ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

vjera nada i ufanje pokazano primjerom

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

vjera nada i ufanje pokazano primjerom - Page 4 Empty Re: vjera nada i ufanje pokazano primjerom

Post by RayMabus 3/8/2019, 15:14

Kad iznajmljuješ npr podstanarima i ne želiš obitelji s dicon il psima onda ne napišeš ne iznajmljujen nego nije pogodan.

Ona je nestručna malo u ton biznisu

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

vjera nada i ufanje pokazano primjerom - Page 4 Empty Re: vjera nada i ufanje pokazano primjerom

Post by T. 3/8/2019, 15:17

jasambrend wrote:
T. wrote:
RayMabus wrote:Ja isto iman masu primjedba na KC i ponašanje vjernika al brajo moj to je njen stan i njeno pravo koga će ona primat.

Da ima vrtal il sobu viška primala bi pase i dicu. Ima razlog zašto ih ne prima.
Možda ih jednostavno ne voli, njen izbor...
Ne može se nekoga prisiliti da nekoga ili nešto voli ili ne voli...
Smatram da 99% iznajmljivača moli boga da im ne dođu pasi, djeca, poljaci, cigani...
Ali nekad ne moš birat, ako si dao agenciji npr. ...

Poljaci... i onda deset redova prazno i onda ISIL... takva je moja gradacija...
Nekada se, prije rata, nije trebalo brinuti o strukturi gostiju...
Jednostavno si imao cjenu koju su mogli platiti nijemci, talijani, austrijanci...
Zna se gdje su išli srbi i bosanci, po stanovima gdje su ljudi iznajmljivali sobu uz zajednički wc, po njihovim odmaralištima, kampovi itd. ...
Danas je drugačije, poljaci su ekonomski jaki, a pun je ku*ac srba i bosanaca koje je rat odveo na zapad i sada mogu platiti i skupi smještaj...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/8/2019, 15:21

T. wrote:
jasambrend wrote:
T. wrote:
RayMabus wrote:Ja isto iman masu primjedba na KC i ponašanje vjernika al brajo moj to je njen stan i njeno pravo koga će ona primat.

Da ima vrtal il sobu viška primala bi pase i dicu. Ima razlog zašto ih ne prima.
Smatram da 99% iznajmljivača moli boga da im ne dođu pasi, djeca, poljaci, cigani...

Jednostavno si imao cjenu koju su mogli platiti nijemci, talijani, austrijanci...
Zna se gdje su išli srbi i bosanci, po stanovima gdje su ljudi iznajmljivali sobu uz zajednički wc, po njihovim odmaralištima, kampovi itd. ...
Danas je drugačije, poljaci su ekonomski jaki, a pun je ku*ac srba i bosanaca koje je rat odveo na zapad i sada mogu platiti i skupi smještaj...
Stavi sliku Ante Pavelića kad oglašuješ apartman i neće ti ni jedan Srbo doć.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by T. 3/8/2019, 15:22

RayMabus wrote:
T. wrote:
jasambrend wrote:
T. wrote:

Stavi sliku Ante Pavelića kad oglašuješ apartman i neće ti ni jedan Srbo doć.
Neke balije lani tražile od stare da skine križ sa zida u apartmanu...
Nije to uradila, normalno...
Ostali su isto, sve prošlo uredno...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/8/2019, 15:23

Ubaci Thompsona među slike apartman ai rješija si se Srba.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by T. 3/8/2019, 15:27

Ne volim srbe, cigane, židove, balije, životinje, djecu, pedere, lezbe, ljevičare, vegane, poljake, slovake, slovence, kmice, žute, ostali su dobrodošli...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/8/2019, 15:29

Pa slikaš unutrašnjost apartmana i velika slika Thompsona na zidu na kojoj piše Oluja.

Eto to ti je to
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/8/2019, 15:36

Evo oglasila se i Blanka

https://www.slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/clanak/id/616867/blanka-vlasic-za-slobodnu-odgovara-na-lavinu-kritika-oko-iznajmljivanja-apartmana-osvrnula-se-na-detalj-koji-je-naljutio-dio-javnosti-i-dala-objasnjenje-je-li-vas-uvjerila

Pa e , mali je stan a i ne iznajmljuje ga ona nego brat.

Oko čega se ljudi u ovoj dižu na noge pa to je to strašno. Ja ne bi ni sekunde potrošija na ovo.

