Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Primera División 19/20
I 1 Hrvat među elitom. Najveći HR igrač svih vremena,jedan od najvećih koji su ikada igrali ovu igru,čovjek koji i u 35g vodi repku na još jedno veliko natjecanje,veliki LM10...
U njegovim godinama ljudi prekidaju karijeru,a on najbolji igrač u kvalifikacijama,igračina... LM10
U njegovim godinama ljudi prekidaju karijeru,a on najbolji igrač u kvalifikacijama,igračina... LM10
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Messi's 2019...
Most goals in Europe
Most goals in Liga
Most assists in Liga
Most goals in UCL
Most free kick goals
Most Hat-tricks
Most take-ons completed
Most chances created
Liga winner
UCL semi-final
CdR Final
LaLiga MVP
Golden shoe
The Best
IFHHS Best playmaker
Most goals in Europe
Most goals in Liga
Most assists in Liga
Most goals in UCL
Most free kick goals
Most Hat-tricks
Most take-ons completed
Most chances created
Liga winner
UCL semi-final
CdR Final
LaLiga MVP
Golden shoe
The Best
IFHHS Best playmaker
End- Posts : 21177
2015-08-25
Niski cigan na aparatima
A vidimo da je i demo poceo gristi nokte
A vidimo da je i demo poceo gristi nokte
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Boze Njemci na vrhu.End wrote:Ballon d'Or winners by nationality:
7
7
7
6
6
5
5
3
Messi won the 6th Ballon d'Or for him and for Argentina
Asto su uvijek naj u svemu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
End wrote:Messi's 2019...
Most goals in Europe
Most goals in Liga
Most assists in Liga
Most goals in UCL
Most free kick goals
Most Hat-tricks
Most take-ons completed
Most chances created
Liga winner
UCL semi-final
CdR Final
LaLiga MVP
Golden shoe
The Best
IFHHS Best playmaker
I onda Tominjo napise ‘besramna namjestaljka’...
:(
Mislin, kontan da trola, al opet...
Lionel je najveći igrač svih vrimena...
Najveći...
Zapamtite vise to...
;)
Guest- Guest
vidis da se ponasa ko zadnji klinjo, sad je odjednom pederko fan samo da bude protiv nas, prejadno
2015-08-25
HAHAAHAHAHAHAAHHAAHAHAHA
ovo je vrh, pazi voditeljica nema pojma tko su ovi
2015-08-25
Kmečanje retardinjosa je urodilo plodom pa je lažna veličina iz rosaria barem 3. put nezasluženo osvojila zlatnu loptu...
Guest- Guest
opet je lopovski bankomat u fokusu svih naših portala, ne znam samo tko može pušiti takve bljuvotine.
kako se opet gura lopova i prevaru zbog ničega, degutantno nešto.
upropastio je večer svojom pojavom, šta nije otišao lizat čmar svojem ljubljenom pederčiću dok je ovaj čekao u autu da ga proglase za osvajača cepter priznanja
kako se opet gura lopova i prevaru zbog ničega, degutantno nešto.
upropastio je večer svojom pojavom, šta nije otišao lizat čmar svojem ljubljenom pederčiću dok je ovaj čekao u autu da ga proglase za osvajača cepter priznanja
2015-08-25
Thiago: "good morning dad."
Antonela: "I'm happy to be by your sides, to see who you are on the personal and professional level."
Thiago: "congratulations for this trophy dad. I hope you are proud, I love you a lot."
Antonela: "I see you surpass yourself day after day, this trophy rewards all your efforts, your devotion and especially the love that you have inside of you."
Antonela: "you are an inspiration, for me and for the kids. Congratulations!"
Mateo: "Go daddy!"
kakav divna obitelj...
za razliku od onih bolesnika i degenerika koji su odgojili lopova, cigana, pedera i silovatelja..
Antonela: "I'm happy to be by your sides, to see who you are on the personal and professional level."
Thiago: "congratulations for this trophy dad. I hope you are proud, I love you a lot."
Antonela: "I see you surpass yourself day after day, this trophy rewards all your efforts, your devotion and especially the love that you have inside of you."
Antonela: "you are an inspiration, for me and for the kids. Congratulations!"
Mateo: "Go daddy!"
WHO THE FUCK IS CUTTING ONIONS SO LATE AT NIGHT?
— Diehard Cule (@TheBarcaAddict) 2. prosinca 2019.
pic.twitter.com/N7zsx32cZ2
kakav divna obitelj...
za razliku od onih bolesnika i degenerika koji su odgojili lopova, cigana, pedera i silovatelja..
2015-08-25
End wrote:kakav odvratna obitelj koja je mogla da uživa u parama pokradenih od španskih poreskih obveznika
Guest- Guest
Luka Modrić, za razliku od Messija i Ronalda, koji prošle godine nisu došli na dodjelu Zlatne lopte te tako iskazali poštovanje nagradi i njenom osvajaču, došao je na parišku svečanost kako bi predao Messiju najprestižniju individualnu nogometnu nagradu
Gospodin,za razliku od gmo parca i badr harijeve kučkice!
Očitao lekciju pederku i autističnom hobitu, gospodin na terenu i van terena. Vidi sa da je bio igrač Dinama.muckodjubre wrote:Luka Modrić, za razliku od Messija i Ronalda, koji prošle godine nisu došli na dodjelu Zlatne lopte te tako iskazali poštovanje nagradi i njenom osvajaču, došao je na parišku svečanost kako bi predao Messiju najprestižniju individualnu nogometnu nagradu
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet