vjera nada i ufanje pokazano primjerom
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: vjera nada i ufanje pokazano primjerom
Budimo realni, u garsonijeru od 36 m2 jedva da stanu dvoje, a najbolje jedan. Ne bih nikad pristao dijeliti s nekim garsonijeru od 36 m2, jer me pere klaustrofobija. Živio sam u Zagrebu nekoliko mjeseci u sobici od 25-30 m2, i znam što je to. To je jebeni kavez iz kojeg želiš pobjeći van, što prije i pod svaku cijenu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Poanta svega,Melk,mudar kao i uvijek..drka od 35 kvadrata(moj dvosobni ima ravno 20 kvadrata vise-jedna postena soba),a reklamira se kao penthause apartman..giv mi a brejk..melkior wrote:Budimo realni, u garsonijeru od 36 m2 jedva da stanu dvoje, a najbolje jedan. Ne bih nikad pristao dijeliti s nekim garsonijeru od 36 m2, jer me pere klaustrofobija. Živio sam u Zagrebu nekoliko mjeseci u sobici od 25-30 m2, i znam što je to. To je jebeni kavez iz kojeg želiš pobjeći van, što prije i pod svaku cijenu.
AKo zeli elitne goste,svakako ne smije iskljuciti kucne ljubimce i djecu,no ipak je cura svjesna skucenosti stančića,pa kao psi i djeca su ferboten...
Ovo bi u najboljem slucaj bilo dobro izdavati kao mjesto za brzinski seks,studentske zabavice,orgije,svasta nesto..
mafija zna zakupiti takve objekte ili pit-stop motelcice,pa napraviti biznis od prostitucije...blanka bi u tom slucaju bez da razbija glavicu,dobila mjesecni input i to je to..drugi nerk placaju tantijeme..
Guest- Guest
Može se to iznajmiti komotno za 4 osobe...melkior wrote:Budimo realni, u garsonijeru od 36 m2 jedva da stanu dvoje, a najbolje jedan. Ne bih nikad pristao dijeliti s nekim garsonijeru od 36 m2, jer me pere klaustrofobija. Živio sam u Zagrebu nekoliko mjeseci u sobici od 25-30 m2, i znam što je to. To je jebeni kavez iz kojeg želiš pobjeći van, što prije i pod svaku cijenu.
2 u sobu a 2 u dnevni na kauč na razvlačenje...
Važna je pozicija, blizu plaže, klima, internet, mini kuhinja, tuš kabina, sve to stane...
Cijena naravno sukladno navedenome...
Ide to za 200-250 eur/dan u sezoni ko ništa...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ima meni baba stan na Bačvicama , tip top uređen , iznajmljuje se. To je njen stan pa nek radi šta oče. Najbolje da će joj Index solit pamet kome će iznajmljivat svoju nekretninu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
aepismejker wrote:Poanta svega,Melk,mudar kao i uvijek..drka od 35 kvadrata(moj dvosobni ima ravno 20 kvadrata vise-jedna postena soba),a reklamira se kao penthause apartman..giv mi a brejk..melkior wrote:Budimo realni, u garsonijeru od 36 m2 jedva da stanu dvoje, a najbolje jedan. Ne bih nikad pristao dijeliti s nekim garsonijeru od 36 m2, jer me pere klaustrofobija. Živio sam u Zagrebu nekoliko mjeseci u sobici od 25-30 m2, i znam što je to. To je jebeni kavez iz kojeg želiš pobjeći van, što prije i pod svaku cijenu.
AKo zeli elitne goste,svakako ne smije iskljuciti kucne ljubimce i djecu,no ipak je cura svjesna skucenosti stančića,pa kao psi i djeca su ferboten...
Ovo bi u najboljem slucaj bilo dobro izdavati kao mjesto za brzinski seks,studentske zabavice,orgije,svasta nesto..
mafija zna zakupiti takve objekte ili pit-stop motelcice,pa napraviti biznis od prostitucije...blanka bi u tom slucaju bez da razbija glavicu,dobila mjesecni input i to je to..drugi nerk placaju tantijeme..
trebala je napisat stan na krovu zgrade s mogucnoscu koristenja krova da je ceo svet razume
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:BLANKA VLAŠIĆ ima novi biznis - s više od 38 tisuća svojih fanova na Instagramu je podijelila svoju novu poslovnu avanturu, dizajnerski uređen apartman na splitskim Bačvicama koji iznajmljuje od kraja srpnja.
Noćenje u stanu od 36 kvadrata stoji 662 kune, a Blanka vas prima samo ako ste izrazito disciplinirani. Na stranici Booking.com, naime, stoji da u stanu nije dozvoljeno pušenje, a zabranjeni su i djeca, kućni ljubimci te zabave. Osim toga, prima samo gotovinu.
https://www.index.hr/magazin/clanak/blanka-vlasic-iznajmljuje-apartman-ne-dopusta-djecu-ljubimce-ni-zabave/2105878.aspx
da slučajno taj stan pod tim uvjetima iznajmljuje šerbedžija ili đoković bi li imbex to zamjerio na isti način?
Guest- Guest
licemjerje nista ? dobar...metilda wrote:debotoijusto wrote:BLANKA VLAŠIĆ ima novi biznis - s više od 38 tisuća svojih fanova na Instagramu je podijelila svoju novu poslovnu avanturu, dizajnerski uređen apartman na splitskim Bačvicama koji iznajmljuje od kraja srpnja.
