vjera nada i ufanje pokazano primjerom
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: vjera nada i ufanje pokazano primjerom
Kad iznajmljuješ npr podstanarima i ne želiš obitelji s dicon il psima onda ne napišeš ne iznajmljujen nego nije pogodan.
Ona je nestručna malo u ton biznisu
Ona je nestručna malo u ton biznisu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nekada se, prije rata, nije trebalo brinuti o strukturi gostiju...jasambrend wrote:T. wrote:Možda ih jednostavno ne voli, njen izbor...RayMabus wrote:Ja isto iman masu primjedba na KC i ponašanje vjernika al brajo moj to je njen stan i njeno pravo koga će ona primat.
Da ima vrtal il sobu viška primala bi pase i dicu. Ima razlog zašto ih ne prima.
Ne može se nekoga prisiliti da nekoga ili nešto voli ili ne voli...
Smatram da 99% iznajmljivača moli boga da im ne dođu pasi, djeca, poljaci, cigani...
Ali nekad ne moš birat, ako si dao agenciji npr. ...
Poljaci... i onda deset redova prazno i onda ISIL... takva je moja gradacija...
Jednostavno si imao cjenu koju su mogli platiti nijemci, talijani, austrijanci...
Zna se gdje su išli srbi i bosanci, po stanovima gdje su ljudi iznajmljivali sobu uz zajednički wc, po njihovim odmaralištima, kampovi itd. ...
Danas je drugačije, poljaci su ekonomski jaki, a pun je ku*ac srba i bosanaca koje je rat odveo na zapad i sada mogu platiti i skupi smještaj...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Stavi sliku Ante Pavelića kad oglašuješ apartman i neće ti ni jedan Srbo doć.T. wrote:Nekada se, prije rata, nije trebalo brinuti o strukturi gostiju...jasambrend wrote:T. wrote:Možda ih jednostavno ne voli, njen izbor...RayMabus wrote:Ja isto iman masu primjedba na KC i ponašanje vjernika al brajo moj to je njen stan i njeno pravo koga će ona primat.
Da ima vrtal il sobu viška primala bi pase i dicu. Ima razlog zašto ih ne prima.
Smatram da 99% iznajmljivača moli boga da im ne dođu pasi, djeca, poljaci, cigani...
Jednostavno si imao cjenu koju su mogli platiti nijemci, talijani, austrijanci...
Zna se gdje su išli srbi i bosanci, po stanovima gdje su ljudi iznajmljivali sobu uz zajednički wc, po njihovim odmaralištima, kampovi itd. ...
Danas je drugačije, poljaci su ekonomski jaki, a pun je ku*ac srba i bosanaca koje je rat odveo na zapad i sada mogu platiti i skupi smještaj...
2014-04-11
Neke balije lani tražile od stare da skine križ sa zida u apartmanu...RayMabus wrote:Stavi sliku Ante Pavelića kad oglašuješ apartman i neće ti ni jedan Srbo doć.T. wrote:Nekada se, prije rata, nije trebalo brinuti o strukturi gostiju...jasambrend wrote:T. wrote:Možda ih jednostavno ne voli, njen izbor...RayMabus wrote:Ja isto iman masu primjedba na KC i ponašanje vjernika al brajo moj to je njen stan i njeno pravo koga će ona primat.
Nije to uradila, normalno...
Ostali su isto, sve prošlo uredno...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ubaci Thompsona među slike apartman ai rješija si se Srba.
2014-04-11
Ne volim srbe, cigane, židove, balije, životinje, djecu, pedere, lezbe, ljevičare, vegane, poljake, slovake, slovence, kmice, žute, ostali su dobrodošli...
Pa slikaš unutrašnjost apartmana i velika slika Thompsona na zidu na kojoj piše Oluja.
Eto to ti je to
Eto to ti je to
2014-04-11
Evo oglasila se i Blanka
https://www.slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/clanak/id/616867/blanka-vlasic-za-slobodnu-odgovara-na-lavinu-kritika-oko-iznajmljivanja-apartmana-osvrnula-se-na-detalj-koji-je-naljutio-dio-javnosti-i-dala-objasnjenje-je-li-vas-uvjerila
Pa e , mali je stan a i ne iznajmljuje ga ona nego brat.
Oko čega se ljudi u ovoj dižu na noge pa to je to strašno. Ja ne bi ni sekunde potrošija na ovo.
Ovo ti je zavist i ljubomora plus puna država ljudi zadojenih mržnjom prema KC.
https://www.slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/clanak/id/616867/blanka-vlasic-za-slobodnu-odgovara-na-lavinu-kritika-oko-iznajmljivanja-apartmana-osvrnula-se-na-detalj-koji-je-naljutio-dio-javnosti-i-dala-objasnjenje-je-li-vas-uvjerila
Pa e , mali je stan a i ne iznajmljuje ga ona nego brat.
