SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: SERIE A 19/20
Svatko ko je ikad bar jednom vidija Pederkovu rodbinu vidi da nisu bas zdravi...
Nešto ala ovaj forum...
:D
Nešto ala ovaj forum...
Guest- Guest
Sasvim nebitno jesu zdravi ili ne, sasvim je OK da uvijek i svuda ustaju u njegovu obranu koliko god iritira. Imaju i zašto. Tko to ne shvaća ima drugih problema kojih nije svjestan.
Ovdje po forumu brane nepoznate ljude,a čude se kada rodbina brani nekoga svoga!
Jeste li vas dvojica pukli?
Radite li neke diferencije izmedju slučajeva di je podrška rodbine stvarno potrebna i ovog slučaja di bolesna sestra staje branit ‘cast’ svog brata od 35 godina, jer ga je trener izvadija vanka u jednoj utakmici?
Meni se čini da neko drugi ima gadnih problema...
Radite li neke diferencije izmedju slučajeva di je podrška rodbine stvarno potrebna i ovog slučaja di bolesna sestra staje branit ‘cast’ svog brata od 35 godina, jer ga je trener izvadija vanka u jednoj utakmici?
Meni se čini da neko drugi ima gadnih problema...
Guest- Guest
Časni sude, nije kriv.muckodjubre wrote:Ovdje po forumu brane nepoznate ljude,a čude se kada rodbina brani nekoga svoga!
Mučki, podmuklo s mržnjom u očima trenera je izvađen iz igre...
Guest- Guest
bolesna obitelj, nije niti čudno kakvog su pedera i silovatelja odgojili
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Svatko ko je ikad bar jednom vidija Pederkovu rodbinu vidi da nisu bas zdravi...
Nešto ala ovaj forum...
Svako ko je ikad video tebe i malog spermenka, vidi da niste zdravi...
Guest- Guest
Niko odi nije zdrav, da se odma razumimo...
Al Pederkova rodbine je Juraj Bonaci faza ludila...
Al Pederkova rodbine je Juraj Bonaci faza ludila...
Guest- Guest
sta je pedercic odlazi od dubretara sad kad se dokazao.... da nije do koljena jednom kvaljarelici.
sad mu se vise ne isplati pobjeci niti u PSG jer ce ga mali mbappe pojest..
jedino mu preostaje inter miami, moze prodavat gace i najlonke skupa s beckhamom.
sad mu se vise ne isplati pobjeci niti u PSG jer ce ga mali mbappe pojest..
jedino mu preostaje inter miami, moze prodavat gace i najlonke skupa s beckhamom.
2015-08-25
valjda mu je žao što zajedno s piquetom ne može obilazit davis cupove i poker turnire
2015-08-25
Ko ga jebe...
Svima koji tako očito trče za lovom, a ne sportskim ciljevima, želim da propadnu...
;)
Svima koji tako očito trče za lovom, a ne sportskim ciljevima, želim da propadnu...
;)
Last edited by fridrih_niche on 20/11/2019, 22:15; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
Barca, Juve...sve je to isti kurac. Čerge.
Molio bih odredjene kineze ili sta su vec da sveyo ime torinskog juventusa ne uzimaju u svoja ustaRoland Deschain wrote:Barca, Juve...sve je to isti kurac. Čerge.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Roland Deschain wrote:Barca, Juve...sve je to isti kurac. Čerge.
Čergari i lopovi...
Guest- Guest
Sve osim Hajduka, AC Milana i Garaže Pujanke triba zapalit...
Napalmom...
Nek izgori do temelja...
<3
Napalmom...
Nek izgori do temelja...
<3
Guest- Guest
Hajduk treba zapaliti, pa se onda ispišat po zgarištu.
Jedino Mnk garaza je izgorila.fridrih_niche wrote:Sve osim Hajduka, AC Milana i Garaže Pujanke triba zapalit...
Napalmom...
Nek izgori do temelja...
<3
Ali ne od pozara nego id trave
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
[quote="Brat Brale"]Te garaže bih prvo zapalio... [/quot]
Zapale oni i bez tvoga paljenja
Zapale oni i bez tvoga paljenja
2015-09-13
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50