Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Primera División 19/20
fridrih_niche wrote:Dobar je gol, nema šta...muckodjubre wrote:Baš me zanima kako će sada ispinati da omalovaže ovo remek djelo
Izgleda da zna samo vanjskom opalit, jer su mu puna i unutrašnja za kurac...
Ka u zakržljala diteta...
;)
Guest- Guest
Veli nam to zagorska forumskaEnd wrote:loš gol, dva obrambena bez reakcije, valencija je danas bila amaterska momčad, samo takve ekipe odgovaraju bankomatu
Zeko-
2015-08-26
najzanimljivije je da je ovo najgora sezona bankomata ikad.. a već sad ima 5 golova i 5 asistencija šta nikad nije imao u cijeloj sezoni
kakva raspala prevara haha to je čudo
kakva raspala prevara haha to je čudo
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ove SN su stvarno degutantne. Je brate mili, dobar gol je zabio, ali već tri članka o tom golu i svršavanje na to je stvarno prevršilo svaki mjeru.
NOVI REAL
MNOGIMA JE PROMAKAO NEVJEROJATAN DETALJ: Modrić i društvo nisu slučajno odigrali epski meč. Nešto se promijenilo u Realu
Real je poritiv Valencije odigrao doista posebnu utakmicu
zamisli to...
jebote valencija je bila jučer očaj očaja, ovi pišu o novom lorealu i odjednom je bankomat opet ballon d kurac. sramotno
MNOGIMA JE PROMAKAO NEVJEROJATAN DETALJ: Modrić i društvo nisu slučajno odigrali epski meč. Nešto se promijenilo u Realu
Real je poritiv Valencije odigrao doista posebnu utakmicu
zamisli to...
jebote valencija je bila jučer očaj očaja, ovi pišu o novom lorealu i odjednom je bankomat opet ballon d kurac. sramotno
2015-08-25
35. minuta utakmice...fridrih_niche wrote:Užas...End wrote:valencija nije sposobna odigrati 1 dodavanje, ovo se ne isplati gledati...
i sad ovo usporedi s natpisima na portalima o megamoćnom lorealu i bankomatu....
2015-08-25
i to ti danas malograđani puše, kako su popušili i bajku o zatonskom prevarantu..
2015-08-25
Utakmica odigrana u prvoj brzini...
Mislin da je 70 % igrača još bilo pod jet lagom...
;)
Mislin da je 70 % igrača još bilo pod jet lagom...
;)
Guest- Guest
Ma reci ti njima,stručnjače s barca balkan! Kao da nogometni treneri,igrači,struka,novinari koji cijeli život prate nogomet znaju išta o ovoj igri!End wrote:i to ti danas malograđani puše, kako su popušili i bajku o zatonskom prevarantu..
vidi stručnjaka, počasnog člana loreala.
njegov drugi kolega, donedavno šef UEFA-e, ima 3 zlatne lopte zaredom, taj mora biti stručnjak, zato je prodao SP u Quatar.
ipak su to ljudi koji cijeli život upravljaju nogometom, oni moraju biti stručni.
znači od ta dva lopova polazi tvoja struka, prevedno samo sanader je krao, a HDZ je čist i nevin.
novinari danas pišu o epskom lorealu, toliko o tome, piše realova marca ostali kopiraju, ofce izmanipulirane puše. kad treba glasati za zlatnu loptu onda glasaju novinari koji ne postoje.
'Čovjek koji ne postoji' na prvo je mjesto stavio Kyliana Mbappea, a iza njega su mu Luka Modrić, Cristiano Ronaldo.
igrači i treneri ne bi trebali imati pravo glasa jer ionako ne prate ostale utakmice, sigurno ne više od prosječnog navijača.
2015-08-25
Pa, je. Ti nepostojeći novinari su birali i Blessija. I to nekoliko puta nisu postojali. Uh, kako je ova zagorska forumska blesava, to nije za povjerovati. Kad je zlatna lopta Ronaldo ili Luka onda glasaju nepostojeći novinari, a kad je zlatna lopta Blessi, onda glasaju novinari - znalci. A razlika u glasovima za 2018-u godinu kad je Luka bio zlatna lopta nikad veća između maestra Luke i priučenih nogometaša iza njega. Pa jel' ti glupane pročitaš kaj si napisao prije nego stisneš onaj "send"?
Zeko-
2015-08-26
I da ne zaboravim, ti više nisi zagorska forumska , ti si od sada zagorski forumski idiot.
Zeko-
2015-08-26
Atlético Madrid have sold 50 tickets, according to one fans’ group. El Mundo calculated that Valencia have sold 27, Barcelona around 300 and Madrid almost 700, although most of those are to people who happened to be near the King Abdullah Sports City stadium in Jeddah, Saudi Arabia, where the competition is being held.
2015-08-25
Oblak: "Messi is simply spectacular. He has made a very great history in world football. For me, he is the greatest ever."
bravo za 2. najboljega golmana svijeta
bravo za 2. najboljega golmana svijeta
2015-08-25
fridrih_niche wrote:2. je Neuer
Najbolji je ikada Gigi
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ter Stegen ne može ni u ludilu u top 10 aktivnih svjetskih golmana. Ma ni u top 20. Obična prevara. Oblak bi mogao u top 10 aktivnih.
Roland Deschain wrote:Ter Stegen ne može ni u ludilu u top 10 aktivnih svjetskih golmana. Ma ni u top 20. Obična prevara. Oblak bi mogao u top 10 aktivnih.
2. najgori golman primere...
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19