ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Celava se doselila iz Metkovica a sada zivi bajku u Srbiji

Go down

Celava se doselila iz Metkovica a sada zivi bajku u Srbiji Empty Celava se doselila iz Metkovica a sada zivi bajku u Srbiji

Post by Serbinho-3 3/8/2019, 13:24

Celava se doselila iz Metkovica a sada zivi bajku u Srbiji 1936127_screenshot-23_ls

"Volim Beograd i energiju koju ima, volim ljude ovde i zato sam tu toliko godina. Ja sam iz malog mesta gde imate tri semafora, dok su ovde gužve u saobraćaju i ako želite nešto da obavite, treba vam ceo dan za jednu obavezu. Mi iz malog mesta smo dosta spori, a ovde vlada velika brzina", navela je tada Ana.

Od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni Ana je često menjala imidž, frizuru i boju kose, te je priznala da je u jednom trenutku života čak bila i ćelava.

https://www.kurir.rs/stars/3296785/ja-sam-iz-malog-mesta-gde-ima-3-semafora-pevacica-u-srbiju-dosla-iz-hrvatske-bila-je-celava-a-onda-se-udala-i-sada-zivi-bajku-da-li-je-prepoznajete-foto?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Content%2bexchange
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Celava se doselila iz Metkovica a sada zivi bajku u Srbiji Empty Re: Celava se doselila iz Metkovica a sada zivi bajku u Srbiji

Post by T. 3/8/2019, 13:49

Nikad čuo za 'pevačicu'...
Pjeva operu?

2014-04-14

Back to top Go down

Celava se doselila iz Metkovica a sada zivi bajku u Srbiji Empty Re: Celava se doselila iz Metkovica a sada zivi bajku u Srbiji

Post by Guest 3/8/2019, 13:53

pjevala je nešto sa severinom i jedino je po tome i poznata..
mislim da joj se roditelji jako neugodno osjećaju..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 3/8/2019, 14:46

Krajem 2017. godine, nakon par meseci veze sa sadašnjim suprugom Ivanom Đolićem, Ana je saznala da će postati majka. Pevačica i IT stručnjak su se u decembru 2017. venčali u Beogradu, a u maju 2018. dobili su sina Matiju. Ana se poslednjih meseci povukla iz javnosti i posvetila se porodici.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by T. 3/8/2019, 14:48

metilda wrote:pjevala je nešto sa severinom i jedino je po tome i poznata..
mislim da joj se roditelji jako neugodno osjećaju..
Bila bi puno poznatija da je sa severinom 'svirala frulu' na jahti, nego što je samo pjevala...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by darth_vader 3/8/2019, 14:49

Zašto se svi koji dođu iz Metkovića prezivaju Bebić?
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 3/8/2019, 14:56

Mogla je i bolje da upeca...

Ovaj realno se spasao, kod nas bi zavrsio sa Desankom Sakic...sreca pa nalete Hrvatice zelje Beograda da ih napumpa ko Miselinku...

Cirkus

:cleanteeth
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2019, 15:15

ana bebic
secam se kad je dosla
preko tv -operacija trijumf
bila je simpat.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics