vjera nada i ufanje pokazano primjerom
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: vjera nada i ufanje pokazano primjerom
Debo, shvatili smo poantu, ali i ti moraš shvatiti da Hrvati baš i ne vole djecu. K tome još i tuđu. A vole bit katolici. A jesi li ti shvatio gdje živiš do sad? Nisi? Nemoj biti čuđenje u svijetu, prilagodljiv si...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
pismejker wrote:Ma koja zavist Longi..Samo glupost tuke,koja ne zna mozak koristiti,i na neki taktican nacin,prikupiti klijentelu koja je odlicnog novcanog stanja...Kod bogatuna su i djeca,i psi boljeg i pristojnijeg ponasanja,neg prosjecni Balkanac...Tuka ne zna niti izdati stančić,a onda nek pribavi nekog posrednika,kako se to u Svabiji radi..Glup i tup zemljoradnik,ne zna dvije pametne pospojiti,ali je dovoljno bistar da zna Maklera najmiti,koji onda sve to umjesto njega obavi..
u čemu je problem što je našla posrednika za iznajmljivanje? razumijem da je imbecoxima draži onaj iznajmljivač koji stoji na autobusnom i drži karton sa natpisom apartmani a onda kuka da je prazan cijelo ljeto.. ono što ubije na crno ne prijavi naravno a imbexu manje novaca iz proračuna .. ali glupi imbex ne zna da ima i bistrih hrvata koji razumiju njegovu antihrvatsku i antikatoličku provenijenciju
Guest- Guest
znam da ste shvatili sad jos treba usvojit gradivojasambrend wrote:Debo, shvatili smo poantu, ali i ti moraš shvatiti da Hrvati baš i ne vole djecu. K tome još i tuđu. A vole bit katolici. A jesi li ti shvatio gdje živiš do sad? Nisi? Nemoj biti čuđenje u svijetu, prilagodljiv si...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Dosadan si. Hrpa ljudi ne iznajmljuje psima ,ciganima i djeci.debotoijusto wrote:znam da ste shvatili sad jos treba usvojit gradivojasambrend wrote:Debo, shvatili smo poantu, ali i ti moraš shvatiti da Hrvati baš i ne vole djecu. K tome još i tuđu. A vole bit katolici. A jesi li ti shvatio gdje živiš do sad? Nisi? Nemoj biti čuđenje u svijetu, prilagodljiv si...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo ja kao deklarirani nacional-socijalist primam žene, djecu, Srbe, Židove, crnce, Kineze, pedere i lezbe, ali razmišljam Poljacima i Slovacima povisiti barem za 20Eura/noć...pse naplaćujem 10/Eura više, ali ovi su kudikamo šporkiji, dođe mi da bacačem plamena sve počistim ponekad. Esan li u skladu sa ljuckim pravima i slobodama?
darth_vader-
2014-04-17
no dobro , odredjeni broj korisnika ne moze shvatit , sve to za ljudeRayMabus wrote:Dosadan si. Hrpa ljudi ne iznajmljuje psima ,ciganima i djeci.debotoijusto wrote:znam da ste shvatili sad jos treba usvojit gradivojasambrend wrote:Debo, shvatili smo poantu, ali i ti moraš shvatiti da Hrvati baš i ne vole djecu. K tome još i tuđu. A vole bit katolici. A jesi li ti shvatio gdje živiš do sad? Nisi? Nemoj biti čuđenje u svijetu, prilagodljiv si...
2014-04-12
Možda imaš veći stan od ove garsonjere. Ovo ti je na Bačvicama. To nema ni svoj parking. Nabila cijenu a kad pitaju di će auto parkirat onda na ulici.jasambrend wrote:Evo ja kao deklarirani nacional-socijalist primam žene, djecu, Srbe, Židove, crnce, Kineze, pedere i lezbe, ali razmišljam Poljacima i Slovacima povisti za 20Eura/noć...pse naplaćujem 10/Eura više, ali ovi su kudikamo šporkiji, dođe mi da bacačem plamena sve počistim ponekad. Esan li u skladu sa ljuckim pravima i slobodama?
