ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

vjera nada i ufanje pokazano primjerom

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

vjera nada i ufanje pokazano primjerom - Page 2 Empty Re: vjera nada i ufanje pokazano primjerom

Post by melkior 3/8/2019, 13:17

Budimo realni, u garsonijeru od 36 m2 jedva da stanu dvoje, a najbolje jedan. Ne bih nikad pristao dijeliti s nekim garsonijeru od 36 m2, jer me pere klaustrofobija. Živio sam u Zagrebu nekoliko mjeseci u sobici od 25-30 m2, i znam što je to. To je jebeni kavez iz kojeg želiš pobjeći van, što prije i pod svaku cijenu.

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

vjera nada i ufanje pokazano primjerom - Page 2 Empty Re: vjera nada i ufanje pokazano primjerom

Post by Guest 3/8/2019, 13:46

melkior wrote:Budimo realni, u garsonijeru od 36 m2 jedva da stanu dvoje, a najbolje jedan. Ne bih nikad pristao dijeliti s nekim garsonijeru od 36 m2, jer me pere klaustrofobija. Živio sam u Zagrebu nekoliko mjeseci u sobici od 25-30 m2, i znam što je to. To je jebeni kavez iz kojeg želiš pobjeći van, što prije i pod svaku cijenu.
Poanta svega,Melk,mudar kao i uvijek..drka od 35 kvadrata(moj dvosobni ima ravno 20 kvadrata vise-jedna postena soba),a reklamira se kao penthause apartman..giv mi a brejk..

AKo zeli elitne goste,svakako ne smije iskljuciti kucne ljubimce i djecu,no ipak je cura svjesna skucenosti stančića,pa kao psi i djeca su ferboten...

Ovo bi u najboljem slucaj bilo dobro izdavati kao mjesto za brzinski seks,studentske zabavice,orgije,svasta nesto..

mafija zna zakupiti takve objekte ili pit-stop motelcice,pa napraviti biznis od prostitucije...blanka bi u tom slucaju bez da razbija glavicu,dobila mjesecni input i to je to..drugi nerk placaju tantijeme.. :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 3/8/2019, 13:53

melkior wrote:Budimo realni, u garsonijeru od 36 m2 jedva da stanu dvoje, a najbolje jedan. Ne bih nikad pristao dijeliti s nekim garsonijeru od 36 m2, jer me pere klaustrofobija. Živio sam u Zagrebu nekoliko mjeseci u sobici od 25-30 m2, i znam što je to. To je jebeni kavez iz kojeg želiš pobjeći van, što prije i pod svaku cijenu.
Može se to iznajmiti komotno za 4 osobe...
2 u sobu a 2 u dnevni na kauč na razvlačenje...
Važna je pozicija, blizu plaže, klima, internet, mini kuhinja, tuš kabina, sve to stane...
Cijena naravno sukladno navedenome...
Ide to za 200-250 eur/dan u sezoni ko ništa...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2019, 13:54

50 eura po danu..Rogoznica
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/8/2019, 13:56

Ima meni baba stan na Bačvicama , tip top uređen , iznajmljuje se. To je njen stan pa nek radi šta oče. Najbolje da će joj Index solit pamet kome će iznajmljivat svoju nekretninu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 3/8/2019, 13:56

pismejker wrote:
Poanta svega,Melk,mudar kao i uvijek..drka od 35 kvadrata(moj dvosobni ima ravno 20 kvadrata vise-jedna postena soba),a reklamira se kao penthause apartman..giv mi a brejk..

AKo zeli elitne goste,svakako ne smije iskljuciti kucne ljubimce i djecu,no ipak je cura svjesna skucenosti stančića,pa kao psi i djeca su ferboten...

Ovo bi u najboljem slucaj bilo dobro izdavati kao mjesto za brzinski seks,studentske zabavice,orgije,svasta nesto..

mafija zna zakupiti takve objekte ili pit-stop motelcice,pa napraviti biznis od prostitucije...blanka bi u tom slucaju bez da razbija glavicu,dobila mjesecni input i to je to..drugi nerk placaju tantijeme.. :starac
ae
trebala je napisat stan na krovu zgrade s mogucnoscu koristenja krova da je ceo svet razume
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2019, 13:56

debotoijusto wrote:BLANKA VLAŠIĆ ima novi biznis - s više od 38 tisuća svojih fanova na Instagramu je podijelila svoju novu poslovnu avanturu, dizajnerski uređen apartman na splitskim Bačvicama koji iznajmljuje od kraja srpnja.

Noćenje u stanu od 36 kvadrata stoji 662 kune, a Blanka vas prima samo ako ste izrazito disciplinirani. Na stranici Booking.com, naime, stoji da u stanu nije dozvoljeno pušenje, a zabranjeni su i djeca, kućni ljubimci te zabave. Osim toga, prima samo gotovinu.

https://www.index.hr/magazin/clanak/blanka-vlasic-iznajmljuje-apartman-ne-dopusta-djecu-ljubimce-ni-zabave/2105878.aspx

da slučajno taj stan pod tim uvjetima iznajmljuje šerbedžija ili đoković bi li imbex to zamjerio na isti način?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 3/8/2019, 14:02

metilda wrote:
debotoijusto wrote:BLANKA VLAŠIĆ ima novi biznis - s više od 38 tisuća svojih fanova na Instagramu je podijelila svoju novu poslovnu avanturu, dizajnerski uređen apartman na splitskim Bačvicama koji iznajmljuje od kraja srpnja.

