da li treba ukinuti gluposti u kninu
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: da li treba ukinuti gluposti u kninu
proslava Oluje u glavnom četničkom gradu u RH jednostavno nema alternativu koja bi srblje podsjećala na to što su radili i kako su i od koga dobili debele batine zbog toga. Njima treba uvijek soliti rane dok se ne opamete a to teško daćemo mi doživjeti, možda naši unuci ali mi i naša djeca teškoveber wrote:kao što reče norka.
tu je bio početak tu je i završilo.
srblje i bosilje neka se češe.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Treba isto u BL slaviti.
Odbrana od agresora.
Odbrana od agresora.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Šta će te vi slavit u BL ? Kako van je doša Gotovina i isključija struju ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
T.- Posts : 17558
2014-04-14
a tek njegaT. wrote:Kiliko je puta debo kliknuo?
RayMabus wrote:Šta će te vi slavit u BL ? Kako van je doša Gotovina i isključija struju ?
Šandor Winnetou-
2017-12-31
A Novosti bi nama krojile kako da slavimo pobjedu u Domovinskom ratu? Da ste dobili ijedan rat ikad sami u zadnjih 150-ak godina ne bi se dalo živjeti od vas.
A u medjuvremenu, gledajte svoja posla, dakle račun u ruke, perite sudje, konobarite i kurvajte svoje instagramuše i klinkice Talijanima i Švabama i Arapima po jahtama24/7. Ako vam se nešto ne svidja, kuš i traktorskom rutom nazad.
A u medjuvremenu, gledajte svoja posla, dakle račun u ruke, perite sudje, konobarite i kurvajte svoje instagramuše i klinkice Talijanima i Švabama i Arapima po jahtama24/7. Ako vam se nešto ne svidja, kuš i traktorskom rutom nazad.
£otk@-
2019-02-12
Sora wrote:Treba zabraniti alkohol
Napiju se i babe ..
treba ukinuti postojanje u Hrvatskoj onih kojima to smeta
2014-04-16
£otk@ wrote:A Novosti bi nama krojile kako da slavimo pobjedu u Domovinskom ratu? Da ste dobili ijedan rat ikad sami u zadnjih 150-ak godina ne bi se dalo živjeti od vas.
sve to vazi i za ustasku gamad
u srbiji , ako bi da slave
pogrome nad srbima.
Guest- Guest
"Većina čitalaca hrvatskog portala Index.hr (41 odsto) smatra da bi obeležavanje Dana pobede i domovinske zahvalnosti u Kninu trebalo ukinuti, dok 38 odsto njih smatra da centralnu proslavu ne treba ukinuti, ali da iz korena treba promeniti način na koji se to radilo ove i svih proteklih godina."pizzon wrote:http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:810684-ANKETA-U-HRVATSKOJ-Treba-li-ukinuti-obelezavanje-Dana-pobede-u-Kninu
Ma ajte, molin vas...
Ukinili bi vi i Hrvatsku, ako bi bili u prilici.
Ali, avaj, osuđeni ste na gledanje oluje i slušanje Thompsoba...
Doduše, ne morate ni gledati ni slušati, na volju vam.
Šta bi im tek radili da su pobili 15,900 Srba, kao što je ona vaša gamad u Hrvatskoj Hrvata.pizzon wrote:£otk@ wrote:A Novosti bi nama krojile kako da slavimo pobjedu u Domovinskom ratu? Da ste dobili ijedan rat ikad sami u zadnjih 150-ak godina ne bi se dalo živjeti od vas.
pogrome nad srbima.
Ejj, 15,900 plus više desetina tisuća ranjenih i osakaćenih...Vama stvarno fali dasaka u glavi
za jedno bure, ako mislite da će se sve to zaboraviti i prestati slaviti Oluja.
Oluja je samo simbolika (finale) slamanja jednoga zla, koje se razbohotilo širom Balkana.
Su-krivci za sve to su vam danas politička "elita". Dok god budu lajali s druge strane
razni "Vulini" slušat ćete i "Čavoglave".
