napusi se i ti kurca pedercino sa pujankifridrih_niche wrote:Volin vas!
<3
Volin te...
<3
Samo ljubav!
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ODJEBI CIGANSTUROmuckodjubre wrote:Nije to samo zadnjih par dana...PABLO ESCOBAR wrote:Iden zapalit jedan dzoks ima par dana se neosjecam bas najbolje.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ante u pohodu sam protiv svih i protiv samog sebe.
Van Dijk je trebao dobiti nagradu ove godine, a ne mali iskompleksirani hobit koji svaki put nestane s terena kad treba pokazat muda. Zadnji primjer je 0:4 na Anfieldu.
čuj pajk ovo prosipanje, pa messi je sam veći od cijeloga luzerfula, iako od tih ubojica teško je ne biti veći.
luzeri mogu dobiti nagradu samo za najveće lopove, salah i mane za najveće svjetske simulatore
luzeri mogu dobiti nagradu samo za najveće lopove, salah i mane za najveće svjetske simulatore
2015-08-25
Pozdravi zenu i reci joj da se ne zivcira uskoro stizem da je zajasimRoland Deschain wrote:Ante u pohodu sam protiv svih i protiv samog sebe.
2015-09-13
Jesi siguran da si popio tablete?
Diego Simeone's reaction to Messi's goal yesterday against Atletico is priceless. Appreciating greatness. pic.twitter.com/8C3mrN7GSp
— FutbolBible (@FutbolBible) 2. prosinca 2019.
GOAT je to...
2015-08-25
Jesan siguran sam zato te sad necu poslati u tri picke materinemuckodjubre wrote:Jesi siguran da si popio tablete?
2015-09-13
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19