To nije za pse nit ljude s dicon i to je cila priča zašto ona to tako iznajmljuje.
Di će to spavat ? Srat i pišat u lancune
2014-04-11
A idi u kurac. Jebi mater više. Zadojen mržnjom prema katolicima.debotoijusto wrote:no dobro , odredjeni broj korisnika ne moze shvatit , sve to za ljudeRayMabus wrote:Dosadan si. Hrpa ljudi ne iznajmljuje psima ,ciganima i djeci.debotoijusto wrote:znam da ste shvatili sad jos treba usvojit gradivojasambrend wrote:Debo, shvatili smo poantu, ali i ti moraš shvatiti da Hrvati baš i ne vole djecu. K tome još i tuđu. A vole bit katolici. A jesi li ti shvatio gdje živiš do sad? Nisi? Nemoj biti čuđenje u svijetu, prilagodljiv si...
2014-04-11
bog ce te kaznit za te sporke riciRayMabus wrote:A idi u kurac. Jebi mater više. Zadojen mržnjom prema katolicima.debotoijusto wrote:no dobro , odredjeni broj korisnika ne moze shvatit , sve to za ljudeRayMabus wrote:Dosadan si. Hrpa ljudi ne iznajmljuje psima ,ciganima i djeci.debotoijusto wrote:znam da ste shvatili sad jos treba usvojit gradivojasambrend wrote:Debo, shvatili smo poantu, ali i ti moraš shvatiti da Hrvati baš i ne vole djecu. K tome još i tuđu. A vole bit katolici. A jesi li ti shvatio gdje živiš do sad? Nisi? Nemoj biti čuđenje u svijetu, prilagodljiv si...
2014-04-12
Ja san scientolog. Živi i pusti druge da žive. Iman ja takog jednog u kući , svog starog , ne može smislit crkvu ni vjernike pa meni puni glavu pa ga ja pošaljen u tri pm.debotoijusto wrote:bog ce te kaznit za te sporke riciRayMabus wrote:A idi u kurac. Jebi mater više. Zadojen mržnjom prema katolicima.debotoijusto wrote:no dobro , odredjeni broj korisnika ne moze shvatit , sve to za ljudeRayMabus wrote:Dosadan si. Hrpa ljudi ne iznajmljuje psima ,ciganima i djeci.debotoijusto wrote:
znam da ste shvatili sad jos treba usvojit gradivo
Idiot
2014-04-11
Zadojen si mržnjom prema crkvi i vjernicima. Šta to prije shvatiš to bolje za sve.
Ti toga nisi svjestan. Imaš engram. Imaš ćuka u glavi.
Šta tebe boli k šta ona iznajmljuje i kome. Tebi smeta šta je ona vjernica.
Ti toga nisi svjestan. Imaš engram. Imaš ćuka u glavi.
Šta tebe boli k šta ona iznajmljuje i kome. Tebi smeta šta je ona vjernica.
2014-04-11
debo ne zna da se kaže vjera nada i ljubav..
nada i ufanje se u katolicizmu upotrebljavaju kao istoznačnice..
odma' se javit' za novinara na imbex
nada i ufanje se u katolicizmu upotrebljavaju kao istoznačnice..
odma' se javit' za novinara na imbex
Guest- Guest
Ja isto iman masu primjedba na KC i ponašanje vjernika al brajo moj to je njen stan i njeno pravo koga će ona primat.
Da ima vrtal il sobu viška primala bi pase i dicu. Ima razlog zašto ih ne prima.
Da ima vrtal il sobu viška primala bi pase i dicu. Ima razlog zašto ih ne prima.
2014-04-11
Dizajnerski uređen stan
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2105878
36 kvadrata
Tko će.očistit dlake od pasa jedan put kad ti se uvali u postelju ?