Noćenje u stanu od 36 kvadrata stoji 662 kune, a Blanka vas prima samo ako ste izrazito disciplinirani. Na stranici Booking.com, naime, stoji da u stanu nije dozvoljeno pušenje, a zabranjeni su i djeca, kućni ljubimci te zabave. Osim toga, prima samo gotovinu.
https://www.index.hr/magazin/clanak/blanka-vlasic-iznajmljuje-apartman-ne-dopusta-djecu-ljubimce-ni-zabave/2105878.aspx
da slučajno taj stan pod tim uvjetima iznajmljuje šerbedžija ili đoković bi li imbex to zamjerio na isti način?
2014-04-12
debotoijusto wrote:licemjerje nista ? dobar...metilda wrote:debotoijusto wrote:BLANKA VLAŠIĆ ima novi biznis - s više od 38 tisuća svojih fanova na Instagramu je podijelila svoju novu poslovnu avanturu, dizajnerski uređen apartman na splitskim Bačvicama koji iznajmljuje od kraja srpnja.
hoćeš reći da je Blanka licemjerna? ili imbex?
Guest- Guest
zapravo je riječ o Blankinoj praktičnosti.. nitko svoje privatno vlasništvo ne mora ni pod cijenu osude iznajmiti ili dati u posjed bilo kome tko će po defaultu taj prostor devastirati i učiniti neprikladnim za daljnji posao..
a neš ti stančića od 36 kvadrata
da je makar od 300 kvadrata, tada bi se moglo govoriti o Blankinom licemjerju
Guest- Guest
Pa nasmijava covjeka cinjenica da se to dize hajpom na nivo elitnog turizma..realnost je pak nesh drugo..
Guest- Guest
Pa normalna stvar. Ovo prvi put vidin da netko nekome popuje koga će on u svoju nekretninu.metilda wrote:zapravo je riječ o Blankinoj praktičnosti.. nitko svoje privatno vlasništvo ne mora ni pod cijenu osude iznajmiti ili dati u posjed bilo kome tko će po defaultu taj prostor devastirati i učiniti neprikladnim za daljnji posao..
Svašta.
2014-04-11
trebala je jos dodati da je zabranjeno za pedere i imala bi besplatnu reklamu na svjeckom nivoju..
Guest- Guest
ubit cu se nozem na struju no sutra moram na godisnji pa se odmorim malo
2014-04-12
Meni baba isto ne iznajmljuje psima i dici. Aj ključaj temu. Ovo je zavist plus smeta in šta je vjernica.
2014-04-11
pismejker wrote:Pa nasmijava covjeka cinjenica da se to dize hajpom na nivo elitnog turizma..realnost je pak nesh drugo..
gdje to piše.. mislim to da Blanka svoj prostor i biznis smatra elitnim turizmom?
Guest- Guest
debotoijusto wrote:ubit cu se nozem na struju no sutra moram na godisnji pa se odmorim malo
odmori se malo i od imbexa, možda ti se glava prosvijetli
Guest- Guest
Ma koja zavist Longi..Samo glupost tuke,koja ne zna mozak koristiti,i na neki taktican nacin,prikupiti klijentelu koja je odlicnog novcanog stanja...Kod bogatuna su i djeca,i psi boljeg i pristojnijeg ponasanja,neg prosjecni Balkanac...Tuka ne zna niti izdati stančić,a onda nek pribavi nekog posrednika,kako se to u Svabiji radi..Glup i tup zemljoradnik,ne zna dvije pametne pospojiti,ali je dovoljno bistar da zna Maklera najmiti,koji onda sve to umjesto njega obavi..
Guest- Guest
To je stančić za dvoje u centru grada. Tko će to uzet ne znam no to nije puno mladima na zapadu koji rade i imaju dobra primanja a oće tu bit par dana.
2014-04-11
A šta tebe boli kurac za to ???pismejker wrote:Ma koja zavist Longi..Samo glupost tuke,koja ne zna mozak koristiti,i na neki taktican nacin,prikupiti klijentelu koja je odlicnog novcanog stanja...Kod bogatuna su i djeca,i psi boljeg i pristojnijeg ponasanja,neg prosjecni Balkanac...Tuka ne zna niti izdati stančić,a onda nek pribavi nekog posrednika,kako se to u Svabiji radi..Glup i tup zemljoradnik,ne zna dvije pametne pospojiti,ali je dovoljno bistar da zna Maklera najmiti,koji onda sve to umjesto njega obavi..
2014-04-11
Debo, shvatili smo poantu, ali i ti moraš shvatiti da Hrvati baš i ne vole djecu. K tome još i tuđu. A vole bit katolici. A jesi li ti shvatio gdje živiš do sad? Nisi? Nemoj biti čuđenje u svijetu, prilagodljiv si...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» VJERA KAO OBAVEZA
» Bahá'í vjera
» Vjera bez nade............
» Marcel Holjevac: Vjera u Boga i tehnička roba
» Vjera od žene traži da obavlja svoje staleške dužnosti
» Bahá'í vjera
» Vjera bez nade............
» Marcel Holjevac: Vjera u Boga i tehnička roba