Noćenje u stanu od 36 kvadrata stoji 662 kune, a Blanka vas prima samo ako ste izrazito disciplinirani. Na stranici Booking.com, naime, stoji da u stanu nije dozvoljeno pušenje, a zabranjeni su i djeca, kućni ljubimci te zabave. Osim toga, prima samo gotovinu.

https://www.index.hr/magazin/clanak/blanka-vlasic-iznajmljuje-apartman-ne-dopusta-djecu-ljubimce-ni-zabave/2105878.aspx

da slučajno taj stan pod tim uvjetima iznajmljuje šerbedžija ili đoković bi li imbex to zamjerio na isti način?
licemjerje nista ? dobar...
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2019, 14:06

debotoijusto wrote:
metilda wrote:

licemjerje nista ? dobar...

hoćeš reći da je Blanka licemjerna? ili imbex?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2019, 14:08

zapravo je riječ o Blankinoj praktičnosti.. nitko svoje privatno vlasništvo ne mora ni pod cijenu osude iznajmiti ili dati u posjed bilo kome tko će po defaultu taj prostor devastirati i učiniti neprikladnim za daljnji posao..
a neš ti stančića od 36 kvadrata
da je makar od 300 kvadrata, tada bi se moglo govoriti o Blankinom licemjerju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2019, 14:09

Pa nasmijava covjeka cinjenica da se to dize hajpom na nivo elitnog turizma..realnost je pak nesh drugo..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/8/2019, 14:10

metilda wrote:zapravo je riječ o Blankinoj praktičnosti.. nitko svoje privatno vlasništvo ne mora ni pod cijenu osude iznajmiti ili dati u posjed bilo kome tko će po defaultu taj prostor devastirati i učiniti neprikladnim za daljnji posao..
a neš ti stančića od 36 kvadrata
da je makar od 300 kvadrata, tada bi se moglo govoriti o Blankinom licemjerju
Pa normalna stvar. Ovo prvi put vidin da netko nekome popuje koga će on u svoju nekretninu.

Svašta.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2019, 14:12

trebala je jos dodati da je zabranjeno za pedere i imala bi besplatnu reklamu na svjeckom nivoju.. lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 3/8/2019, 14:12

ubit cu se nozem na struju no sutra moram na godisnji pa se odmorim malo
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/8/2019, 14:14

Meni baba isto ne iznajmljuje psima i dici. Aj ključaj   temu. Ovo je zavist plus smeta in šta je vjernica.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2019, 14:17

pismejker wrote:Pa nasmijava covjeka cinjenica da se to dize hajpom na nivo elitnog turizma..realnost je pak nesh drugo..

gdje to piše.. mislim to da Blanka svoj prostor i biznis smatra elitnim turizmom?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2019, 14:18

debotoijusto wrote:ubit cu se nozem na struju no sutra moram na godisnji pa se odmorim malo

odmori se malo i od imbexa, možda ti se glava prosvijetli
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2019, 14:20

Ma koja zavist Longi..Samo glupost tuke,koja ne zna mozak koristiti,i na neki taktican nacin,prikupiti klijentelu koja je odlicnog novcanog stanja...Kod bogatuna su i djeca,i psi boljeg i pristojnijeg ponasanja,neg prosjecni Balkanac...Tuka ne zna niti izdati stančić,a onda nek pribavi nekog posrednika,kako se to u Svabiji radi..Glup i tup zemljoradnik,ne zna dvije pametne pospojiti,ali je dovoljno bistar da zna Maklera najmiti,koji onda sve to umjesto njega obavi..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/8/2019, 14:20

To je stančić za dvoje u centru grada. Tko će to uzet ne znam no to nije puno mladima na zapadu koji rade i imaju dobra primanja a oće tu bit par dana.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/8/2019, 14:22

pismejker wrote:Ma koja zavist Longi..Samo glupost tuke,koja ne zna mozak koristiti,i na neki taktican nacin,prikupiti klijentelu koja je odlicnog novcanog stanja...Kod bogatuna su i djeca,i psi boljeg i pristojnijeg ponasanja,neg prosjecni Balkanac...Tuka ne zna niti izdati stančić,a onda nek pribavi nekog posrednika,kako se to u Svabiji radi..Glup i tup zemljoradnik,ne zna dvije pametne pospojiti,ali je dovoljno bistar da zna Maklera najmiti,koji onda sve to umjesto njega obavi..
A šta tebe boli kurac za to ???
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by darth_vader 3/8/2019, 14:25

Debo, shvatili smo poantu, ali i ti moraš shvatiti da Hrvati baš i ne vole djecu. K tome još i tuđu. A vole bit katolici. A jesi li ti shvatio gdje živiš do sad? Nisi? Nemoj biti čuđenje u svijetu, prilagodljiv si...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics