Komšić pozvao hrvatskog ambasadora u BiH na hitan sastanak zbog Kolindine izjave
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Komšić pozvao hrvatskog ambasadora u BiH na hitan sastanak zbog Kolindine izjave
..a nista epiju uvijek na kraju ostaje dodo..a bas se ponadao da je to koli rekla pa evo konacno i naseg dode..ali nije jbg drugi put vise srece epivuksadinare wrote:tocno..sam sebe uvijek demantira...rekao je jutros ako kolinda pokusa da demantira to sto je rekla da je onda kurac..i eto demantirala...ali da tupson oce nesto skuzitiRayMabus wrote:I to radi samo da se dodvori svom biračkom tijelu. Pa njoj Nato da sutra naredi da krene na RS ona će to napravit bez prigovora.epikur37 wrote:Pa ne mantra evo Koli ove tvoje proziva za islamizam te traži propitivanje odnosa...tu je tebe zabolelo lepi ;)
Glup si.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Komšić pozvao hrvatskog ambasadora u BiH na hitan sastanak zbog Kolindine izjave
Svijet mora čuti šta stvarno misli politička buranija u Sarajllabadu
o HR, koju Von der Leyen smatra državom za "primjer mnogima, mnogima državama".
Ursula nije mogla dobiti bolji odgovor od ovoga šta islamističke trube danas urliču.
Skupa sa Mesićem, Kosorjevo i našim jadnicima u Sarajlalabadu.
o HR, koju Von der Leyen smatra državom za "primjer mnogima, mnogima državama".
Ursula nije mogla dobiti bolji odgovor od ovoga šta islamističke trube danas urliču.
Skupa sa Mesićem, Kosorjevo i našim jadnicima u Sarajlalabadu.
Kolinda je dno dna. Da je kojim slučajem pobjedila Hilary kurac bi ova protiv Sarajeva išta rekla. Ona se samo okriće kako puše vitar u Americi.
Ja na nju uopće ne računam. Bitniji su mi pokrajinski izbori u istočnoj Njemačkoj koji su za misec dana i di će Afd porast za najmanje 5 do 10 posto a negdje i do 15%
Kakva Kolinda , pa ona je ko ona bičva na štapu pa kako u Americi puše tako se i ona okriće.
Ja na nju uopće ne računam. Bitniji su mi pokrajinski izbori u istočnoj Njemačkoj koji su za misec dana i di će Afd porast za najmanje 5 do 10 posto a negdje i do 15%
Kakva Kolinda , pa ona je ko ona bičva na štapu pa kako u Americi puše tako se i ona okriće.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zbog previše konzumiranog viskija Komšića ispričali. Na sastanak su poslali njegove savjetnike.
Štaće, jadan, nije ni njemu lako...S jedne strane Sabina, a sa druge hr geleri u nogi...
Štaće, jadan, nije ni njemu lako...S jedne strane Sabina, a sa druge hr geleri u nogi...
Komšić je toliko unazadio odnose da će ovi u EU tek nakon Srbije....a reko Makron da Srbija neće prije 2028 godine u EU.
A do tada će antiislamska desnica doć na vlast a ovi u Bosni će se nać u neobranom grožđu.
A do tada će antiislamska desnica doć na vlast a ovi u Bosni će se nać u neobranom grožđu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Barsa neće da igra utakmicu! Katalonci tražili hitan sastanak zbog haosa na referendumu!
» Kriza sve jača:Hitan sastanak državnog vrha u Beogradu zbog referenduma u Republici Srpskoj
» Evropa se oglasila povodom Kolindine SKANDALOZNE izjave
» Karamarko se u Briselu ziheraški ogradio od Kolindine izjave o Merkel
» HITAN SASTANAK ŠPIJUNSKE VRHUŠKE
» Kriza sve jača:Hitan sastanak državnog vrha u Beogradu zbog referenduma u Republici Srpskoj
» Evropa se oglasila povodom Kolindine SKANDALOZNE izjave
» Karamarko se u Briselu ziheraški ogradio od Kolindine izjave o Merkel
» HITAN SASTANAK ŠPIJUNSKE VRHUŠKE
Page 5 of 5