Evo meni smetamortal wrote:treba ukinuti postojanje u Hrvatskoj onih kojima to smeta
Mnogima smeta
Po ovoj anketi u Indexu zbilja mnogima
U biti i nista nismo dobili tim ratom
To je moje misljenje
I dokaz je tu kod ove luđakinje koja bi ukinula postojanje takvih kao ja.
Luda pa zivi.
To je njoj omogućio ovaj rat.
I naravno internet da se iskaze.
dobili smo ovim nametnutim ratom puno toga..a ono najavznije dali smo po picki onima koji su zasluzili dobiti po picki..Sora wrote:Evo meni smetamortal wrote:treba ukinuti postojanje u Hrvatskoj onih kojima to smeta
Mnogima smeta
To je moje misljenje
Luda pa zivi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pizzon wrote:http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:810684-ANKETA-U-HRVATSKOJ-Treba-li-ukinuti-obelezavanje-Dana-pobede-u-Kninu
Grozno, jelda?
Gledat ćete ih i slušati barem još 4 odnosno 5 godina. Desni centar...dok ne dođu desni.
Po mišljenju mudžoša i četnika?Smeta vam HR?Sora wrote:Evo meni smetamortal wrote:treba ukinuti postojanje u Hrvatskoj onih kojima to smeta
Mnogima smeta
To je moje misljenje
Luda pa zivi.
Marš, kokoško...
Last edited by Eroo on Wed 7 Aug - 7:31; edited 1 time in total
OLUJA JE FINALIZIRALA PLSNOVE GAMADI NA VRHUEroo wrote:Šta bi im tek radili da su pobili 15,900 Srba, kao što je ona vaša gamad u Hrvatskoj Hrvata.pizzon wrote:£otk@ wrote:A Novosti bi nama krojile kako da slavimo pobjedu u Domovinskom ratu? Da ste dobili ijedan rat ikad sami u zadnjih 150-ak godina ne bi se dalo živjeti od vas.
pogrome nad srbima.
Ejj, 15,900 plus više desetina tisuća ranjenih i osakaćenih...Vama stvarno fali dasaka u glavi
za jedno bure, ako mislite da će se sve to zaboraviti i prestati slaviti Oluja.
Oluja je samo simbolika (finale) slamanja jednoga zla, koje se razbohotilo širom Balkana.
Su-krivci za sve to su vam danas politička "elita". Dok god budu lajali s druge strane
razni "Vulini" slušat ćete i "Čavoglave".
MILOSEVICA I KRIVOUSTOG O RAZMJENI STANOVNISTVA
NISTA DRUGO NIJE BITNO
krivci su na obje strane i srpskoj i Hrvatskoj
Krivci za pocetak rata kojeg su iznijeli nacionalisticki vojnici bitaka za TLO I KRV
U POVIJESNO- socijalnom smislu vojnici KONTRAREVOLUCIJE
Zato i jefni i drugi brane svoje istine , svoje zlocince , svoje pobjede
Nakon kojih su sve bjedniji i bjedniji u svakom smislu
Tako.
Inace jebopasmetr svakom Eronji kpji se zahvaljujuci oluji postavlja za tumača historije
Nabijem ti etro na sikilj tvoje sranje po forumu
Lose lose i najlošije Erino šaranje po forumu
to u meni ne izaziva nista osim
saznanja da u hrvatskoj slave
pogrom nad mojim narodom.
nesto sto lako formira klicu za
osvetom.
saznanja da u hrvatskoj slave
pogrom nad mojim narodom.
nesto sto lako formira klicu za
osvetom.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NWO znanost: da bi se ujedinila planeta religije treba ukinuti ili zabraniti
» Miro Bulj (Most): 'Čemu služi Mesićev ured? To treba odmah ukinuti!'
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Miro Bulj (Most): 'Čemu služi Mesićev ured? To treba odmah ukinuti!'
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
Page 2 of 5