Ovo ti je zavist i ljubomora plus puna država ljudi zadojenih mržnjom prema KC.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by darth_vader 3/8/2019, 15:48

T. wrote:Ne volim srbe, cigane, židove, balije, životinje, djecu, pedere, lezbe, ljevičare, vegane, poljake, slovake, slovence, kmice, žute, ostali su dobrodošli...

:tu

Ali šta 'š... Prigrmi se lito za pokoji Eurić... Je jadno, ali ipak....Hrvati smo...  :cro
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/8/2019, 15:48

Sama činjenica da je ova vijest digla uopće toliko prašine sasvim dovoljno govori o tome da su ode mnogi još u komunizmu jer kurac bi nju napalo da nije vjernica.

Ovo ti je bolesno društvo na kojeg je 45 godina komunizma ostavilo traga.

Ovo u normalnim državama di svi gledaju svoja posla ne bi nitko ni komentira.

Ćuj stan od 36 kvadrata je udarna vijest i to jer eto vjernica neće pustit pasa i dicu u prostor koji nije za to ni predviđen.

A privatno vlasništvo.

Nevjerovatna društvena boleščina.

Nije ni čudo šta mladi biže odavde. Ovo je bolesno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/8/2019, 16:14

45 godina pranja mozga. Kurac bi nju uzeli na zub da nije vjernica. To će tribat još 16 godina dok se mentalno nasljeđe komunizma ne ukloni.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sora 3/8/2019, 17:03

Sad  vidim po ovom Rayu zasto je Split grad slucaj 

Totalni drogeraski pas 
Jedan dan laju, drugi hrče, treci se smije

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 3/8/2019, 17:04

Ja se ufam nada bu Branka skočila preko letvice ..malo sutra 
Gotova je ona

2014-04-29

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/8/2019, 17:08

Uopće se ne drogiram. Ja san zadnji put popušija đoint s 21 godinu a sad mi je četrdeset. Čak ni ne pijem , evo nisan od 21.06 kap alkohola popija.

Problem je u tome šta vi ka društvo zatucani a to možete zahvalit komunizmu koji vas je ujeba u mozak.

To ne vridi za tebe u Bosni jer je vas izvuka iz srednjeg vijeka dok je Hrvatsku sjeba i unazadija
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sora 3/8/2019, 17:10

RayMabus wrote:Uopće se ne drogiram. Ja san zadnji put popušija đoint s 21 godinu a sad mi je četrdeset. Čak ni ne pijem , evo nisan od 21.06 kap alkohola popija.

Problem je u tome šta vi ka društvo zatucani a to možete zahvalit komunizmu koji vas je ujeba u mozak.

To ne vridi za tebe u Bosni jer je vas izvuka iz srednjeg vijeka dok je Hrvatsku sjeba i unazadija
Jos gore onda 
Djeluješ drogiran i bez droge 
Trknut 
Munjen 
Sjeban 
Itd 
Ima tih izraza za vas blitvanjce affraid

2014-04-29

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/8/2019, 17:11

Sora wrote:
RayMabus wrote:Uopće se ne drogiram. Ja san zadnji put popušija đoint s 21 godinu a sad mi je četrdeset. Čak ni ne pijem , evo nisan od 21.06 kap alkohola popija.

Jos gore onda 
Djeluješ drogiran i bez droge 
Trknut 
Munjen 
Sjeban 
Itd 
Ima tih izraza za vas blitvanjce affraid
Pa normalno da san sjeban kad moran živit u istoj državi s hrpon kretena koji su nazadni mentalno.

Najbolje da ću još ispast normalan. Kako su me odgojili još san i odlično ispa samo šta su oni koji su mi to napravili a to su roditelji dobili batine , svađu i javno poniženje.

Nisan još krenija na hrvatski Sabor a nisu ni oni daleko da in se zaletin tamo i sve uši izvućen.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Yehudim 3/8/2019, 19:43

debotoijusto wrote:vjera nada i ufanje pokazano primjerom - Page 4 A8b0effe-e2f8-48ce-ba48-4e9114724299-Screenshot_20190803-094824
vjera nada i ufanje pokazano primjerom - Page 4 FlimsyInfiniteFinwhale-max-1mb

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Leviathan2 3/8/2019, 21:36

Yehudim wrote:
debotoijusto wrote:vjera nada i ufanje pokazano primjerom - Page 4 A8b0effe-e2f8-48ce-ba48-4e9114724299-Screenshot_20190803-094824
vjera nada i ufanje pokazano primjerom - Page 4 FlimsyInfiniteFinwhale-max-1mb
i jos psalm na engleskom
jbte, ono, seljakluka na kvadrat

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics