SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: SERIE A 19/20
Padroni di Italia
38vs 18
38vs 18
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Boze sveti 4 zvijezdicekingkong7 wrote:jos 2 sezone i novi jubilej
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
38 vs 18.
Niche pusi kurac
Niche pusi kurac
2015-09-13
Neće Juve više nikad osvojiti LP.
Roland Deschain wrote:Neće Juve više nikad osvojiti LP.
Ni najveći fudbaler svih vremena ne pomaže
Guest- Guest
Da dovedu Messija nebi im pomoglo.Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Neće Juve više nikad osvojiti LP.
Roland Deschain wrote:Da dovedu Messija nebi im pomoglo.Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Neće Juve više nikad osvojiti LP.
Guest- Guest
Messi treba sazorit da zaigra za najveci klub.
Ove godine jedno je sigurno.
Juventus osvaja tripletu. A milan milan ce ako bog da za palermom kreniti.
38vs 18
Ove godine jedno je sigurno.
Juventus osvaja tripletu. A milan milan ce ako bog da za palermom kreniti.
38vs 18
2015-09-13
Prošlo je sad već šest i pol godina otkako su se Luca i njegovih četvero prijatelja zaputili na dugo putovanje autobusom od Sicilije na kojoj žive pa sve do Torina. Iako se radi o putovanju preko čitave zemlje, društvu to nije padalo nimalo teško, pošto je konačni cilj bio Juventusov stadion; ondje je voljeni klub dočekivao Bayern u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Juve je iz Münchena kući stigao s deficitom od dva gola, ali to prijatelje nije obeshrabrilo, kao ni činjenica da nisu imali ni ulaznice za utakmicu koja je bila rasprodana.
Luca je to riješio tako što je preko zajedničkog prijatelja, također Juventina, dobio kontakt u samom Torinu koji im je obećao da se neće morati brinuti za karte, te da se slobodno zapute na dug put. Nakon razgledavanja grada stigli su pred stadion par sati prije utakmice, kako je i dogovoreno. Njihov kontakt im je naglasio kako će za karte na curvi iza gola morati izdvojiti 40 eura po glavi i da će primopredaja biti u 17 sati. No, 17 sati je došlo i prošlo, a zatim i 18, 19… Utakmica je počinjala za nešto više od sat i pol vremena, pa je postalo jasno da je s kontaktom negdje zapelo. Postali su očajni.
https://telesport.telegram.hr/price/juventusovo-podzemlje/#
Luca je to riješio tako što je preko zajedničkog prijatelja, također Juventina, dobio kontakt u samom Torinu koji im je obećao da se neće morati brinuti za karte, te da se slobodno zapute na dug put. Nakon razgledavanja grada stigli su pred stadion par sati prije utakmice, kako je i dogovoreno. Njihov kontakt im je naglasio kako će za karte na curvi iza gola morati izdvojiti 40 eura po glavi i da će primopredaja biti u 17 sati. No, 17 sati je došlo i prošlo, a zatim i 18, 19… Utakmica je počinjala za nešto više od sat i pol vremena, pa je postalo jasno da je s kontaktom negdje zapelo. Postali su očajni.
https://telesport.telegram.hr/price/juventusovo-podzemlje/#
Guest- Guest
Umri.u mukama majku ti srpsku jeben.
Forza Juveee
Forza Juveee
2015-09-13
teoretski to bi bilo moguce (da sunce svane) samo zato sto bi gašenjem Juventusovog bljestavog sjaja i sunce doslo do izrazaja, ali nece se Juve ugasiti, ne nadaj se, nego poljubi zemlju kojom Gigi hoda :)Brat Brale wrote:Smrdljivo lopovsko govno do kluba. Svanuće sunce kada se budu ugasili...
fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:Da dovedu Messija nebi im pomoglo.Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Neće Juve više nikad osvojiti LP.
darth_vader-
2014-04-17
Noor wrote:teoretski to bi bilo moguce (da sunce svane) samo zato sto bi gašenjem Juventusovog bljestavog sjaja i sunce doslo do izrazaja, ali nece se Juve ugasiti, ne nadaj se, nego poljubi zemlju kojom Gigi hoda :)Brat Brale wrote:Smrdljivo lopovsko govno do kluba. Svanuće sunce kada se budu ugasili...
Ne mogu, ne zalazim u gay klubove gde on najčešće boravi...
Guest- Guest
Fans accuse Cristiano Ronaldo of appealing for offside during teammate Paulo Dybala's winner
Ronaldu ovakvi ispadi nisu strani još iz njegovih dana u Realu. Sjećamo se svi kako se znao naljutiti kad bi njegovi suigrači zabili gol umjesto da dodaju njemu.
barem je u nečemu najveći.. najveći cigan u povijesti sporta
Ronaldu ovakvi ispadi nisu strani još iz njegovih dana u Realu. Sjećamo se svi kako se znao naljutiti kad bi njegovi suigrači zabili gol umjesto da dodaju njemu.
barem je u nečemu najveći.. najveći cigan u povijesti sporta
End- Posts : 21177
2015-08-25
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:Da dovedu Messija nebi im pomoglo.Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Neće Juve više nikad osvojiti LP.
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50