SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: SERIE A 19/20
Juventus have unveiled a special Arabic playing shirt ahead of their Supercoppa clash against Lazio in Saudi Arabia on Sunday.
And to celebrate the showpiece event in Saudi capital, Juventus will don a one-off kit with all their players' names written in Arabic.
bože kakve gnjusne teorističke cigančine...
a Lazio u normalnim dresovima.
End- Posts : 21177
2015-08-25
ne preostaje ništa drugo nego se uzdati u barcu da po milijunti puta spase čast nogometa i ne podlegnu ovom cirkusu
2015-08-25
"Najbolji trenutno? Ja sam najbolji jer nemam nedostataka. Sledeće godine svi će videti. Igranje za Juventus moj je prioritet. Volim sve što je vezano za torinski klub. Volim italijansku kulturu. Srećan sam ovde i želim da igram u Juventusu još mnogo godina," izjavio je Portugalac.
još jedno brukanje maloga pederića za kraj godine
još jedno brukanje maloga pederića za kraj godine
2015-08-25
RONALDO JE NEDAVNO PUKAO I IZREKAO NEDOPUSTIVO: Kaže da je samo jedan igrač dostojan igrati s njim, pa udara po Juventusu
haha pederčić opet u pmsu
haha pederčić opet u pmsu
2015-08-25
osim šta je umišljeni cigan, simulator, pederčina, silovatelj i glup ko kurac nema mane...
2015-08-25
End wrote:osim šta je umišljeni cigan, simulator, pederčina, silovatelj i glup ko kurac nema mane...
Guest- Guest
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/cristiano-ronaldo-sesti-put-dobio-globe-soccer-awards---588623.html
Ronaldo finishing 4th in goals, 6th in assists and winning a league his team won 8 times without him.
čestitke pederčiću na još jednoj glup ko kurac nagradi..
Ronaldo finishing 4th in goals, 6th in assists and winning a league his team won 8 times without him.
čestitke pederčiću na još jednoj glup ko kurac nagradi..
2015-08-25
Doslovno izmišljaju nagrade da se mali narcisoidni kompleksas ne podvrgne suicidu...
Guest- Guest
Ajmo navijaci Louis Vuitton i ostalih pedercina razlaz sa ove teme.
Boze dragi vise se nezna jesu li kinezi ameri francuzi.
Ac milan je sramota.
A sa druge strane imas europsku arijevsku plavu krv.
Obitelj Agnelli.
Kultura odanost plemstvo a najvise od svega cast i postenje.
Hvala ti Boze sto sam navijac najveceg svjetskog kluba Juventusa iz Torina
Boze dragi vise se nezna jesu li kinezi ameri francuzi.
Ac milan je sramota.
A sa druge strane imas europsku arijevsku plavu krv.
Obitelj Agnelli.
Kultura odanost plemstvo a najvise od svega cast i postenje.
Hvala ti Boze sto sam navijac najveceg svjetskog kluba Juventusa iz Torina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
meni je zakurac, nabotoksirana štraca, gadi mi se...
imaju dionice on i jorge mendes..
sve ti je jasno..
mendes najbolji agent, pederko najbolji igrač mendes agent felixa najboljiega newcomera, pjanić isto dobio dio kolača...
o čemu pričamo.. pederska družina
2015-08-25
Sve je to dobar PR. Kad ti ne daju pravu nagradu za najboljeg onda izmisliš neku drugu, kroz medije i društvene mreže to malo izreklamiraš i evo. Realno, u 2019 jedva da bi mogao ući u Top 10.
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50