Komšić pozvao hrvatskog ambasadora u BiH na hitan sastanak zbog Kolindine izjave
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Komšić pozvao hrvatskog ambasadora u BiH na hitan sastanak zbog Kolindine izjave
Kaj skoro nudi? Jel se zalaže kao Trump za niže poreze, manje regulacija i privatizaciju? Nije, onda on nije ekonomska desnica, ja sam ekonomska desnica a Skoro to nije, normalno da neću glasovati za Nacional Socijaliste . Usput uteka je od rata.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ja glasam 3put to je sada Kolakušić. Kakva crna socijalistička desnica, 0 bodova. Ako slučajno Zoki bude u drugom krugu protiv Kolinde onda ona je manje zlo od njega. Što se tiče ove izjave Jerusalem Post izmislio
kaj nećeš ti za škoru?
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Komšić pozvao hrvatskog ambasadora u BiH na hitan sastanak zbog Kolindine izjave
Može li mi netko od Škorinih fanova reci po čemu je on veća desnica od Kolinde? Zato jer ova voli jogu?
Bitno je da glasaš jer svaki glas koji nije za Kolindu i Milanovica čini prvi krug zanimljivim ( smanjuje se omjer među vodećim kandidatima ).AssadNaPodmornici wrote:Kaj skoro nudi? Jel se zalaže kao Trump za niže poreze, manje regulacija i privatizaciju? Nije, onda on nije ekonomska desnica, ja sam ekonomska desnica a Skoro to nije, normalno da neću glasovati za Nacional Socijaliste . Usput uteka je od rata.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ja glasam 3put to je sada Kolakušić. Kakva crna socijalistička desnica, 0 bodova. Ako slučajno Zoki bude u drugom krugu protiv Kolinde onda ona je manje zlo od njega. Što se tiče ove izjave Jerusalem Post izmislio
kaj nećeš ti za škoru?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:Kaj skoro nudi? Jel se zalaže kao Trump za niže poreze, manje regulacija i privatizaciju? Nije, onda on nije ekonomska desnica, ja sam ekonomska desnica a Skoro to nije, normalno da neću glasovati za Nacional Socijaliste . Usput uteka je od rata.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ja glasam 3put to je sada Kolakušić. Kakva crna socijalistička desnica, 0 bodova. Ako slučajno Zoki bude u drugom krugu protiv Kolinde onda ona je manje zlo od njega. Što se tiče ove izjave Jerusalem Post izmislio
kaj nećeš ti za škoru?
x
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a po cemu je kolinda desnica?...uguzi se antidesnicaru plenkiju padajuci na njegov jeftin blef da je hdz daleko najajci i da ce pomesti sve na izborima..drugo...jedan dan polaze vijenac na partizanski spomenik a drugi dan uvidjevsi da joj uje to uzelo par % glasova presaltava se po sistemu..'pas mater komunjarsku'..škoro je uvijen na istoj valnoj duzini...kako danas tako i prije deset gdoinaAssadNaPodmornici wrote:Može li mi netko od Škorinih fanova reci po čemu je on veća desnica od Kolinde? Zato jer ova voli jogu?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:Može li mi netko od Škorinih fanova reci po čemu je on veća desnica od Kolinde? Zato jer ova voli jogu?
nešto je rekao na konto pupovca i u fino je s mujagama...pravašima odmah srčeko skače :D
2015-08-06
Ne žvali se s četnikom.AssadNaPodmornici wrote:Može li mi netko od Škorinih fanova reci po čemu je on veća desnica od Kolinde? Zato jer ova voli jogu?
Last edited by RayMabus on Wed 31 Jul - 15:01; edited 2 times in total
2014-04-11
opet nisi dao dokaz da je u fino sa mujagamaepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Može li mi netko od Škorinih fanova reci po čemu je on veća desnica od Kolinde? Zato jer ova voli jogu?
nešto je rekao na konto pupovca i u fino je s mujagama...pravašima odmah srčeko skače :D
2015-09-08
vuksadinare wrote:opet nisi dao dokaz da je u fino sa mujagamaepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Može li mi netko od Škorinih fanova reci po čemu je on veća desnica od Kolinde? Zato jer ova voli jogu?
