SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: SERIE A 19/20
Ma profesori doktori zubar akedemiciBrat Brale wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ako uspiken otvorit nocni klub zvat ce se Agnelli bar.
Ali tu ce samo krema moc dolazit. Prema imenu bara kako i dolici
Odmah znaš da bi takav klub bio stecište dileta, makroa, prostitutki, klošara i plaćenih ubica...
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Veceras ce juventusov sin cristiano ronaldo da ti zada konacni udarac u zivotu kad povede bilo crme trupe na +7 bodovaBrat Brale wrote:"Sari, ti 'Gobbo' kopile jedno. Sve i svašta si pričao o Juventusu, a onda si skinuo gaće", naveli su navijači Napolija.
'Gobbo' je termin koji se koristi za vređanje ljudi povezanih sa Juventusom.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Večeras pobjeda Napolija...
Osim ako suci ne odigraju kako znaju za Juve...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Večeras pobjeda Napolija...
;)
Guest- Guest
Ibrahimović i Rebić danas nose crnu traku za Kobea iako im Talijani ne daju...
MILAN je prije večerašnje utakmice Kupa protiv Torina htio minutom šutnje odati počast svom velikom navijaču Kobeu Bryantu te je planirao da mu igrači taj susret igraju s crnim florom na rukavu.
Vodstvo Lege Calcia zabranilo im je takve iskaze počasti poginuloj sportskoj superzvijezdi uz objašnjenje da je to protiv pravila, ali iz Milana poručuju kako će bez obzira na ovo njihovi igrači protiv Torina nositi crnu traku u spomen na čovjeka koji je govorio: "Kada porežem lijevu ruku, teče crveno-crna, a iz desne ljubičasto-zlatna krv."
Tako je Kobe Bryant objašnjavao svoju ljubav za nogometnog velikana iz Milana, uspoređujući je samo s onom prema košarkaškom gigantu iz L.A.-a, u kojem je proveo cijelu karijeru.
https://www.index.hr/sport/clanak/ibrahimovic-i-rebic-danas-nose-crnu-traku-za-kobea-iako-im-talijani-ne-daju/2151887.aspx
MILAN je prije večerašnje utakmice Kupa protiv Torina htio minutom šutnje odati počast svom velikom navijaču Kobeu Bryantu te je planirao da mu igrači taj susret igraju s crnim florom na rukavu.
Vodstvo Lege Calcia zabranilo im je takve iskaze počasti poginuloj sportskoj superzvijezdi uz objašnjenje da je to protiv pravila, ali iz Milana poručuju kako će bez obzira na ovo njihovi igrači protiv Torina nositi crnu traku u spomen na čovjeka koji je govorio: "Kada porežem lijevu ruku, teče crveno-crna, a iz desne ljubičasto-zlatna krv."
Tako je Kobe Bryant objašnjavao svoju ljubav za nogometnog velikana iz Milana, uspoređujući je samo s onom prema košarkaškom gigantu iz L.A.-a, u kojem je proveo cijelu karijeru.
https://www.index.hr/sport/clanak/ibrahimovic-i-rebic-danas-nose-crnu-traku-za-kobea-iako-im-talijani-ne-daju/2151887.aspx
EstebanEnrique-
2014-04-16
igrač na zalasku karijere, da išta vrijedi ne bi išao u ovu penzionersku ligu, ili pak misli kao portugalski pederčić da je ovo liga za dokazivanje haha
End- Posts : 21177
2015-08-25
O bog te jebo, tvojim glupostima samo je nebo granica. Bolje da ništ ne napišeš, ovak ispadaš totalni kreten.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:O bog te jebo, tvojim glupostima samo je nebo granica. Bolje da ništ ne napišeš, ovak ispadaš totalni kreten.
Šta zna glupak za sramotu... Šokiram se kada pročitam svaki njegov upis. Izgleda da će opet morati na hlađenje...
Guest- Guest
U pravu si izgubit 0.7 od atalante mogu samo jadnici.Brat Brale wrote:Više ni sudije neće moći da pomognu onim jadnicima iz Torina...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:U pravu si izgubit od one neznalice Gatusa mogu samo jadnici.Brat Brale wrote:Više ni sudije neće moći da pomognu onim jadnicima iz Torina...
Guest- Guest
Di su suci sad je sve bilo ispravno. Nije Agnelli nastelija nista kako to kako to.Brat Brale wrote:PABLO ESCOBAR wrote:U pravu si izgubit od one neznalice Gatusa mogu samo jadnici.Brat Brale wrote:Više ni sudije neće moći da pomognu onim jadnicima iz Torina...
Pozdravi mater
2015-09-13
Inter ako večeras ne pobjedi pa-pa
fridrih_niche wrote:End wrote:ne bi se znalo za našu glupoću da ne postoji ovaj forum
Guest- Guest
Kako si glup ka kurac...Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:ne bi se znalo da postoji da nema penala
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Kako smo glupi ka kurac...Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:ne bi se znalo za našu glupoću da ne postoji ovaj forum
:D
Guest- Guest
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50