Di će dica spavat ? Na podu od wc.
Pa lipo je rekla ljudima da stan nije pogodan za pse i dicu. Pa i nije.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2105878
36 kvadrata
Tko će.očistit dlake od pasa jedan put kad ti se uvali u postelju ?
Di će dica spavat ? Na podu od wc.
Pa lipo je rekla ljudima da stan nije pogodan za pse i dicu. Pa i nije.
2014-04-11
Možda ih jednostavno ne voli, njen izbor...RayMabus wrote:Ja isto iman masu primjedba na KC i ponašanje vjernika al brajo moj to je njen stan i njeno pravo koga će ona primat.
Ne može se nekoga prisiliti da nekoga ili nešto voli ili ne voli...
Smatram da 99% iznajmljivača moli boga da im ne dođu pasi, djeca, poljaci, cigani...
Ali nekad ne moš birat, ako si dao agenciji npr. ...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
To šta ona ne zna složit rečenicu koja nije diskriminatorna to je druga stvar.
To se nikad ne napiše da ne iznajmljuješ nego da nije pogodan za određene kategorije i onda te nitko ne vata na zub.
To se nikad ne napiše da ne iznajmljuješ nego da nije pogodan za određene kategorije i onda te nitko ne vata na zub.
2014-04-11
Ma nije to nego 36 kvadrata , dizajnerski uređen.T. wrote:Možda ih jednostavno ne voli, njen izbor...RayMabus wrote:Ja isto iman masu primjedba na KC i ponašanje vjernika al brajo moj to je njen stan i njeno pravo koga će ona primat.
Smatram da 99% iznajmljivača moli boga da im ne dođu pasi, djeca, poljaci, cigani...
Nije dobro napisala. To nikad ne pišeš da ne iznajmljuješ tima i tima neg da nije pogodan za te i te.
Ona je malo čobanka. To nema veze s tim šta je ona vjernica mada je čobanstvo i religioznist usko povezana
2014-04-11
Ne znam u čemu je problem...RayMabus wrote:To šta ona ne zna složit rečenicu koja nije diskriminatorna to je druga stvar.
Na svakoj banci, trgovini, pošti itd. imaš naljepnicu da nije dozvoljen ulaz psima...
Nisam nikad čuo da je to netko problematizirao...
Zašto bi ona puštala pse u svoj stan ako ne želi to i zašto to ne bi javno očitovala?
Last edited by T. on 3/8/2019, 15:11; edited 1 time in total
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:Možda ih jednostavno ne voli, njen izbor...RayMabus wrote:Ja isto iman masu primjedba na KC i ponašanje vjernika al brajo moj to je njen stan i njeno pravo koga će ona primat.
Poljaci... i onda deset redova prazno i onda ISIL... takva je moja gradacija...
darth_vader-
2014-04-17
Kad iznajmljuješ ili prodaješ onda nikad ne napišeš ne prodajem tima nego kažeš nije pogodno za te i te.T. wrote:Ne znam u čemu je problem...RayMabus wrote:To šta ona ne zna složit rečenicu koja nije diskriminatorna to je druga stvar.
Na svakoj banci, trgovini, pošti itd. imaš naljepnicu da nije dozvoljen ulaz psima...
Nisam nikad čuo da je to netko problematizirao...
Zašto bi ona puštala pse u svoj stan ako ne želi to i zašto to ne bi javno očitovala?
To se tako radi.
2014-04-11
Kad iznajmljuješ npr podstanarima i ne želiš obitelji s dicon il psima onda ne napišeš ne iznajmljujen nego nije pogodan.
Ona je nestručna malo u ton biznisu
Ona je nestručna malo u ton biznisu
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» VJERA KAO OBAVEZA
» Bahá'í vjera
» Vjera bez nade............
» Marcel Holjevac: Vjera u Boga i tehnička roba
» Vjera od žene traži da obavlja svoje staleške dužnosti
» Bahá'í vjera