Oko srebrenice je bespotrebe i nepozvan solidarizirao se, nadalje govori o bih kao prijateljskoj državi i muslimanima. S druge strane tipično pravaški jamra nešto o srbima i pupovcu.
Ni riječi o hravtima hb nego samo mujage bih i prokleti srbi. odjeb
2015-08-06
Komšić se izvlači:'Netko tu laže Kolinda ili ova novinarka'
2015-09-08
Pa ok , ti glasaj za Kolindu. Koga briga.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:opet nisi dao dokaz da je u fino sa mujagamaepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Može li mi netko od Škorinih fanova reci po čemu je on veća desnica od Kolinde? Zato jer ova voli jogu?
Oko srebrenice je bespotrebe i nepozvan solidarizirao se, nadalje govori o bih kao prijateljskoj državi i muslimanima. S druge strane tipično pravaški jamra nešto o srbima i pupovcu.
Neš ti nje i njenog utjecaja. Bitniji je porast antiislamske desnice u zapadnoj Europi. Ona je Nato radodajka i prije će stat na stranu Bošnjaka nego Škoro ako zagusti jer ona radi po diktatu a taj diktat je izbacivanje Rusije odavde.
2014-04-11
pa oko srebrenice se izjasnio i milanovic i kolinda i kolakusic i drugi kandidat...o prijateljstvu sa bh-a je ionako mantra skoro svih hrvatskih politicara a o pupovcu ionako vecina hrvatske javnosti kao i politicara misli negativno..na cemu si tiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:opet nisi dao dokaz da je u fino sa mujagamaepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Može li mi netko od Škorinih fanova reci po čemu je on veća desnica od Kolinde? Zato jer ova voli jogu?
2015-09-08
Ono kad se konačno uhljebiš na neku dobru poziciju u diplomaciji i onda te pošalju u Bosnu
Pa ne mantra evo Koli ove tvoje proziva za islamizam te traži propitivanje odnosa...tu je tebe zabolelo lepi ;)
2015-08-06
teletu bi prije objasnio...ako kolinda nesto radi danas u svezi bosne onda to radi da dobije izgubljene postotke ili glasove nazad..i da pokusa spasiti ili izvuci covketa iz govana ponajprije u svezi aluminija mostar gdje je i ona utrpana u isti kos kao i on i to je sve...a ja sam jos jutros rekao da ce koli demantirati d aje ona to rekla i da moze pasti oklada..a ti si rekao to je koli rekla i ako demantira onda je isti kurac kao i drugi slicni..epikur37 wrote:Pa ne mantra evo Koli ove tvoje proziva za islamizam te traži propitivanje odnosa...tu je tebe zabolelo lepi ;)
2015-09-08
I to radi samo da se dodvori svom biračkom tijelu. Pa njoj Nato da sutra naredi da krene na RS ona će to napravit bez prigovora.epikur37 wrote:Pa ne mantra evo Koli ove tvoje proziva za islamizam te traži propitivanje odnosa...tu je tebe zabolelo lepi ;)
Glup si.
2014-04-11
Daleko si ti od razumijevanja visoke politike.vuksadinare wrote:teletu bi prije objasnio...ako kolinda nesto radi danas u svezi bosne onda to radi da dobije izgubljene postotke ili glasove nazad..i da pokusa spasiti ili izvuci covketa iz govana ponajprije u svezi aluminija mostar gdje je i ona utrpana u isti kos kao i on i to je sve...a ja sam jos jutros rekao da ce koli demantirati d aje ona to rekla i da moze pasti oklada..a ti si rekao to je koli rekla i ako demantira onda je isti kurac kao i drugi slicni..epikur37 wrote:Pa ne mantra evo Koli ove tvoje proziva za islamizam te traži propitivanje odnosa...tu je tebe zabolelo lepi ;)
tocno..sam sebe uvijek demantira...rekao je jutros ako kolinda pokusa da demantira to sto je rekla da je onda kurac..i eto demantirala...ali da tupson oce nesto skuzitiRayMabus wrote:I to radi samo da se dodvori svom biračkom tijelu. Pa njoj Nato da sutra naredi da krene na RS ona će to napravit bez prigovora.epikur37 wrote:Pa ne mantra evo Koli ove tvoje proziva za islamizam te traži propitivanje odnosa...tu je tebe zabolelo lepi ;)
Glup si.