Oko čega se ljudi u ovoj dižu na noge pa to je to strašno. Ja ne bi ni sekunde potrošija na ovo.
Ovo ti je zavist i ljubomora plus puna država ljudi zadojenih mržnjom prema KC.
2014-04-11
T. wrote:Ne volim srbe, cigane, židove, balije, životinje, djecu, pedere, lezbe, ljevičare, vegane, poljake, slovake, slovence, kmice, žute, ostali su dobrodošli...
Ali šta 'š... Prigrmi se lito za pokoji Eurić... Je jadno, ali ipak....Hrvati smo...
darth_vader-
2014-04-17
Sama činjenica da je ova vijest digla uopće toliko prašine sasvim dovoljno govori o tome da su ode mnogi još u komunizmu jer kurac bi nju napalo da nije vjernica.
Ovo ti je bolesno društvo na kojeg je 45 godina komunizma ostavilo traga.
Ovo u normalnim državama di svi gledaju svoja posla ne bi nitko ni komentira.
Ćuj stan od 36 kvadrata je udarna vijest i to jer eto vjernica neće pustit pasa i dicu u prostor koji nije za to ni predviđen.
A privatno vlasništvo.
Nevjerovatna društvena boleščina.
Nije ni čudo šta mladi biže odavde. Ovo je bolesno.
Ovo ti je bolesno društvo na kojeg je 45 godina komunizma ostavilo traga.
Ovo u normalnim državama di svi gledaju svoja posla ne bi nitko ni komentira.
Ćuj stan od 36 kvadrata je udarna vijest i to jer eto vjernica neće pustit pasa i dicu u prostor koji nije za to ni predviđen.
A privatno vlasništvo.
Nevjerovatna društvena boleščina.
Nije ni čudo šta mladi biže odavde. Ovo je bolesno.
2014-04-11
45 godina pranja mozga. Kurac bi nju uzeli na zub da nije vjernica. To će tribat još 16 godina dok se mentalno nasljeđe komunizma ne ukloni.
2014-04-11
Sad vidim po ovom Rayu zasto je Split grad slucaj
Totalni drogeraski pas
Jedan dan laju, drugi hrče, treci se smije
Totalni drogeraski pas
Jedan dan laju, drugi hrče, treci se smije
Ja se ufam nada bu Branka skočila preko letvice ..malo sutra
Gotova je ona
Gotova je ona
Uopće se ne drogiram. Ja san zadnji put popušija đoint s 21 godinu a sad mi je četrdeset. Čak ni ne pijem , evo nisan od 21.06 kap alkohola popija.
Problem je u tome šta vi ka društvo zatucani a to možete zahvalit komunizmu koji vas je ujeba u mozak.
To ne vridi za tebe u Bosni jer je vas izvuka iz srednjeg vijeka dok je Hrvatsku sjeba i unazadija
Problem je u tome šta vi ka društvo zatucani a to možete zahvalit komunizmu koji vas je ujeba u mozak.
To ne vridi za tebe u Bosni jer je vas izvuka iz srednjeg vijeka dok je Hrvatsku sjeba i unazadija
2014-04-11
Jos gore ondaRayMabus wrote:Uopće se ne drogiram. Ja san zadnji put popušija đoint s 21 godinu a sad mi je četrdeset. Čak ni ne pijem , evo nisan od 21.06 kap alkohola popija.
Djeluješ drogiran i bez droge
Trknut
Munjen
Sjeban
Itd
Ima tih izraza za vas blitvanjce
Pa normalno da san sjeban kad moran živit u istoj državi s hrpon kretena koji su nazadni mentalno.Sora wrote:Jos gore ondaRayMabus wrote:Uopće se ne drogiram. Ja san zadnji put popušija đoint s 21 godinu a sad mi je četrdeset. Čak ni ne pijem , evo nisan od 21.06 kap alkohola popija.
Djeluješ drogiran i bez droge
Trknut
Munjen
Sjeban
Itd
Ima tih izraza za vas blitvanjce
Najbolje da ću još ispast normalan. Kako su me odgojili još san i odlično ispa samo šta su oni koji su mi to napravili a to su roditelji dobili batine , svađu i javno poniženje.
Nisan još krenija na hrvatski Sabor a nisu ni oni daleko da in se zaletin tamo i sve uši izvućen.
2014-04-11
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
i jos psalm na engleskomYehudim wrote:debotoijusto wrote:
jbte, ono, seljakluka na kvadrat
» Bahá'í vjera
» Vjera bez nade............
» Marcel Holjevac: Vjera u Boga i tehnička roba
» Vjera od žene traži da obavlja svoje staleške dužnosti
» Bahá'í vjera