2015-09-08
dobro ja kuzim jer ja sam puno blize koli nego tiEroo wrote:Daleko si ti od razumijevanja visoke politike.vuksadinare wrote:teletu bi prije objasnio...ako kolinda nesto radi danas u svezi bosne onda to radi da dobije izgubljene postotke ili glasove nazad..i da pokusa spasiti ili izvuci covketa iz govana ponajprije u svezi aluminija mostar gdje je i ona utrpana u isti kos kao i on i to je sve...a ja sam jos jutros rekao da ce koli demantirati d aje ona to rekla i da moze pasti oklada..a ti si rekao to je koli rekla i ako demantira onda je isti kurac kao i drugi slicni..epikur37 wrote:Pa ne mantra evo Koli ove tvoje proziva za islamizam te traži propitivanje odnosa...tu je tebe zabolelo lepi ;)
2015-09-08
Oni ne vide dalje od svog nosa. Ovoj da sutra nato naredi da napadne rs ova će to poslušat bez prigovora.vuksadinare wrote:teletu bi prije objasnio...ako kolinda nesto radi danas u svezi bosne onda to radi da dobije izgubljene postotke ili glasove nazad..i da pokusa spasiti ili izvuci covketa iz govana ponajprije u svezi aluminija mostar gdje je i ona utrpana u isti kos kao i on i to je sve...a ja sam jos jutros rekao da ce koli demantirati d aje ona to rekla i da moze pasti oklada..a ti si rekao to je koli rekla i ako demantira onda je isti kurac kao i drugi slicni..epikur37 wrote:Pa ne mantra evo Koli ove tvoje proziva za islamizam te traži propitivanje odnosa...tu je tebe zabolelo lepi ;)
Srića pa se diže antantiislamska desnica u EU pa će to blokirat.
2014-04-11
..a nista epiju uvijek na kraju ostaje dodo..a bas se ponadao da je to koli rekla pa evo konacno i naseg dode..ali nije jbg drugi put vise srece epivuksadinare wrote:tocno..sam sebe uvijek demantira...rekao je jutros ako kolinda pokusa da demantira to sto je rekla da je onda kurac..i eto demantirala...ali da tupson oce nesto skuzitiRayMabus wrote:I to radi samo da se dodvori svom biračkom tijelu. Pa njoj Nato da sutra naredi da krene na RS ona će to napravit bez prigovora.epikur37 wrote:Pa ne mantra evo Koli ove tvoje proziva za islamizam te traži propitivanje odnosa...tu je tebe zabolelo lepi ;)
Glup si.
2015-09-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Barsa neće da igra utakmicu! Katalonci tražili hitan sastanak zbog haosa na referendumu!
» Kriza sve jača:Hitan sastanak državnog vrha u Beogradu zbog referenduma u Republici Srpskoj
» Evropa se oglasila povodom Kolindine SKANDALOZNE izjave
» Karamarko se u Briselu ziheraški ogradio od Kolindine izjave o Merkel
» HITAN SASTANAK ŠPIJUNSKE VRHUŠKE
» Kriza sve jača:Hitan sastanak državnog vrha u Beogradu zbog referenduma u Republici Srpskoj
» Evropa se oglasila povodom Kolindine SKANDALOZNE izjave
» Karamarko se u Briselu ziheraški ogradio od Kolindine izjave o Merkel
» HITAN SASTANAK ŠPIJUNSKE VRHUŠKE
Page 4 of 5